Forestil dig denne her virkelighed:  

Du vågner kl. 4.47 natten til onsdag, og kan ikke sove mere. Du mærker uro i kroppen og maven. Tankerne kører rundt. Du har gjort det igen.  

Du har igen brugt alle dine penge, og kalenderen siger kun den 25. i måneden. Suk.  

Du er gal på dig selv.  

Du har et godt job (eller egen virksomhed), og tjener godt – alligevel lykkes det dig gang på gang, at få brugt dine penge på en måde, som giver dig dårlig samvittighed og ondt i maven.  

Når du tænker tilbage, ved du godt, at det har været sådan i mange år. Hvis du så endda blev glad af at bruge pengene…  

Men sådan er det ikke. De smuldrer bare mellem fingrene på dig.  

Du ser ferien på den lækre hvide sandstrand forsvinde i disen sammen med billedet af dig med sol i ansigtet og en blid sommervind i håvære ret.  

Hvor føles det dog idiotisk at vide, at tusindvis af kroner forsvinder hver måned, så det er andre, der kommer på ferie for dine penge.  

Forestil dig så denne her virkelighed:  

Du sætter dig godt tilrette, med din yndlingsdrik i koppen. Du tænder computeren, og logger ind på din netbank med et lille smil om munden.  

Det er den 26. i måneden, og du konstaterer med glæde, at der er plus på alle konti. Du sikrer dig, at den faste overførsel til budgetkontoen stemmer med de regninger, der bliver betalt via betalingsservice om få dage.  

Du mærker en dyb ro og glæde indeni. Du er stolt af dig selv. Tænk, at penge og økonomi kan føles så let.  

Du tænker over, hvad du skal bruge dit rådighedsbeløb til i næste måned. Du ved nemlig præcis, hvor mange penge der er sat af til at forkæle dig selv. Måske er det tid til at købe de lækre sko, du har kredset om et stykke tid?  

Du ved også, at du skal til din søsters runde fødselsdag om 2 måneder, og at der er penge sat af til en fin gave. Du glæder dig til festen. Du har bestemt dig for, at genbruge den blå kjole du købte sidste år, og det føles dejligt at tage et bevidst valg.  

Du ringer til din gode veninde. I har en lille klub sammen. En klub, hvor I hver måned sætter penge til side til en tøse tur til en storby. Næste gang skal I til Rom - bare jer to, uden mænd og børn.  

Det giver dig en vidunderlig følelse af frihed.  

Hvordan ville det være?  

Hvilket af de 2 scenarier, vil du egentlig helst se dig selv i?  

Og hvor befinder du dig nu?  

Hvis du allerede lever i scenarie nr. 2, behøver du ikke at læse videre. Så vil jeg bare sige tillykke med det flotte resultat! Godt gået.  

Hvis du genkender dig selv i det første scenarie så er der gode nyheder: Du KAN lave fuldstændig om på det - hvis du vil.  

Det kan faktisk være DIG, der sidder med det lille smil om munden med overblik og mange flere penge på kontoen i løbet af få måneder.  

Det kan faktisk være dig, der tænker langsigtet, og begynder at bruge dine penge som en ressource til at virkeliggøre dine drømme, i stedet for bare at bruge dem fra måned til måned.  

Det kan også være dig, der tænker strategisk og sætter dine penge til at arbejde for dig i seriøse investeringer, som giver dig arbejdsfrit afkast.  

Det kræver selvfølgelig, at du er klar til at gøre noget andet end du plejer. Der kommer ikke nogen, og gør det for dig.  

Du er nødt til at gøre op med dit gamle penge mindset og den måde, du bruger dine penge på. Det er nærmest umuligt at gøre alene, fordi vi ikke kan se vores egne blinde vinkler. Derfor kender jeg heller ikke nogen, der er lykkedes med at gøre det uden hjælp. Det behøver jo ikke at være mig, der skal hjælpe dig, men mit bedste råd er virkelig; få hjælp. Få hjælp af een, der selv har gået vejen.  

Hvis du tjener godt, men mangler din økonomiske frihed, så kan mit VIP forløb "Fra penge blokeringer til økonomisk frihed på 30 dage" være det rigtige match til dig. Jeg arbejder kun med ganske få individuelle kunder, så det er et eksklusivt VIP forløb.  

På bare 30 dage slipper du dine pengeblokeringer, får en økonomisk friheds strategi og går i gang med at implementere den. Din strategi for økonomisk frihed giver dig ro i maven, overblik, power, mange flere penge på kontoen og en følelse af at det endelig er dig, der styrer dine penge, og ikke omvendt.  

Økonomisk frihed er, når du gør lige præcis det du vil, uden at lade dig stoppe af pengeblokeringer eller pengefrygt.  VIP forløbet er for dig, der genkender en eller flere af nedenstående ting:  

 • Du tjener godt, men oplever at pengene forsvinder mellem fingrene på dig
 • Du har succes i dit liv, men føler dig utilstrækkelig og forvirret når det kommer til penge
 • Pengefrygten griber dig, selvom du grundlæggende har en god økonomi
 • Du er selvstændig og har svært ved at eje dine priser, og derfor tjener du alt for lidt, selvom du har fundamentet for din forretning på plads
 • Du har et ubevidst overforbrug på tusindvis af kroner om måneden
 • Du drømmer om at skabe økonomisk frihed, hvor pengene ikke stopper dig


Du er også:

 • Klar til at investere tid, penge og energi i din økonomiske frihed
 • Træt af at kæmpe alene
 • Klar til at tage ansvar for dine penge NU  


Jeg er ikke den rette til at hjælpe dig hvis du:

 • Kæmper for at betale dine regninger hver måned
 • Bare gerne vil spare nogle hundrede kroner om måneden
 • Mangler indtægt 
 • Er selvstændig uden fundament og indtjening
 • Kun lige kan få det til at løbe rundt  


Sådan kommer du i gang 

Klik på knappen og udfyld skemaet.

Ja tak, jeg er interesseret i at få hjælp i VIP forløbet

Såfremt jeg vurderer, at vi kan være et match, tager vi en afklaringssamtale, hvor vi taler om, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Det er min mission, at forandre kvinders forhold til penge, så mange flere kan opnå økonomisk frihed. Jeg vil hjælpe dig til at gøre penge til en ressource til at leve det liv, du drømmer om og til at opdage den rigdom, der ligger skjult i din løn. 

PENGEMENTOR BIRGITTE HANSEN 

WWW.BIRGITTE-HANSEN.DK