Lær dine kunder at slippe pengefrygten og gå efter drømmene 

Bliv certificeret i pengementor metoden på Danmarks eneste uddannelse for pengementorer

Penge Mentor Uddannelsen er for dig:

 • Der vil være med til at forandre (især) kvinders forhold til penge så mange flere kan slippe pengefrygten, få styr på forbruget, opdage den rigdom der gemmer sig i lønnen og gøre penge til en ressource til at leve drømmene.

 • Der er coach, mentor, konsulent, rådgiver, bankrådgiver mv. og som hjælper dine kunder med at gå efter deres drømme - eller drømmer om at blive det.  

 • Der ønsker at arbejde med personlig udvikling, hvor du hjælper dine kunder til at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømme uden pengefrygt.  
 • Der har et dybtfølt ønske om at hjælpe andre.  
 • Der vil certificeres i et gennemtestet koncept, som du ikke finder andre steder i Danmark, og hvor du starter med at gå vejen selv først, så du bliver den mentor, der møder dine kunder selvkærligt og uden skyld, skam og løftede pegefingre.  
 • Der vil skabe fundamentet for økonomisk frihed for dig selv. Du kan sagtens tage uddannelsen udelukkende for din egen skyld.  
 • Der vil tage en uddannelse, der er "learning by doing" ved at du træner dine evner som pengementor i øve sessioner med rigtige kunder - og hvor du får al den sparring på din mentorrolle og dine sessioner, som du har brug for.

 • Der får tingene gjort, og som ikke orker at sidde i rundkreds.


Hvad er en pengementor?

Lad mig starte et andet sted – nemlig med at fortælle hvad en pengementor laver. En pengementor arbejder i virkeligheden ikke særlig meget med pengene (og slet ikke med økonomisk rådgivning), men med at hjælpe mennesker med at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømme uden pengefrygt.

I virkeligheden er en pengementor det samme som en coach, men pengementoren kan gå endnu dybere end coachen kan, fordi vi kan hjælpe mennesker med at fjerne deres pengefrygt. Den frygt som holder 9 ud af 10 tilbage fra at leve deres drømme. 

Det er jo ofte økonomien og spekulationerne om penge, der afholder mennesker fra at gøre det, de gerne vil og leve deres drømmeliv. Pengefrygten er en kæmpe bremseklods for langt de fleste. Her kan en pengementor reelt løse den del også, så kunden sættes fri til rent faktisk at få tingene gjort.  

Så en pengementor arbejder altså med at lære mennesker at stå stærkt og selvkærligt i sig selv, og blive den bedste version af sig selv. Ligesom en coach gør - pengementoren går bare det skridt dybere og får opløst pengefrygten, så succesraten for kunden bliver større.

Det er min mission, at forandre kvinders forhold til penge for altid, så penge bliver en ressource til at udleve drømmene.  

Jeg tror på, at der altid er en god grund til det, når penge er en udfordring, og at pengefrygt aldrig bare handler om, at du skal tage dig sammen. 

Jeg ved, at du virkelig kan gøre en forskel for dine kunder, når du reelt kan hjælpe dem af med pengefrygten, som i virkeligheden er det, der holder dem tilbage fra at leve deres drømme. Derfor har jeg udviklet pengementor metoden, som er den eneste af sin art i Danmark.


De 5 enkle steps til at dine kunder kan slippe pengefrygten:

1) Kortlæg pengemindsettet og find ud af, hvad pengeblokeringerne handler om.  

2) Opgradér pengemindsettet så det matcher kundens drømme.  

3) Tag et realitytjek og se forbruget i øjnene - gælder både for private og selvstændige.  

4) Læg en plan for hvordan kunden kommer i mål med drømmene.  

5) Fjern alt det, der står i vejen.


Dine kunders resultater

Hvad får kunderne ud af at arbejde med en pengementor? Læs eksempler her:

"Jeg fatter det faktisk ikke helt... jeg plejer at bruge alt hvad jeg tjener, og mere til, hver måned. Sådan har det været i mange år. Det har kostet mig RIGTIG MANGE PENGE og mange bekymringer. Men efter jeg er startet på Pengeskolen er der sat en prop i mit overforbrug. Jeg har allerede tjent min investering ind i penge på kontoen, og den kroniske dårlige samvittighed og ondt i maven er bare VÆK. Det er så fantastisk og en kæmpe lettelse. Elsker det nye liv, jeg har med mine penge!" Hanne

"Jeg købte Pengeskolen for 6 uger siden, hvor jeg havde en dyb trang til at opnå en seriøs forandring og tage ansvar for min økonomi. Det er vildt hvordan jeg allerede har ændret mit syn på mig selv ved at få øje på en afhængighed, som jeg ikke anede eksisterede. Tusind tak! Jeg føler mig så fri nu." Christina

"Tak for et rigtig godt kursus. Jeg har plus på alle konti for første gang i lang tid. Jeg sparer op, og føler jeg har fået mere kontrol over vores fælles økonomi (som det tidligere var min mand der styrede, hvilket betød min økonomiske frihed var meget lille). Jeg indfrier mine drømme en efter en, fuldstændig som kurset lovede. Tusind tak!"    Dorte  

”Jeg har levet som en pengestruds siden jeg var ung, og altid stukket hovedet i sandet. Det har kostet mig mange tusinde kroner, men det var næsten værre, at jeg altid var så gal på mig selv. Nu hvor jeg har fået hjælp på Pengeskolen, er der faldet fuldstændig ro over det hele. Nu er det MIG, der styrer mine penge – og ikke omvendt.” Pia

”Allerede efter den første måned på Pengeskolen er jeg stoppet med at shoppe på mine følelser, og min konto vokser. Det er jeg meget tilfreds med.” Susan

"Her ved indgangen til det nye år, er jeg dybt taknemlig over, at jeg med glæde og sindsro går ind i det nye år, og kan se frem til en masse spændende oplevelser, uden at skulle bekymre mig om, om jeg har råd til at betale gildet. Jeg plejer altid at være helt på hælene her i januar efter julens alt for dyre gaver. Men ikke i år! Gavebudgettet holdt, og da alt var betalt havde jeg et flot overskud på budgetkonto og min nye opsparing. Sikke en fantastisk følelse!! Ikke nok med det, har jeg betalt to rejser, som venter mig i det nye år og fået nye møbler i stuen.” Charlotte

Hvad får du ud af Penge Mentor Uddannelsen?


 • Du bliver certificeret i den gennemtestede og salgbare pengementor metode, hvor du ikke bare kan hjælpe dine kunder med at finde ud af, hvad de gerne vil, men også hjælpe dem af med pengefrygten, som har så stor magt.

 • 9 ud af 10 lader sig stoppe af pengefrygten, når de vil gå efter deres drømme. Som pengementor kan du gå endnu dybere end coachen gør i sit arbejde med kunderne, og har dermed en større chance for rent faktisk at lykkes med at flytte dine kunder.  
 • Du bliver uddannet i at hjælpe dine kunder til at stå stærkt og selvkærligt i sig selv - så du i virkeligheden arbejder med personlig udvikling med pengene som indgangsvinkel.  
 • For dig der er coach, mentor, rådgiver, konsulent mv. og som hjælper dine kunder med at skabe transformation, er Penge Mentor Uddannelsen "the missing link", hvor du lærer hvordan du rent faktisk kan hjælpe dine kunder ud over den pengefrygt, som stopper de fleste.

 • Penge Mentor Uddannelsen er den eneste af sin art i Danmark. Du behøver selvfølgelig ikke at være coach på forhånd. På uddannelsen lærer du alt, hvad du har brug for, for at hjælpe dine kunder over pengefrygten. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med mennesker.  
 • På Penge Mentor Uddannelsen skaber du også fundamentet for din egen økonomiske frihed, fordi du starter med at gå vejen selv. Du opgraderer dit pengemindset, får styr på dit forbrug og lærer at gøre penge til en ressource til at leve det liv, du drømmer om. Når du har gjort det for dig selv, er du klar til at hjælpe andre med at gøre det samme.  
 • Du kan også tage Penge Mentor Uddannelsen udelukkende for din egen skyld, når du ønsker at skabe fundamentet for økonomisk frihed i dit eget liv. Den bedste måde at lære noget på er - som bekendt - at hjælpe andre med det.  
 • Du bliver uddannet og certificeret i den gennemtestede og salgbare pengementor metode, så du rent faktisk ved hvad du skal sælge efter uddannelsen, og ikke står med (endnu) en uddannelse uden at vide, hvad du skal sælge. Med Penge Mentor Uddannelsen kan du lave forløb straks efter certificeringen hvis du har lyst - eller du kan bygge ovenpå med dit eget koncept. 


Ansøg om optagelse på Penge Mentor Uddannelsen

Penge Mentor Uddannelsen er anderledes ...

 

 • Du kommer ikke til at stå med endnu en uddannelse uden at vide, hvad du skal sælge bagefter, for du bliver uddannet og certificeret i mit gennemtestede og salgbare koncept, der reelt hjælper dine kunder af med den pengefrygt, som holder de fleste tilbage fra at lykkes.  
 • Du får licens og rettigheder til at bruge konceptet, hvis du vil. Alternativt er du velkommen til at udvikle dit eget.  
 • På uddannelsen er der fokus på sparring, mentoring og træning - ikke bare snak og information. Du får alt undervisningsmateriale online, og møder forberedt op med cases fra dine øve kunder.  

 • Gennem uddannelsen har du minimum 30 øve sessioner. Jeg hjælper dig med at skaffe en del af dine øve kunder via min store nyhedsbrevsliste. Det er altså ikke bare "fake" kunder, men rigtige levende kvinder, der ønsker hjælp til at slippe deres pengefrygt.  

 • Du får konkret og personlig sparring på din mentoring, og med mindst 30 øve sessioner i bagagen bliver du den knivskarpe pengementor, som skaber målbare resultater med dine kunder. Øvelse gør mester.  

 • Uddannelsen starter øjeblikkeligt når du tilmelder dig, hvor du bliver sat i gang med at skabe fundamentet for din økonomiske frihed.  
 • Du bliver ikke overladt til dig selv og din forvirring, da du får en konkret plan for dine øveforløb samt sparring på dine øvekunde cases gennem hele uddannelsen.

 • Du kommer ikke til at sidde i en kæmpe sal med mange andre og kæmpe om opmærksomheden.
Input your text in this area

Rikke Pedersen

Jeg faldt for, at Birgitte var så konkret omkring pengene. Det var den rationelle vinkel, der fangede mig. Jeg orkede ikke mere rundkredssnak. Jeg lærte, at jeg snyder verden for mit bidrag, hvis jeg ikke tager min plads. Det var virkelig en øjenåbner for mig.  

Pengementor konceptet er så enkelt – og mega virkningsfuldt! Jeg har lært et system, og jeg skimmer altid lige manualen fra uddannelsen igennem inden jeg skal tale med en kunde. Så ved jeg præcis, hvor vi skal hen.  

Jeg har skabt et arbejdsliv, som passer mega godt til mig med ro, frihed og tid til fordybelse og selvom jeg stadig har lønarbejdertimer (af lyst) lever jeg nu en selvstændig tilværelse, hvor jeg stort set selv bestemmer, hvordan og hvornår jeg arbejder. I dag laver jeg noget, der giver mening, glæde og værdi for mig selv – samtidig med, at jeg føler, jeg nu kan give størst mulig værdi videre til andre, mens jeg arbejder på mine egne præmisser.  

Penge Mentor Uddannelsen fik alt i mit liv til at hænge sammen og give mening, så jeg kan bruge det hele konstruktivt i mit arbejde som pengementor.  

Pernille Mejslov


"I tiden op til beslutningen om at melde mig til uddannelsen var jeg efterhånden blevet ret opmærksom på mine pengemønstre og mine følelser omkring penge og økonomi. Det havde vakt en nysgerrighed efter hvad det var der egentlig styrede ”alt det der om økonomi og penge” og et meget stærkt ønske om at ændre på nogle mønstre. Problemet var egentlig ikke, at jeg ikke havde penge nok – problemet var, at de følelser, der var forbundet med mine pengemønstre efterhånden var blevet umulige at navigere i.  

Uddannelsen startede faktisk allerede, da jeg tilmeldte mig og fik tilsendt den første opgave – så gik det stærkt og så skal jeg da lige love for, at jeg var i gang. På uddannelsen kortlægger jeg mine pengemønstre, hvad der ligger bag dem, løser dem op og erstatter dem med ny brugbar adfærd.  

Jeg er så forundret over, at noget der har fyldt så meget og styret mit liv så meget, er så enkelt og let at ændre, når en ekspert udefra og et hold entusiastiske medkursister stiller de rigtige spørgsmål, hepper og deler egne erfaringer. Hver dag ”hæver bunden sig”, jeg vækster på alle områder i mit liv. Det er helt forrygende. Jeg ved ikke, hvad det er, Birgitte kan – jeg ved blot at hun kan, hold da helt op, hvor hun kan og jeg glæder mig til den fortsatte rejse, selvom jeg allerede for længst har fået langt, langt mere end jeg forventede i forhold til min investering i uddannelsen. Det bedste jeg har prøvet indenfor personlig udvikling". Bente


Jeg synes, det er fantastisk, at få lov at hjælpe folk med deres økonomi og alle følelserne omkring penge. Når manden i et par siger ”Jeg er blevet meget gladere!” – så har jeg det sådan ”Ej, hvor er det bare fedt! De har givet hinanden håndslag på nogle ting, og luften er taget ud af mange af de der trælse diskussioner. Det synes jeg er fantastisk.

Jeg synes også, at der er mange kvinder, der gør sig mindre end de behøver. Og det synes jeg bare, er smadder ærgerligt!!!

Jeg valgte også uddannelsen, fordi det var en mulighed for at arbejde med personlig udvikling, og fordi jeg havde tillid til, at det var noget, der var nemt at gå ud og sælge bagefter.  

Jeg synes, at jeg har mødt mange med coach uddannelser osv, som har svært ved at sælge deres hjælp, og der havde jeg bare lyst til noget andet. Det kræver selvfølgelig stadig et stykke arbejde, men jeg tror bestemt på, at det er nemmere at gå ud og slå sig op som pengementor, end det er at slå sig op som en almindelig coach, fordi man har en profil.  

Jeg synes, at vi har lært utrolig meget på uddannelsen, og fået rigtig god sparring undervejs.  

Britt Lyndgaard

Spørgsmål og svar om uddannelsen

Jeg synes selv, at det med penge og økonomi er svært. Hvordan skal jeg kunne hjælpe andre? 

I løbet af uddannelsen, kommer du til at arbejde intensivt med dit eget forhold til penge. Du kommer til at gå vejen selv. Det gør dig meget kompetent til at hjælpe andre, fordi du ved, hvad udfordringerne handler om. Det er hele essensen i mentorrollen, hvor du ikke bare er den tilbagelænede ekspert, men et rigtigt levende menneske med erfaringer, ”fejl” og egne resultater.  

Jeg er ikke coach eller mentor, så jeg ved ikke, hvordan man gennemfører en session. 

På Penge Mentor Uddannelsen får du solid erfaring med at have sessioner. I løbet af uddannelsen har du mindst 30 sessioner med øve kunder. 

Du får en drejebog på øve forløbet med struktur, spørgeguide og opgaver til kunderne. Det er enkelt, overskueligt og lige til at gå til. Modellen er testet på flere hundrede øvekunder, og tilbagemeldingerne fra de studerende og deres øvekunder er meget positiv. 

Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på info@birgitte-hansen.dk 


Birgitte er meget hands-on og kommer ikke med 27 Excel-ark, som en bankrådgiver ville gøre, selv om hun selv har siddet med regnskaber. Det hele er faktisk meget lavpraktisk for os, hvor økonomi ikke ligger lige til højrebenet.  

Og så er Birgitte sjov, har selvironi og så er hun en god historiefortæller, der gerne deler sine egne historier som man kan spejle sig i som deltager på uddannelsen. Der er sådan et legende element i undervisningen, vi kan grine og vi kan græde.  

Birgitte har desuden været god til at holde den enkelte i egen proces og hun skaber et trygt rum for sine deltagere. Jeg føler mig megagodt klædt på som pengementor og jeg oplever, at det er en faglighed, som kan avendes meget bredt – og som hænger så fint sammen med mit koncept, hvor jeg hjælper enestående mødre, for det med penge og hvad der har værdi i dit liv, er jo en krumtap i at få livet til at lykkes – også for mine kunder.  

Uddannelsen har været en vigtig komponent for, at jeg kunne komme til et nyt niveau i mit eget liv, personligt og professionelt. Og den unikke kobling af penge med selvkærlighed og selvudvikling i et helt lavpraktisk og operationaliserbart koncept – det er der ikke andre, der gør. 

Tina Bjerg

Sådan foregår det

Fase 1: Skab fundamentet for økonomisk frihed i dit eget liv 

Penge Mentor Uddannelsen starter øjeblikkeligt når du tilmelder dig. Så er du i gang!

I fase 1 skaber du fundamentet for din egen økonomiske frihed, så du går vejen selv før du inviterer dine kunder ud på den. Du skal opgradere dit pengemindset, se dit forbrug i øjnene og lægge en selvkærlig plan for, hvordan du bruger dine penge, så du får mest mulig frihed for dem.

Du arbejder dig igennem pengementor konceptet via online undervisning og opgaver, der skal afleveres. Du kan altså passe din hverdag samtidig med, at du arbejder med stoffet derhjemme og udvikler et nyt stærkt venskab med dine penge.

1:1 Pengehistorie session med Birgitte

Penge Mentor Uddannelsen starter med din 1:1 Pengehistorie session, hvor vi klarlægger hvad du har med dig i rygsækken fra din opvækst. Grundlaget for dine tanker og overbevisninger om penge blev skabt i sin barndom, og de skal frem i lyset. 

Det foregår på den måde, at du først arbejder med en transformerende pengehistorie opgave, der går dybt i din historie med penge. Opgaven er din forberedelse til din 1:1 session med Birgitte, hvor vi stiller skarpt på, hvad din historie har betydet for dit forhold til penge, og hvilke tråde der stadig styrer dig som en marionet dukke.

Pengeskolen

Efter din 1:1 session arbejder du med at skabe fundamentet for din økonomiske frihed. Det sker via online forløbet Pengeskolen, hvor du opgraderer dit pengemindset, opdager at du har mange flere penge end du tror og lærer at styre dine penge, så du får mest mulig frihed for dem.

Pengeskolen består af 16 online lektioner, hvor du step for step arbejder dig igennem pengementor konceptet, på en enkel og overskuelig måde. Til hver lektion er der opgaver, som afleveres.

Dit arbejde med Pengeskolen gør, at du virkelig kommer grundigt ned i pengementor konceptet. Du går vejen selv først, og derefter tager du andre med ud på den.

Supervision og sparring

Vi mødes online til sparringskald hver anden uge, hvor du får sparring på dine opgaver og svar på dine spørgsmål. Penge Mentor Uddannelsen gennemføres med små hold, så der er altid god plads til dine spørgsmål.

Som sagt taler vi sammen hver 2. uge, men du skal selvfølgelig ikke sidde og vente i dagevis på at få svar på dine spørgsmål. Til Penge Mentor Uddannelsen hører en hemmelig Facebook gruppe, hvor du altid kan række hånden op og stille dine spørgsmål. Jeg svarer dagligt.


Fase 2: Lær dine kunder at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømmeliv uden pengefrygt

I fase 2 skal du lære andre at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømmeliv uden pengefrygt. Du skal lære at være pengementor, og du skal øve dig på rigtige levende mennesker. Du skal gennemføre mindst 30 øve sessioner i gennem uddannelsen. 

Inden du skal i gang med øve kunderne bliver du grundigt klædt på. Du får en drejebog til øve forløbet, der er en trin for trin guide til hvordan du genfører dine sessioner. Også selvom du måske ingen erfaring har som mentor eller coach. Du får også en manual på hele pengementor konceptet. Manualen er din "bibel", hvor du finder en grundig beskrivelse af alle steps og opgaver. 

På uddannelsens arbejder vi træning af dine pengementor færdigheder. Du lærer præcis hvordan du gennemfører et øve forløb, og hvordan du hjælper dine kunder med at få meget mere ud af pengene, gennem den gennemtestede pengementor metode som har hjulpet over 500 kvinder, med at slippe deres pengefrygt.

Du møder forberedt op til sparringskald med kunde cases, og sammen planlægger vi, hvordan du skal gennemføre forløbet med din kunde. 

Certificering

For at opnå certificeringen skal du have gennemført mindst 30 øve sessioner samt løse en skriftlig opgave med tilfredsstillende resultat.

Da jeg så webinaret om Penge Mentor Uddannelsen, fik jeg bare den følelse, at det her er bare mig! Jeg var slet ikke i tvivl. Min kæreste udfordrede mig lidt, for han syntes, at det var mange penge, og han var bange for, at jeg skulle blive snydt. Men jeg var 100% sikker. Uddannelsen ramte faktisk det jeg manglede i min økonomiske baggrund.  

Birgitte trykkede på noget, som altid har interesseret mig. Jeg har vel læst 50.000 bøger om personlig udvikling, og pludselig så jeg Penge Mentor Uddannelsen. Birgitte satte ord på forbindelsen mellem økonomi og personlig udvikling, og det var bare lige mig.  

Jeg så også en forretning i det med det samme.  

Jeg har rykket mig frygtelig meget det sidste år. Jeg har startet virksomhed selv, og jeg har altid troet, at var nogle andre der skulle gøre – det var ikke mig. Jeg kan godt finde ud af at køre en virksomhed – men hvad skulle jeg sælge? Og skulle det så pludselig være mig, der var den? Det var mine store udfordringer. Jeg blev også meget udfordret i løbet af uddannelsen! For jeg har altid været den, der stod bag andre. Nu var det mig forrest.  

Der er sket SÅ meget personligt med mig, og det er Penge Mentor Uddannelsen og Birgittes fortjeneste. Det har virkelig gjort meget for mig! Både på det forretningsmæssige plan men også rigtige, rigtig meget på det personlige. Det har været helt fantastisk at gå den vej. 

Birgit Tyron

Du får altså:

 • 1:1 online pengehistorie session med Birgitte, hvor vi sætter spot på dine blinde vinkler i dit forhold til penge og økonomi. Inden sessionen arbejder du med den transformerende pengehistorie opgave.  

 • Pengeskolen med 16 overskuelige, præcise og lige-til-at-gå-til lektioner som leveres online med tilhørende opgaver, som skal afleveres (hvis du allerede har købt Pengeskolen trækkes den fra i din investering i uddannelsen). Med Pengeskolen skaber du fundamentet for din egen økonomiske frihed.  
 • Sparringskald på videokonference hver 2. uge gennem hele uddannelsen.

 • Undervisningsvideoer om pengemindset.  
 • Alle online undervisningsvideoer er dine til evigt eje.  
 • En detaljeret drejebog på øve forløbet, hvor du lærer præcis hvordan du gennemfører et forløb med en øve kunde på 3 sessioner. Gennem uddannelsen skal du gennemføre mindst 30 øve sessioner svarende til 10 øve kunder.

 • En del af dine øvekunder leveres via min store nyhedsbrevsliste, så du ikke selv skal finde dem.  
 • En omfattende manual på hele konceptet "Sådan får du meget mere ud af pengene" inkl. opgaver og materiale, som du kan bruge i arbejdet med dine kunder. Manualen er din "bibel" som du kan altid kan vende tilbage til, så du hele tiden holder din mentoring på sporet og aldrig glemmer detaljerne.  

 • Licens og rettigheder til at undervise i mit koncept, som du kan implementere og sælge fra dag 1, når du er blevet certificeret – og mulighed for at udvikle dit eget.

Jeg valgte selv Penge Mentor Uddannelsen fordi jeg kunne se, at jeg kunne få en tilgang og indgangsvinkel, som er meget konkret og mere basal at arbejde ud fra. Coaching er jo alt muligt, og det er næsten ikke til at navigere rundt i.  

Hvis jeg kan få afmystificeret noget af det om penge og økonomi, så det kan frigive noget til resten af livet. Så jeg tænkte pengementor tilgangen som en nøgleindgang til at hjælpe de her mennesker, som sidder fast i livet. Jeg synes, det er konkret for i livshjulet, fylder økonomien rigtig meget.  

Jeg synes også det er ret fedt, at vi bliver certificeret, fordi der er noget pondus over dét. Indenfor uddannelsesverdenen er der en tendens til at gøre ting op i hvor mange point det ene og det andet kursus giver. Men en certificering – den giver en pondus og praktisk erfaring. Det er meget værd.  

Tina Vallø

Det praktiske

Uddannelsen starter øjeblikkeligt når du melder dig. Skriv til mig på info@birgitte-hansen.dk for de praktiske detaljer om datoer mv.

Investeringen

Din investering i at blive certificeret i den gennemtestede og salgbare pengementor metode, er 7.000 kr. ex moms om måneden i 7 måneder (i alt 49.000 kr. ex moms). Første rate forfalder ved tilmelding.

Du kan også spare 4.500 kr. og betale på en gang. Så er din investering 44.500 kr. ex moms.

Når du ansøger om optagelse på uddannelsen, starter vi ud med en afklaringssamtale hvor vi sikrer, at uddannelsen er det helt rigtige match til dig.

Der er også en klækkelig bonus til dig, der kan træffe en hurtig beslutning. Den fortæller jeg om i samtalen.

Om Birgitte

Det er min mission, at jeg vil forandre dit forhold til penge for altid, så penge bliver en ressource til at leve det liv, du drømmer om.

Jeg tror på, at der altid er en god grund til det, når penge er en udfordring, og at det aldrig bare handler om, at du skal tage dig sammen. 

Jeg har været selvstændig pengementor – og levet af det – siden december 2014. I 2016 grundlagde jeg Penge Mentor Uddannelsen, hvor jeg certificerer andre i mit gennemtestede og salgbare koncept.  

Penge Mentor konceptet er det eneste af sin art i Danmark, og jeg har dedikeret mit liv til at udbrede det, så så mange som muligt kan få hjælp til deres forhold til penge.  

Jeg ved nemlig fra mit eget liv, hvor meget det fylder, når der er støj på pengene, og hvor stor en stopklods det er, fordi pengene er brændstoffet til vores liv. Uden penge bliver livet ufrit.  

Før jeg blev selvstændig pengementor, var jeg studerende eller ansat i 30 år. Jeg har arbejdet med administration, økonomi og regnskab både i den offentlige sektor og det private erhvervsliv.  

Jeg er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitetscenter. Siden 2008 år har jeg uddannet mig indenfor penge, personlig udvikling og business.

WWW.BIRGITTE-HANSEN.DK

Share on Google+Share on LinkedIn