Skab en meningsfuld karriere som pengementor

Lær mennesker at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømme

Hvad får du ud af Penge Mentor Uddannelsen?

 • Du bliver uddannet i at hjælpe dine kunder til at stå stærkt og selvkærligt i sig selv, så du i virkeligheden arbejder med personlig udvikling med pengene som indgangsvinkel, med mulighed for at skabe et meningsfuldt arbejdsliv som selvstændig, hvor du virkelig gør en forskel for dine kunder.  
 • Du bliver certificeret i et gennemtestet og salgsbart koncept, hvor du ikke bare kan hjælpe dine kunder med at finde ud af, hvad de gerne vil, men også hjælper dem af med pengefrygten, som har stå stor magt. 9 ud af 10 lader sig stoppe af pengefrygten, når de vil gå efter deres drømme. Derfor kan pengementoren gå endnu dybere end coachen gør i sit arbejde med kunderne, og har dermed en større chance for rent faktisk at lykkes med at flytte sine kunder.  
 • Hvis du allerede har en coach uddannelse, er Penge Mentor Uddannelsen et virkelig godt supplement, hvor du lærer hvordan du rent faktisk kan hjælpe dine kunder ud over den pengefrygt, som stopper de fleste. Penge Mentor Uddannelsen er den eneste af sin art i Danmark. (Men du behøver selvfølgelig ikke at være coach på forhånd).  
 •  På uddannelsen opgraderer du dit eget pengemindset, og skaber fundamentet for økonomisk frihed.  
 • Du bliver uddannet og certificeret i et gennemtestet og salgbart koncept som du kan lave forløb ud fra straks efter certificeringen hvis du har lyst - eller du kan bygge ovenpå med dit eget koncept. 


Hvad er en pengementor?

Lad mig starte et andet sted – nemlig med at fortælle hvad en pengementor laver. 

En pengementor arbejder i virkeligheden ikke særlig meget med pengene, men med at hjælpe mennesker med at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømme. 

I virkeligheden er en pengementor det samme som en coach, men pengementoren kan gå endnu dybere end coachen kan, fordi vi kan hjælpe mennesker med at fjerne deres pengefrygt. 

Den frygt som holder 9 ud af 10 tilbage fra at leve deres drømme. 

Det er jo ofte økonomien og spekulationerne om penge, der afholder mennesker fra at gøre det, de gerne vil og leve deres drømmeliv. Pengefrygten er en kæmpe bremseklods for langt de fleste. Her kan en pengementor reelt løse den del også, så kunden sættes fri til rent faktisk at få tingene gjort.  

Pengementoren kan ikke bare hjælpe kunden med at finde ud af, hvad de gerne vil, men også kigge på pengene som har stor magt, og holder mange tilbage. Derfor kan pengementoren gå endnu dybere end coachen gør i arbejdet med kunderne, og har dermed en større chance for rent faktisk at hjælpe sine kunder. 

Så en pengementor arbejder altså med at lære mennesker at stå stærkt og selvkærligt i sig selv, og blive den bedste version af sig selv. Ligesom en coach gør - pengementoren går bare det skridt dybere og får opløst pengefrygten, så succesraten for kunden bliver større.

Det er min mission, at forandre menneskers forhold til penge for altid, så penge bliver en ressource til at udleve drømmene.  

Jeg tror på, at der altid er en god grund til det, når penge er en udfordring, og at pengefrygt aldrig bare handler om, at du skal tage dig sammen. 

Jeg tror også på, at du virkelig kan gøre en forskel for dine kunder, når du reelt kan hjælpe dem af med pengefrygten, som i virkeligheden er det, der holder dem tilbage fra at leve deres drømme.


Penge Mentor Uddannelsen er for dig:

 • Der ønsker at arbejde med personlig udvikling, hvor du hjælper dine kunder til at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømme.  
 • Der ønsker at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig, hvor du reelt gør en forskel for andre mennesker, fordi du kan flytte dem til at gå efter det liv, de drømmer om, ved at fjerne deres største blokeringer - pengefrygten.  
 • Der har et dybtfølt ønske om at hjælpe andre.  
 • Der vil certificeres i et gennemtestet koncept, som du ikke finder andre steder i Danmark, og hvor du starter med at gå vejen selv først, så du bliver den mentor, der møder dine kunder selvkærligt og uden skyld, skam og løftede pegefingre.  
 • Der vil opgradere dit eget pengemindset, og dermed skabe fundamentet for økonomisk frihed.  
 • Der vil tage en uddannelse, hvor du er mandsopdækket med sparring på dine spørgsmål, udfordringer og mentorrolle.


Penge Mentor Uddannelsen er anderledes ...

 • Du kommer ikke til at sidde i et stort lokale med en masse andre deltagere og kæmpe om opmærksomheden.  
 • Du kommer ikke til at stå med endnu en uddannelse uden at vide, hvad du skal sælge bagefter, for du bliver uddannet og certificeret i mit gennemtestede og salgbare koncept, der reelt hjælper dine kunder af med den pengefrygt, som holder de fleste tilbage fra at lykkes.  
 • Du får licens og rettigheder til at bruge konceptet, hvis du vil. Alternativt er du velkommen til at udvikle dit eget.  
 • På vores live dage er der fokus på transformation, mentoring og udvikling. Du får undervisningsmateriale online imellem modulerne, og møder forberedt op.  
 • Du får konkret og personlig sparring på din mentoring, og med mindst 30 øvesessioner i bagagen bliver du den knivskarpe pengementor, som skaber målbare resultater med dine kunder.  
 • Uddannelsen starter når du tilmelder dig, hvor du kommer i gang med det samme med bonuspakken.  
 • Du bliver ikke overladt til dig selv og din forvirring mellem modulerne, men får den støtte og mentoring som du har brug for.Jeg valgte selv Penge Mentor Uddannelsen fordi jeg kunne se, at jeg kunne få en tilgang og indgangsvinkel, som er meget konkret og mere basal at arbejde ud fra. Coaching er jo alt muligt, og det er næsten ikke til at navigere rundt i.  

Hvis jeg kan få afmystificeret noget af det om penge og økonomi, så det kan frigive noget til resten af livet. Så jeg tænkte pengementor tilgangen som en nøgleindgang til at hjælpe de her mennesker, som sidder fast i livet. Jeg synes, det er konkret for i livshjulet, fylder økonomien rigtig meget.  

Jeg synes også det er ret fedt, at vi bliver certificeret, og at uddannelsen kører over næsten 1 år, fordi der er noget pondus over dét.  

Indenfor uddannelsesverdenen er der en tendens til at gøre ting op i hvor mange point det ene og det andet kursus giver. Men en certificering – den giver en pondus og praktisk erfaring. Det er meget værd. 

Tina Vallø


"I tiden op til beslutningen om at melde mig til uddannelsen var jeg efterhånden blevet ret opmærksom på mine pengemønstre og mine følelser omkring penge og økonomi. Det havde vakt en nysgerrighed efter hvad det var der egentlig styrede ”alt det der om økonomi og penge” og et meget stærkt ønske om at ændre på nogle mønstre. Problemet var egentlig ikke, at jeg ikke havde penge nok – problemet var, at de følelser, der var forbundet med mine pengemønstre efterhånden var blevet umulige at navigere i.  

Uddannelsen startede faktisk allerede, da jeg tilmeldte mig og fik tilsendt den første opgave – så gik det stærkt og så skal jeg da lige love for, at jeg var i gang. På uddannelsen kortlægger jeg mine pengemønstre, hvad der ligger bag dem, løser dem op og erstatter dem med ny brugbar adfærd.  

Jeg er så forundret over, at noget der har fyldt så meget og styret mit liv så meget, er så enkelt og let at ændre, når en ekspert udefra og et hold entusiastiske medkursister stiller de rigtige spørgsmål, hepper og deler egne erfaringer. Hver dag ”hæver bunden sig”, jeg vækster på alle områder i mit liv. Det er helt forrygende. Jeg ved ikke, hvad det er, Birgitte kan – jeg ved blot at hun kan, hold da helt op, hvor hun kan og jeg glæder mig til den fortsatte rejse, selvom jeg allerede for længst har fået langt, langt mere end jeg forventede i forhold til min investering i uddannelsen. Det bedste jeg har prøvet indenfor personlig udvikling". Bente


Jeg synes, det er fantastisk, at få lov at hjælpe folk med deres økonomi og alle følelserne omkring penge. Når manden i et par siger ”Jeg er blevet meget gladere!” – så har jeg det sådan ”Ej, hvor er det bare fedt! De har givet hinanden håndslag på nogle ting, og luften er taget ud af mange af de der trælse diskussioner. Det synes jeg er fantastisk.

Jeg synes også, at der er mange kvinder, der gør sig mindre end de behøver. Og det synes jeg bare, er smadder ærgerligt!!!

Jeg valgte også uddannelsen, fordi det var en mulighed for at arbejde med personlig udvikling, og fordi jeg havde tillid til, at det var noget, der var nemt at gå ud og sælge bagefter.  

Jeg synes, at jeg har mødt mange med coach uddannelser osv, som har svært ved at sælge deres hjælp, og der havde jeg bare lyst til noget andet. Det kræver selvfølgelig stadig et stykke arbejde, men jeg tror bestemt på, at det er nemmere at gå ud og slå sig op som pengementor, end det er at slå sig op som en almindelig coach, fordi man har en profil.  

Jeg synes, at vi har lært utrolig meget på uddannelsen, og fået rigtig god sparring undervejs.  

Britt Lyndgaard

Spørgsmål og svar om uddannelsen

Jeg synes selv, at det med penge og økonomi er svært. Hvordan skal jeg kunne hjælpe andre? 

I løbet af uddannelsen, kommer du til at arbejde intensivt med dit eget forhold til penge. Du kommer til at gå vejen selv. Det gør dig meget kompetent til at hjælpe andre, fordi du ved, hvad udfordringerne handler om. Det er hele essensen i mentorrollen, hvor du ikke bare er den tilbagelænede ekspert, men et rigtigt levende menneske med erfaringer, ”fejl” og egne resultater.  

Jeg er ikke coach. Så jeg ved ikke, hvordan man gennemfører en session. 

På Penge Mentor Uddannelsen får du solid erfaring med at have sessioner. I løbet af uddannelsen har du mindst 30 sessioner med øve kunder. 

Du får en drejebog på øve forløbet med struktur, spørgeguide og opgaver til kunderne. Det er enkelt, overskueligt og lige til at gå til. Modellen er testet på flere hundrede øvekunder, og tilbagemeldingerne fra de studerende og deres øvekunder er meget positiv. 

Hver dag har du adgang til hjælp i vores Facebook gruppe, og vi er enten sammen fysisk eller på telekald hver 2. uge, så du bliver ikke overladt til din egen forvirring på noget tidspunkt.  

Jeg er ikke bogholder eller revisor. Kan jeg så være pengementor? 

Ja, det kan du. At være pengementor handler ikke om økonomisk rådgivning. Det handler om, at hjælpe (især) kvinder med at tage følelserne ud af økonomien, tilsætte lavpraktiske værktøjer og fjerne alt det indre modstand der er på, at tage sig godt af pengene. Som pengementor er dit vigtigste redskab et åbent og fordomsfrit sind, et varmt hjerte og 2 store ører. 

Har du spørgsmål, som jeg ikke svarer på her? Så skriv til mig på info@birgitte-hansen.dk 


Jeg havde jo min ”uniform” som revisor. Men som pengementor måtte jeg starte med at hænge uniformen væk, for at lave en ny. Det har været en øjenåbner for mig, hvor meget jeg kan hjælpe folk. Hvor glade kunderne bliver. Det bonner virkelig ind på selvkærlighedskontoen. Den glæde fra kunderne – den løfter jo også mig. 

Den øvelse der er i at have rigtige levende kvinder som øve kunder, det er virkelig godt. Dér får man knækket koden, og finder egentlig ud af, hvad der reelt ligger i pengementor konceptet. Så kan du se, hvordan du kan bruge det til at hjælpe andre. Det giver så meget mening. Livet begynder først for enden af komfortzonen. Det kunne jeg aldrig have gjort selv, for så havde jeg jo bare gjort noget, jeg var tryg ved. Jeg havde ikke gjort det uden skubbet og støtten.  

Dengang jeg så opslaget om Penge Mentor Uddannelsen på Facebook gav det et helt gib i mig. Jeg tænkte; ”Det her – det skal jeg!” Jeg var ikke i tvivl, selvom det jo både var en investering i penge og tid. Jeg skulle også rejse til København fra Skagen hver gang. Men jeg ville bare det her.  

Birgitte har vendt min tilgang til rigtig mange ting. Det har været en proces, og det har været rigtig godt for mig. I dag er jeg lykke for, at jeg fulgte min mavefornemmelse.  

Hele uddannelsen er så velstruktureret, og det er vigtigt for sådan en som mig. Det er så godt sat sammen, og der er ikke noget slinger i valsen. Når det så alligevel en gang i mellem stikker lidt af, er Birgitte rigtig god til at styre tilbage på sporet. Det er trygt. 

Susanne Bolander

Da jeg så webinaret om Penge Mentor Uddannelsen, fik jeg bare den følelse, at det her er bare mig! Jeg var slet ikke i tvivl. Min kæreste udfordrede mig lidt, for han syntes, at det var mange penge, og han var bange for, at jeg skulle blive snydt. Men jeg var 100% sikker. Uddannelsen ramte faktisk det jeg manglede i min økonomiske baggrund.  

Birgitte trykkede på noget, som altid har interesseret mig. Jeg har vel læst 50.000 bøger om personlig udvikling, og pludselig så jeg Penge Mentor Uddannelsen. Birgitte satte ord på forbindelsen mellem økonomi og personlig udvikling, og det var bare lige mig.  

Jeg så også en forretning i det med det samme.  

Jeg har rykket mig frygtelig meget det sidste år. Jeg har startet virksomhed selv, og jeg har altid troet, at var nogle andre der skulle gøre – det var ikke mig. Jeg kan godt finde ud af at køre en virksomhed – men hvad skulle jeg sælge? Og skulle det så pludselig være mig, der var den? Det var mine store udfordringer. Jeg blev også meget udfordret i løbet af uddannelsen! For jeg har altid været den, der stod bag andre. Nu var det mig forrest.  

Der er sket SÅ meget personligt med mig, og det er Penge Mentor Uddannelsen og Birgittes fortjeneste. Det har virkelig gjort meget for mig! Både på det forretningsmæssige plan men også rigtige, rigtig meget på det personlige. Det har været helt fantastisk at gå den vej. 

Birgit Tyron

Du får altså:

 • Workshops inkl. lækker forplejning i luksuriøse omgivelser.
 • Undervisningsvideoer med redskaber, som du kan se så ofte du vil. 
 • Opgaver imellem hvert live modul. 
 • Drejebog for øve forløbet som du gennemfører under uddannelsen.
 • Manual på hele konceptet "Sådan får du meget mere ud af pengene" inkl. opgaver og materiale, som du kan bruge i arbejdet med dine kunder.
 • Licens og rettigheder til at undervise i mit koncept, som du kan implementere og sælge fra dag 1, når du er blevet certificeret – og mulighed for at udvikle dit eget. 
 • Et hold hvor der er god plads til dine spørgsmål og din transformation. Det sidste du har brug for er, at sidde i et stort lokale med en masse andre, hvor du skal kæmpe om opmærksomheden.
 • Hjælp til at finde nogle af dine øvekunder via min hjemmeside og nyhedsbrevsliste.
 • Gruppe mentoring og sparring via telefonkonference mellem vores live moduler. Alle kald optages så du kan høre dem igen, eller være med selvom du er forhindret fysisk.
 • Ad libitum sparring med mig og de øvrige deltagere på uddannelsen i Penge Mentor Uddannelses hemmelige Facebook gruppe.
 • Støtte, sparring og udvikling mellem live modulerne via 1:1 makkerordning.
 • Mulighed for netværk og etablering af samarbejde på kryds og tværs.
 • Mulighed for branding og synlighed via min Facebook side og min store nyhedsbrevsliste.

At være pengementor er en arbejdsform, som ikke slider på mig. For en gangs skyld.  

Det er jo helt vildt, at et arbejde både kan give så meget mening, OG være så nemt for mig. Det er jo fuldstændig imod den DNA, jeg selv har fået kodet ind. Jeg har jo lært, at penge er noget der kommer, efter at man har lidt rigtig meget. Og man kan ikke både have mange penge og have det godt samtidig. Så man er nødt til at vælge. Den troede jeg var sand i meget lang tid. 

I dag brænder jeg for at løfte kvinder op fra et sted, hvor de tror at de er mindre kompetente end alle andre omkring dem. De kommer fra et sted, hvor der er rigtig meget skam, og det får jeg løftet ud af dem. 

For mig har Penge Mentor Uddannelsen været en slags afslutning på den der undskyldning for ikke at være noget. Jeg fik simpelthen tilladelsen til at være mig, og til at fylde. 

Det havde taget meget længere tid alene, og der er jo ingen grund til at fare vild alene, når man kan blive vist vejen af en anden. At få hjælp af andre er en GPS, og den gør vejen både hurtigere, lettere og sjovere. Det har været en øjenåbner at forstå, at vi er mange, der har de samme kampe. Vi tror, at vi er helt alene. Det er vi ikke. Det giver en tryghed og en tilladelse til, at jeg ikke skal være fejlfri.  

Mia Balint

Det praktiske

Lokation: Lækkert sted i nordsjælland.

Forplejning og lækker frokost er naturligvis inkluderet i prisen.

Din investering (excl. moms)

Din investering i at blive certificeret pengementor er 61.500 kr. ved 10 lige store rater over 10 måneder. 1. rate forfalder ved tilmelding og de efterfølgende med en måneds mellemrum.

Du kan også vælge 1 rate (som forfalder ved tilmelding). Så er din investering 54.500 kr.

3 x Bonus 

Uddannelsen starter når du tilmelder dig, hvor du får 3 x bonus. Det betyder, at du kommer igang ved tilmelding og kan udnytte tiden frem til holdet mødes første gang.

Bonus #1: Individuel telefon session med Birgitte Hansen umiddelbart efter tilmeldingen, hvor vi stiller skarpt på din pengehistorie, og hvordan den har påvirket din økonomi. Inden sessionen arbejder du med en transformerende opgave om din pengehistorie.

Bonus #2: Online workshop: Pengetermostaten.

Bonus #3: Online workshop: Sådan tiltrækker du flere penge ved at gå fra en følelse af mangel til en følelse af overskud.  

Din plads er først sikret ved betaling af minimum 1. rate

Hvis du vil søge optagelse på Penge Mentor Uddannelsen starter vi med en afklaringssamtale, hvor vi sikrer, at uddannelsen er det rigtige match til dig.

Har du spørgsmål? Så skriv til mig på info@birgitte-hansen.dk 

Om Birgitte

Det er min mission, at jeg vil forandre vores forhold til penge for altid, så penge bliver en ressource til at leve det liv, du drømmer om.

Jeg tror på, at der altid er en god grund til det, når penge er en udfordring, og at det aldrig bare handler om, at du skal tage dig sammen. 

Jeg har været selvstændig pengementor – og levet af det – siden december 2014. I 2016 grundlagde jeg Penge Mentor Uddannelsen, hvor jeg certificerer andre i mit gennemtestede og salgbare koncept.  

Penge Mentor konceptet er det eneste af sin art i Danmark, og jeg har dedikeret mit liv til at udbrede det, så så mange som muligt kan få hjælp til deres forhold til penge.  

Jeg ved nemlig fra mit eget liv, hvor meget det fylder, når der er støj på pengene, og hvor stor en stopklods det er, fordi pengene er brændstoffet til vores liv. Uden penge bliver livet ufrit.  

Før jeg blev selvstændig pengementor, var jeg studerende eller ansat i 30 år. Jeg har arbejdet med administration, økonomi og regnskab både i den offentlige sektor og det private erhvervsliv.  

Jeg er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitetscenter. De sidste 10 år har jeg uddannet mig indenfor penge, personlig udvikling og business.

WWW.BIRGITTE-HANSEN.DK