Skab en meningsfuld karriere som pengementor

Lær mennesker at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømme

Hvad får du ud af Penge Mentor Uddannelsen?

 • Du bliver uddannet i at hjælpe dine kunder til at stå stærkt og selvkærligt i sig selv - så du i virkeligheden arbejder med personlig udvikling med pengene som indgangsvinkel - med mulighed for at skabe et meningsfuldt arbejdsliv som selvstændig, hvor du virkelig gør en forskel for dine kunder.  
 • Du bliver certificeret i et gennemtestet og salgsbart koncept, hvor du ikke bare kan hjælpe dine kunder med at finde ud af, hvad de gerne vil, men også hjælper dem af med pengefrygten, som har stå stor magt. 9 ud af 10 lader sig stoppe af pengefrygten, når de vil gå efter deres drømme. Derfor kan pengementoren gå endnu dybere end coachen gør i sit arbejde med kunderne, og har dermed en større chance for rent faktisk at lykkes med at flytte sine kunder.  
 • Hvis du allerede har en coach uddannelse, er Penge Mentor Uddannelsen et virkelig godt supplement, hvor du lærer hvordan du rent faktisk kan hjælpe dine kunder ud over den pengefrygt, som stopper de fleste. Penge Mentor Uddannelsen er den eneste af sin art i Danmark. (Men du behøver selvfølgelig ikke at være coach på forhånd).  
 • På Penge Mentor Uddannelsen skaber du fundamentet for din egen økonomiske frihed. Du opgraderer dit pengemindset, får styr på dit forbrug og lærer at gøre penge til en ressource til at leve det liv, du drømmer om, i stedet for at leve fra måned til måned. Når du har gjort det for dig selv, er du klar til at hjælpe andre med det samme.
 • Du kan også sagtens tage Penge Mentor Uddannelsen udelukkende for din egen skyld, når du ønsker at skabe fundamentet for økonomisk frihed. Den bedste måde at lære noget på er - som bekendt - at hjælpe andre med det.  
 • Du bliver uddannet og certificeret i et gennemtestet og salgbart koncept, så du rent faktisk ved hvad du skal sælge efter uddannelsen, og ikke står med (endnu) en uddannelse uden at vide, hvad du skal sælge. Med Penge Mentor Uddannelsen kan du lave forløb straks efter certificeringen hvis du har lyst - eller du kan bygge ovenpå med dit eget koncept. 


Hvad er en pengementor?

Lad mig starte et andet sted – nemlig med at fortælle hvad en pengementor laver. En pengementor arbejder i egentlig ikke særlig meget med pengene (og slet ikke med økonomisk rådgivning), men med at hjælpe mennesker med at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømme. 

I virkeligheden er en pengementor det samme som en coach, men pengementoren kan gå endnu dybere end coachen kan, fordi vi kan hjælpe mennesker med at fjerne deres pengefrygt. 

Den frygt som holder 9 ud af 10 tilbage fra at leve deres drømme. 

Det er jo ofte økonomien og spekulationerne om penge, der afholder mennesker fra at gøre det, de gerne vil og leve deres drømmeliv. Pengefrygten er en kæmpe bremseklods for langt de fleste. Her kan en pengementor reelt løse den del også, så kunden sættes fri til rent faktisk at få tingene gjort.  

Pengementoren kan ikke bare hjælpe kunden med at finde ud af, hvad de gerne vil, men også kigge på pengene som har stor magt, og holder mange tilbage. Derfor kan pengementoren gå endnu dybere end coachen gør i arbejdet med kunderne, og har dermed en større chance for rent faktisk at hjælpe sine kunder. 

Så en pengementor arbejder altså med at lære mennesker at stå stærkt og selvkærligt i sig selv, og blive den bedste version af sig selv. Ligesom en coach gør - pengementoren går bare det skridt dybere og får opløst pengefrygten, så succesraten for kunden bliver større.

Det er min mission, at forandre menneskers forhold til penge for altid, så penge bliver en ressource til at udleve drømmene.  

Jeg tror på, at der altid er en god grund til det, når penge er en udfordring, og at pengefrygt aldrig bare handler om, at du skal tage dig sammen. 

Jeg tror også på, at du virkelig kan gøre en forskel for dine kunder, når du reelt kan hjælpe dem af med pengefrygten, som i virkeligheden er det, der holder dem tilbage fra at leve deres drømme.


Tilmeld dig til Penge Mentor Uddannelsen

Penge Mentor Uddannelsen er for dig:

 • Der ønsker at arbejde med personlig udvikling, hvor du hjælper dine kunder til at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømme.  
 • Der ønsker at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig, hvor du reelt gør en forskel for andre mennesker, fordi du kan flytte dem til at gå efter det liv, de drømmer om, ved at fjerne deres største blokeringer - pengefrygten.  
 • Der har et dybtfølt ønske om at hjælpe andre.  
 • Der vil certificeres i et gennemtestet koncept, som du ikke finder andre steder i Danmark, og hvor du starter med at gå vejen selv først, så du bliver den mentor, der møder dine kunder selvkærligt og uden skyld, skam og løftede pegefingre.  
 • Der vil skabe fundamentet for økonomisk frihed for dig selv. Du kan sagtens tage uddannelsen for din egen skyld uden at gøre det til en karriere.  
 • Der vil tage en uddannelse, hvor du får al den sparring på din mentorrolle og dine sessioner, som du har brug for.


Penge Mentor Uddannelsen er anderledes ...

 • Du kommer ikke til at sidde i et stort lokale med en masse andre deltagere og kæmpe om opmærksomheden. På Penge Mentor Uddannelsen er der max 10 deltagere på dit hold.  
 • Du kommer ikke til at stå med endnu en uddannelse uden at vide, hvad du skal sælge bagefter, for du bliver uddannet og certificeret i mit gennemtestede og salgbare koncept, der reelt hjælper dine kunder af med den pengefrygt, som holder de fleste tilbage fra at lykkes.  
 • Du får licens og rettigheder til at bruge konceptet, hvis du vil. Alternativt er du velkommen til at udvikle dit eget.  
 • På vores live dage er der fokus på sparring, mentoring og træning - altså ikke bare information. Du får alt undervisningsmateriale online før live dagene, og møder forberedt op med cases fra dine øve kunder.  
 • Du får konkret og personlig sparring på din mentoring, og med mindst 30 øve sessioner i bagagen bliver du den knivskarpe pengementor, som skaber målbare resultater med dine kunder.  
 • Uddannelsen starter øjeblikkeligt når du tilmelder dig, hvor du bliver sat i gang med at skabe fundamentet for din økonomiske frihed.  
 • Du bliver ikke overladt til dig selv og din forvirring, men har adgang til løbende sparring med Birgitte i Facebook gruppen, på sparringskald via videokonference hver 2. uge og selvfølgelig på vores livedage.Input your text in this area

Rikke Pedersen

Jeg faldt for, at Birgitte var så konkret omkring pengene. Det var den rationelle vinkel, der fangede mig. Jeg orkede ikke mere rundkredssnak. Jeg lærte, at jeg snyder verden for mit bidrag, hvis jeg ikke tager min plads. Det var virkelig en øjenåbner for mig.  

Pengementor konceptet er så enkelt – og mega virkningsfuldt! Jeg har lært et system, og jeg skimmer altid lige manualen fra uddannelsen igennem inden jeg skal tale med en kunde. Så ved jeg præcis, hvor vi skal hen.  

Jeg har skabt et arbejdsliv, som passer mega godt til mig med ro, frihed og tid til fordybelse og selvom jeg stadig har lønarbejdertimer (af lyst) lever jeg nu en selvstændig tilværelse, hvor jeg stort set selv bestemmer, hvordan og hvornår jeg arbejder. I dag laver jeg noget, der giver mening, glæde og værdi for mig selv – samtidig med, at jeg føler, jeg nu kan give størst mulig værdi videre til andre, mens jeg arbejder på mine egne præmisser.  

Penge Mentor Uddannelsen fik alt i mit liv til at hænge sammen og give mening, så jeg kan bruge det hele konstruktivt i mit arbejde som pengementor.  

Pernille Mejslov


"I tiden op til beslutningen om at melde mig til uddannelsen var jeg efterhånden blevet ret opmærksom på mine pengemønstre og mine følelser omkring penge og økonomi. Det havde vakt en nysgerrighed efter hvad det var der egentlig styrede ”alt det der om økonomi og penge” og et meget stærkt ønske om at ændre på nogle mønstre. Problemet var egentlig ikke, at jeg ikke havde penge nok – problemet var, at de følelser, der var forbundet med mine pengemønstre efterhånden var blevet umulige at navigere i.  

Uddannelsen startede faktisk allerede, da jeg tilmeldte mig og fik tilsendt den første opgave – så gik det stærkt og så skal jeg da lige love for, at jeg var i gang. På uddannelsen kortlægger jeg mine pengemønstre, hvad der ligger bag dem, løser dem op og erstatter dem med ny brugbar adfærd.  

Jeg er så forundret over, at noget der har fyldt så meget og styret mit liv så meget, er så enkelt og let at ændre, når en ekspert udefra og et hold entusiastiske medkursister stiller de rigtige spørgsmål, hepper og deler egne erfaringer. Hver dag ”hæver bunden sig”, jeg vækster på alle områder i mit liv. Det er helt forrygende. Jeg ved ikke, hvad det er, Birgitte kan – jeg ved blot at hun kan, hold da helt op, hvor hun kan og jeg glæder mig til den fortsatte rejse, selvom jeg allerede for længst har fået langt, langt mere end jeg forventede i forhold til min investering i uddannelsen. Det bedste jeg har prøvet indenfor personlig udvikling". Bente


Jeg synes, det er fantastisk, at få lov at hjælpe folk med deres økonomi og alle følelserne omkring penge. Når manden i et par siger ”Jeg er blevet meget gladere!” – så har jeg det sådan ”Ej, hvor er det bare fedt! De har givet hinanden håndslag på nogle ting, og luften er taget ud af mange af de der trælse diskussioner. Det synes jeg er fantastisk.

Jeg synes også, at der er mange kvinder, der gør sig mindre end de behøver. Og det synes jeg bare, er smadder ærgerligt!!!

Jeg valgte også uddannelsen, fordi det var en mulighed for at arbejde med personlig udvikling, og fordi jeg havde tillid til, at det var noget, der var nemt at gå ud og sælge bagefter.  

Jeg synes, at jeg har mødt mange med coach uddannelser osv, som har svært ved at sælge deres hjælp, og der havde jeg bare lyst til noget andet. Det kræver selvfølgelig stadig et stykke arbejde, men jeg tror bestemt på, at det er nemmere at gå ud og slå sig op som pengementor, end det er at slå sig op som en almindelig coach, fordi man har en profil.  

Jeg synes, at vi har lært utrolig meget på uddannelsen, og fået rigtig god sparring undervejs.  

Britt Lyndgaard

Spørgsmål og svar om uddannelsen

Jeg synes selv, at det med penge og økonomi er svært. Hvordan skal jeg kunne hjælpe andre? 

I løbet af uddannelsen, kommer du til at arbejde intensivt med dit eget forhold til penge. Du kommer til at gå vejen selv. Det gør dig meget kompetent til at hjælpe andre, fordi du ved, hvad udfordringerne handler om. Det er hele essensen i mentorrollen, hvor du ikke bare er den tilbagelænede ekspert, men et rigtigt levende menneske med erfaringer, ”fejl” og egne resultater.  

Jeg er ikke coach. Så jeg ved ikke, hvordan man gennemfører en session. 

På Penge Mentor Uddannelsen får du solid erfaring med at have sessioner. I løbet af uddannelsen har du mindst 30 sessioner med øve kunder. 

Du får en drejebog på øve forløbet med struktur, spørgeguide og opgaver til kunderne. Det er enkelt, overskueligt og lige til at gå til. Modellen er testet på flere hundrede øvekunder, og tilbagemeldingerne fra de studerende og deres øvekunder er meget positiv. 

Hver dag har du adgang til hjælp i vores Facebook gruppe, samt sparring på videokonference hver 2. uge, så du bliver ikke overladt til din egen forvirring på noget tidspunkt.  

Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på info@birgitte-hansen.dk 


Birgitte er meget hands-on og kommer ikke med 27 Excel-ark, som en bankrådgiver ville gøre, selv om hun selv har siddet med regnskaber. Det hele er faktisk meget lavpraktisk for os, hvor økonomi ikke ligger lige til højrebenet.  

Og så er Birgitte sjov, har selvironi og så er hun en god historiefortæller, der gerne deler sine egne historier som man kan spejle sig i som deltager på uddannelsen. Der er sådan et legende element i undervisningen, vi kan grine og vi kan græde.  

Birgitte har desuden været god til at holde den enkelte i egen proces og hun skaber et trygt rum for sine deltagere. Jeg føler mig megagodt klædt på som pengementor og jeg oplever, at det er en faglighed, som kan avendes meget bredt – og som hænger så fint sammen med mit koncept, hvor jeg hjælper enestående mødre, for det med penge og hvad der har værdi i dit liv, er jo en krumtap i at få livet til at lykkes – også for mine kunder.  

Uddannelsen har været en vigtig komponent for, at jeg kunne komme til et nyt niveau i mit eget liv, personligt og professionelt. Og den unikke kobling af penge med selvkærlighed og selvudvikling i et helt lavpraktisk og operationaliserbart koncept – det er der ikke andre, der gør. 

Tina Bjerg

Sådan foregår det

Fase 1: Skab fundamentet for økonomisk frihed i dit eget liv 

Penge Mentor Uddannelsen starter øjeblikkeligt når du tilmelder dig. Så er du i gang!

I fase 1 skaber du fundamentet for din egen økonomiske frihed, så du går vejen selv før du inviterer dine kunder ud på den. Du skal opgradere dit pengemindset, se dit forbrug i øjnene og lægge en selvkærlig plan for, hvordan du bruger dine penge, så du får mest mulig frihed for dem.

Du arbejder dig igennem pengementor konceptet via online undervisning og opgaver, der skal afleveres. Du slipper altså for at skulle bruge en masse tid på at flytte dig fysisk til nordsjælland, men kan i stedet passe din hverdag samtidig med, at du arbejder med stoffet derhjemme og udvikler et nyt stærkt venskab med dine penge.

Første step i konceptet er dit pengemindset, hvor vi klarlægger hvad du har med dig i rygsækken fra din opvækst. Grundlaget for dine tanker og overbevisninger om penge blev skabt i sin barndom, og de skal frem i lyset. 

Det foregår på den måde, at du først arbejder med en transformerende pengemindset opgave, der går dybt i din erindring. Opgaven er samtidig din forberedelse til din 1:1 session med Birgitte, hvor vi stiller skarpt på, hvad din historie har betydet for dit forhold til penge, og hvilke tråde der stadig styrer dig som en marionet dukke.

Derefter arbejder du med at skabe fundamentet for din økonomiske frihed. Det sker via online forløbet Pengeskolen, hvor du opgraderer dit pengemindset, opdager at du har mange flere penge end du tror og lærer at styre dine penge, så du får mest mulig frihed for dem. Til hver lektion er der opgaver, som afleveres.

Sideløbende med Pengeskolen, får du undervisningsvideoer om pengemindset, som du kan vende tilbage til igen og igen. Tilbagemeldingen fra de andre hold er, at mindset videoerne er en guldgrube af viden som skaber transformation hver gang du skal til et nyt niveau med dine penge.


Fase 2: Lær dine kunder at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømmeliv uden pengefrygt

I fase 2 skal du lære andre at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømmeliv uden pengefrygt. Du skal lære at være pengementor, og du skal øve dig på rigtige levende mennesker. Du skal gennemføre mindst 30 øve sessioner i gennem uddannelsen. 

Inden du skal i gang med øve kunderne bliver du grundigt klædt på. Du får en drejebog til øve forløbet, der er en trin for trin guide til hvordan du genfører dine sessioner. Også selvom du måske ingen erfaring har som mentor eller coach. Du får også en manual på hele pengementor konceptet. Manualen er din "bibel", hvor du finder en grundig beskrivelse af alle steps og opgaver. 

På uddannelsens live workshops arbejder vi træning af dine pengementor færdigheder. Du lærer præcis hvordan du gennemfører et øve forløb, og hvordan du hjælper dine kunder med at få meget mere ud af pengene, gennem mit gennemtestede koncept som har hjulpet over 500 (primært) kvinder.

Når vi så mødes er det træning, træning og træning af færdigheder. Du møder forberedt op med kunde cases som du får sparring på, og sammen planlægger vi, hvordan du skal gennemføre forløbet med din kunde. 

Hvis du bor langt væk, kan du vælge at deltage på de 3 live workshops via videokonference. Det er altså ikke et krav, at du møder fysisk op.

Certificering

For at opnå certificeringen skal du have gennemført mindst 30 øve sessioner samt løse en skriftlig opgave med tilfredsstillende resultat.

Da jeg så webinaret om Penge Mentor Uddannelsen, fik jeg bare den følelse, at det her er bare mig! Jeg var slet ikke i tvivl. Min kæreste udfordrede mig lidt, for han syntes, at det var mange penge, og han var bange for, at jeg skulle blive snydt. Men jeg var 100% sikker. Uddannelsen ramte faktisk det jeg manglede i min økonomiske baggrund.  

Birgitte trykkede på noget, som altid har interesseret mig. Jeg har vel læst 50.000 bøger om personlig udvikling, og pludselig så jeg Penge Mentor Uddannelsen. Birgitte satte ord på forbindelsen mellem økonomi og personlig udvikling, og det var bare lige mig.  

Jeg så også en forretning i det med det samme.  

Jeg har rykket mig frygtelig meget det sidste år. Jeg har startet virksomhed selv, og jeg har altid troet, at var nogle andre der skulle gøre – det var ikke mig. Jeg kan godt finde ud af at køre en virksomhed – men hvad skulle jeg sælge? Og skulle det så pludselig være mig, der var den? Det var mine store udfordringer. Jeg blev også meget udfordret i løbet af uddannelsen! For jeg har altid været den, der stod bag andre. Nu var det mig forrest.  

Der er sket SÅ meget personligt med mig, og det er Penge Mentor Uddannelsen og Birgittes fortjeneste. Det har virkelig gjort meget for mig! Både på det forretningsmæssige plan men også rigtige, rigtig meget på det personlige. Det har været helt fantastisk at gå den vej. 

Birgit Tyron

Du får altså:

 • 1:1 online pengeminset session med Birgitte, hvor vi sætter spot på dine blinde vinkler i dit forhold til penge og økonomi. Inden sessionen arbejder du med den transformerende pengehistorie opgave.
 • Pengeskolen med 16 overskuelige, præcise og lige-til-at-gå-til lektioner som leveres online med tilhørende opgaver, som skal afleveres (hvis du allerede har købt Pengeskolen trækkes den fra i din investering i uddannelsen). Med Pengeskolen skaber du fundamentet for din egen økonomiske frihed.
 • Sparringskald på videokonferencer hver 2. uge gennem hele uddannelsen. Spørgsmål stilles på forhånd og alle kald optages, så du kan sagtens være med selvom du ikke har mulighed for at deltage live.
 • 3 live workshops med lækker forplejning i luksuriøse omgivelser på Skodsborg Kurhotel. Hvis du bor langt væk, kan du vælge at deltage via videokonference. Det er altså ikke et krav, at du møder fysisk op.
 • Sparring på daglig basis i Penge Mentor Uddannelsens hemmelige Facebook gruppe.
 • Undervisningsvideoer om pengemindset.
 • Alle online undervisningsvideoer er dine til evigt eje.
 • Drejebog på øve forløbet som består af mindst 30 øve sessioner i løbet af uddannelsen.
 • Manual på hele konceptet "Sådan får du meget mere ud af pengene" inkl. opgaver og materiale, som du kan bruge i arbejdet med dine kunder. Manualen er din "bibel" som du kan altid kan vende tilbage til, så du hele tiden holder din mentoring på sporet og aldig glemmer detaljerne.
 • Licens og rettigheder til at undervise i mit koncept, som du kan implementere og sælge fra dag 1, når du er blevet certificeret – og mulighed for at udvikle dit eget. 
 • Et lille hold med max 10 deltagere, hvor der er god plads til sparring og dine spørgsmål. Det sidste du har brug for er, at sidde i et stort lokale med en masse andre, hvor du skal kæmpe om opmærksomheden.
 • Mulighed for netværk og etablering af samarbejde på kryds og tværs.
 • Mulighed for branding og synlighed via min Facebook side og min store nyhedsbrevsliste.

Jeg valgte selv Penge Mentor Uddannelsen fordi jeg kunne se, at jeg kunne få en tilgang og indgangsvinkel, som er meget konkret og mere basal at arbejde ud fra. Coaching er jo alt muligt, og det er næsten ikke til at navigere rundt i.  

Hvis jeg kan få afmystificeret noget af det om penge og økonomi, så det kan frigive noget til resten af livet. Så jeg tænkte pengementor tilgangen som en nøgleindgang til at hjælpe de her mennesker, som sidder fast i livet. Jeg synes, det er konkret for i livshjulet, fylder økonomien rigtig meget.  

Jeg synes også det er ret fedt, at vi bliver certificeret, fordi der er noget pondus over dét. Indenfor uddannelsesverdenen er der en tendens til at gøre ting op i hvor mange point det ene og det andet kursus giver. Men en certificering – den giver en pondus og praktisk erfaring. Det er meget værd.  

Tina Vallø

Det praktiske


Fase 1: Skab fundamentet for økonomiske frihed i dit eget liv

Uddannelsen starter øjeblikkeligt når du tilmelder dig!

Penge Mentor Uddannelsen starter med det samme når du tilmelder dig, hvor du bliver sat i gang med at skabe fundamentet for din egen økonomiske frihed. Arbejdet kick startes med en personlig pengemindset session med Birgitte som foregår online.

Hele rejsen er brudt ned i enkle og overskuelige steps, så du rent faktisk får tingene gjort og får succes med at transformere dit eget forhold til penge, så du står på et stærk fundament af økonomisk frihed, når du skal lære andre at gøre det samme. 

Sparringskald på video konference hver 2. uge

Gennem hele uddannelsen (undtagen i juli måned som er sommerferie) er der sparringskald på videokonference hver 2. uge, hvor du får sparring og svar på dine spørgsmål. Du bliver altså aldrig overladt til din egen forvirring, for der er altid hjælp at hente, enten på video konferencerne hver anden uge, eller i Facebook gruppen, hvor du får sparring på daglig basis.

Spørgsmål stilles på forhånd og alle kald optages, så du kan sagtens være med selvom du ikke har mulighed for at deltage live.


Fase 2: Lær mennesker at stå stærkt og selvkærligt i sig selv, og leve deres drømmeliv uden pengefrygt

I fase 2 skal du lære andre at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømmeliv uden pengefrygt. Du skal lære at være pengementor, og du skal øve dig på rigtige levende mennesker. Du skal gennemføre mindst 30 øve sessioner i løbet af uddannelsen.  

I fase 2 har vi 3 live workshops hvor du træner dine færdigheder som pengementor. Du møder forberedt op med kunde cases, som du får sparring på, og sammen planlægger vi, hvordan du skal gennemføre forløbet med din kunde. 

Live workshops foregår på Skodsborg Kurhotel fra kl. 10 - 16 og inkluderer selvfølgelig frokost og lækker forplejning igennem dagene. Der er desuden mulighed for tilkøb af adgang til Skodsborgs prisbelønnede spa til en meget farvorabel pris.

Datoer for live workshops: 15. april, 10. juni og 12. august

Hvis du bor langt væk, kan du vælge at deltage på live workshops via videokonference. Det er altså ikke et krav, at du møder fysisk op.

I fase 2 er der ligeledes sparringskald på video konference hver 2. uge, hvor du får sparring på dine kunde cases. Og så fejrer vi selvfølgelig også dine succeser! 

Din investering

Din investering i at blive certificeret i et gennemtestet og salgbart koncept, som du kan lave forløb på fra dag 1 er 6.700 kr. ex moms om måneden i 7 måneder (samlet 46.900 kr. ex moms).

Du kan også vælge 1 rate og spare 7.000 kr. Så er din investering 39.900 kr. ex moms.

Når du ansøger om optagelse på uddannelsen, lægger vi ud med en afklaringssamtale hvor vi sikrer, at uddannelsen er det helt rigtige match til dig.

Om Birgitte

Det er min mission, at jeg vil forandre vores forhold til penge for altid, så penge bliver en ressource til at leve det liv, du drømmer om.

Jeg tror på, at der altid er en god grund til det, når penge er en udfordring, og at det aldrig bare handler om, at du skal tage dig sammen. 

Jeg har været selvstændig pengementor – og levet af det – siden december 2014. I 2016 grundlagde jeg Penge Mentor Uddannelsen, hvor jeg certificerer andre i mit gennemtestede og salgbare koncept.  

Penge Mentor konceptet er det eneste af sin art i Danmark, og jeg har dedikeret mit liv til at udbrede det, så så mange som muligt kan få hjælp til deres forhold til penge.  

Jeg ved nemlig fra mit eget liv, hvor meget det fylder, når der er støj på pengene, og hvor stor en stopklods det er, fordi pengene er brændstoffet til vores liv. Uden penge bliver livet ufrit.  

Før jeg blev selvstændig pengementor, var jeg studerende eller ansat i 30 år. Jeg har arbejdet med administration, økonomi og regnskab både i den offentlige sektor og det private erhvervsliv.  

Jeg er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitetscenter. De sidste 11 år har jeg uddannet mig indenfor penge, personlig udvikling og business.

WWW.BIRGITTE-HANSEN.DK

Share on Google+Share on LinkedIn