Skab en karriere som pengementor

- eller brug uddannelsen til at skabe fundamentet for økonomisk frihed i dit eget liv

Hvad får du ud af Penge Mentor Uddannelsen?

Du bliver uddannet og certificeret pengementor, og får muligheden for at skabe en karriere indenfor et område, hvor der er et kæmpe udækket behov.

✓ Du får muligheden for at skabe en karriere som pengementor ved at gå vejen selv først. Det betyder, at du starter med at transformere dit eget forhold til penge og økonomi. Alle de redskaber du skal hjælpe dine kunder med, har du arbejdet med selv.

✓ Du får muligheden for at skabe en forretning som pengementor ved at tilføje et nyt område til din eksisterende forretning. Eller du kan kombinere en forretning som pengementor med et job.

✓ Du får sluppet dine egne uhensigtsmæssige mønstre på penge området, og dermed bliver du mega stærk til at hjælpe dine kunder med at gøre det samme.

✓ Uddannelsen transformerer dit eget forhold til penge og økonomi, så du skaber fundamentet for din økonomiske frihed. Det sker ved, at du hæver din pengetermostat, opgraderer dit pengemindset og styrer dine penge til overskud så økonomi bliver sjovt og giver dig ro i maven, struktur og overskud.

✓ Du bliver uddannet og certificeret i et gennemtestet og salgbart koncept som du kan lave forløb ud fra, hvis du har lyst - eller du kan udvikle dit eget koncept.

Der er 12 pladser på holdet.

Hvad er en pengementor?

Som pengementor hjælper du dine kunder med at tage følelserne ud af økonomien, og fjerne alle propperne i deres forhold til penge. Sammen finder I ind til årsagerne til, at penge og økonomi er svært. Det er nemlig også dér, alle løsningerne ligger.

Det handler i virkeligheden ikke om pengene, for sådan som vi er med pengene, er vi med resten af livet. Nissen flytter med og mønstrene går igen. Når pengemindset er opgraderet, bliver det ret nemt at tilsætte lavpraktiske værktøjer til at styre pengene til overskud. Så bliver økonomi sjovt. Selv for dem, der troede, at de var talblinde.

Som pengementor går du vejen selv først, så du har erfaringer at dele ud af, og ikke bare teori, du har læst i en bog.

Det er min mission at forandre vores forhold til penge og økonomi, så vi kan slippe stress, dårlig samvittighed og knokleri. Jeg tror nemlig på, at der altid er en god grund til det, når penge og økonomi er en udfordring, og at det aldrig bare handler om, at du skal tage dig sammen.


Penge Mentor Uddannelsen er for dig:

★ Der er klar til at gå vejen selv først, for at blive den ekspert, som dine kunder ønsker at få hjælp af. Det er hele essensen af mentorens rolle. De betyder, at du arbejder med alle redskaberne i konceptet, og prøver dem af i din egen økonomi og dit eget liv, før du hjælper andre.

★ Der allerede er selvstændig, og kunne tænke dig at udvide din eksisterende forretning indenfor et område, hvor der er et kæmpe udækket behov.

★ Der er selvstændig, og vil bruge uddannelsen i dit eget liv til at skabe større selvværd omkring din evne til at tjene (mange flere) penge, samt tage den pris du er værd.

★ Der vil bruge uddannelsen til at skabe en deltids karriere som pengementor ved siden af et job.

★ Der er coach, mentor, rådgiver, terapeut, lærer, leder - eller som på anden måde har erfaring i at arbejde med menneskers udvikling.

★ Der ønsker at transformere dit eget forhold til penge.

★ Der har lyst til at tage en uddannelse, hvor du bagefter står med et færdigt koncept, du kan sælge, så du ikke skal regne det hele ud selv. 

★ Der vil tage en uddannelse, hvor du får personlig sparring på din mentoring og et solidt fundament at stå på, fordi du har erfaringer fra mindst 30 øvesessioner, du har gennemført under uddannelsen. 


Penge Mentor Uddannelsen er anderledes ...

✓ Du kommer ikke til at sidde i et stort lokale med en masse andre deltagere og kæmpe om opmærksomheden, da der max er 12 deltagere på holdet.

✓ Du kommer ikke til at stå med endnu en uddannelse uden at vide, hvad du skal sælge bagefter, for du bliver uddannet og certificeret i mit gennemtestede og salgbare koncept "Sådan får du meget mere ud af pengene". 

✓ Du får licens og rettigheder til at bruge konceptet, hvis du vil. Alternativt er du velkommen til at udvikle dit eget. 

✓ På vores 11 live dage er der fokus på transformation, mentoring og udvikling. Du får undervisningsmateriale online imellem modulerne, og møder forberedt op.

✓ Du får konkret og personlig sparring på din mentoring, og med mindst 30 øvesessioner i bagagen bliver du den knivskarpe pengementor, som skaber målbare resultater med dine kunder. Øvelse gør om bekendt mester.

✓ Du kommer i gang med det samme med bonuspakken.

✓ Du bliver ikke overladt til dig selv og din forvirring mellem modulerne, men får den støtte og mentoring som du har brug for.

✓ Du får hjælp til at finde ideelle øve kunder via min store nyhedsbrevsliste.


Eksempler på resultater, du kan skabe som pengementor: 

”Jeg gik fra at være talblind og helt håbløs med mine penge, til at spare 100.000 kr. på mit boliglån og få en lønstigning på 10.000 kr. om måneden.” 

”Nu har jeg fuldstændig overblik og ro i maven.” 

”Vi er holdt op med at skændes om penge. Nu samarbejder vi, og det har gjort en kæmpe positiv forskel i vores liv. Vi er så glade, og vi kunne ikke have gjort det uden hjælp.” 

”Det var så forfærdeligt skamfuldt for mig, at vi slet ikke havde styr på vores økonomi. Ingen af os tog ansvar og det hele sejlede. Nu tør jeg tage lederskab, og det er en enorm lettelse.” 

"Birgitte Hansen guider dig med sin uddannelse, først sikkert igennem din egen rejse i dit forhold til penge, økonomi og selvsabotage, og dernæst i rejsen som mentor for andre. Uddannelsen udstyrer dig med et solidt, brugbart materiale som kan anvendes både privat og som selvstændig mentor. 

Jeg kan på det varmeste anbefale uddannelsen. Den vil øge din selvindsigt i din egne adfærd omkring dine penge, dine successer eller mangel på samme. Hvis du ønsker det, kan uddannelsen være et skridt på vejen til et helt andet liv."

Regitze Præstegaard


"I tiden op til beslutningen om at melde mig til uddannelsen var jeg efterhånden blevet ret opmærksom på mine pengemønstre og mine følelser omkring penge og økonomi. Det havde vakt en nysgerrighed efter hvad det var der egentlig styrede ”alt det der om økonomi og penge” og et meget stærkt ønske om at ændre på nogle mønstre. Problemet var egentlig ikke, at jeg ikke havde penge nok – problemet var, at de følelser, der var forbundet med mine pengemønstre efterhånden var blevet umulige at navigere i.  

Uddannelsen startede faktisk allerede, da jeg tilmeldte mig og fik tilsendt den første opgave – så gik det stærkt og så skal jeg da lige love for, at jeg var i gang. På uddannelsen kortlægger jeg mine pengemønstre, hvad der ligger bag dem, løser dem op og erstatter dem med ny brugbar adfærd.  

Jeg er så forundret over, at noget der har fyldt så meget og styret mit liv så meget, er så enkelt og let at ændre, når en ekspert udefra og et hold entusiastiske medkursister stiller de rigtige spørgsmål, hepper og deler egne erfaringer. Hver dag ”hæver bunden sig”, jeg vækster på alle områder i mit liv. Det er helt forrygende. Jeg ved ikke, hvad det er, Birgitte kan – jeg ved blot at hun kan, hold da helt op, hvor hun kan og jeg glæder mig til den fortsatte rejse, selvom jeg allerede for længst har fået langt, langt mere end jeg forventede i forhold til min investering i uddannelsen. Det bedste jeg har prøvet indenfor personlig udvikling". Bente


"Birgitte er virkelig kompetent og fantastisk dygtig til at møde dig lige der, hvor du er. Der er intet hokus pokus over det, men i stedet ganske enkle redskaber man kan bringe i spil, når man vil have kontrol over sin økonomi. 

Birgittes pengementor uddannelse og det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har idag mere kontrol over min økonomi end nogenside, og jeg nyder at kunne hjælpe andre som står i samme situation, som jeg selv gjorde for et år siden.  

Jeg vil hellere end gerne anbefale Birgitte Hansen og ikke mindst Penge Mentor Uddannelsen."

Kamilla Gandrup


"Birgitte Hansen er en formidabel formidler, fordi hun formår at undervise både med en lethed og en meget høj grad af professionel seriøsitet og dyb integritet samtidigt.  

Birgitte er super skarp og altid spot on ved ethvert spørgsmål - og hun leverer hendes autentiske storytelling i et klart formsprog med den herligste humor. Det er en sand fornøjelse at være i et fælles forum med Birgitte, fordi hendes skønne energi er så stærk og smittende.  

Birgittes materiale og undervisningsformat er utroligt let og tilgængeligt - og overordnet set er konceptet yderst relevant, brugbart og professionelt lige til at gå til. Penge Mentor Uddannelsen er 100 % "Return on Investment" og mere til." Helle Ringnér


Jane Køhlert

"Jeg valgte Penge Mentor Uddannelsen fordi jeg ville gøre en forskel i andre menneskers liv, og fordi jeg selv havde oplevet, hvordan et forløb med Birgitte havde forandret mit mindset, mit liv og mit forhold til penge. Det var også vigtigt for mig, at jeg kunne bruge mine uddannelser som coach og socialrådgiver i fin harmoni med PMU.  

Undervisningen på Penge Mentor Uddannelsen har i den grad gjort mig tryg i forhold til selv at tilbyde sessioner. Da uddannelsen sluttede, havde jeg allerede en kundekreds, der fulgte mig og venteliste til mine forløb."

Jane Køhlert 

Spørgsmål og svar om uddannelsen

Jeg synes selv, at det med penge og økonomi er svært. Hvordan skal jeg kunne hjælpe andre? 

I løbet af uddannelsen, kommer du til at arbejde intensivt med dit eget forhold til penge. Du kommer til at gå vejen selv. Det gør dig meget kompetent til at hjælpe andre, fordi du ved, hvad udfordringerne handler om. Det er hele essensen i mentorrollen, hvor du ikke bare er den tilbagelænede ekspert, men et rigtigt levende menneske med erfaringer, ”fejl” og egne resultater.  

Jeg er ikke coach. Så jeg ved ikke, hvordan man gennemfører en session. 

På Penge Mentor Uddannelsen får du solid erfaring med at have sessioner. I løbet af uddannelsen har du mindst 30 sessioner med øve kunder. 

Du får en drejebog på øve forløbet med struktur, spørgeguide og opgaver til kunderne. Det er enkelt, overskueligt og lige til at gå til. Modellen er testet på flere hundrede øvekunder, og tilbagemeldingerne fra de studerende og deres øvekunder er meget positiv. 

Hver dag har du adgang til hjælp i vores Facebook gruppe, og vi er enten sammen fysisk eller på telekald hver 2. uge, så du bliver ikke overladt til din egen forvirring på noget tidspunkt.  

Jeg er ikke bogholder eller revisor. Kan jeg så være pengementor? 

Ja, det kan du. At være pengementor handler ikke om økonomisk rådgivning. Det handler om, at hjælpe (især) kvinder med at tage følelserne ud af økonomien, tilsætte lavpraktiske værktøjer og fjerne alt det indre modstand der er på, at tage sig godt af pengene. Som pengementor er dit vigtigste redskab et åbent og fordomsfrit sind, et varmt hjerte og 2 store ører. 

Har du spørgsmål, som jeg ikke svarer på her? Så skriv til mig på info@birgitte-hansen.dk 


Sådan foregår det - 11 moduler

Modul 1: Tag temperaturen på dine penge

Modul 1 og 2 er kick off på Penge Mentor Uddannelsen, og vi mødes til 2 sammenhængende dage inkl. overnatning. Jeg sætter rammerne, og du lærer de andre på holdet at kende. I kommer til at arbejde intenst sammen, og lære hinanden godt at kende.

Inden vi mødes til første modul, har du løst en transformerende opgave om dine pengehistorier og dit pengemindset. Med afsæt i den opgave, tager vi temperaturen på dine penge.

Modul 2: Din rolle som pengementor

Som pengementor arbejder du med penge og økonomi på en meget anderledes måde, end de traditionelle rådgivere gør. 

På dette modul lærer du at forstå din rolle som pengementor, og hvad det er for anderledes - og meget effektive - redskaber du bruger til at hjælpe dine kunder til at tage følelserne ud af økonomien, transformere pengehistorierne, hæve bevidstheden og tilsætte lavpraktiske redskaber, der giver ro i maven, god samvittighed og flere penge på kontoen.

Modul 3: Din nye pengehistorie

På dette modul lærer du, at give slip på dine gamle pengehistorier som ikke støtter dig, og i stedet skrive nogle nye, som skaber fundamentet for dit nye forhold til penge. Penge er i virkeligheden "bare" en energiudveksling, og du kan fjerne ondt i maven, dårlig samvittighed og strudsetendenser ved at flytte dit fokus fra mangel til overskud. Du lærer hvordan, og hvordan du skaber samme forandring sammen med dine kunder.

Modul 4: Redskaber til ro i maven  

Mange af dine kunder tror, at penge og økonomi er noget meget kompliceret noget, og tit har de også fået fortalt sig selv nogle løgnehistorier om, at de er talblinde og helt håbløse til alt, hvad der handler om penge.  

På dette modul lærer du de lavpraktiske værktøjer, som gør økonomi enkelt og sjovt. Du lærer at administrere dine penge på en måde, der giver overskud, og hvordan du kan lære dine kunder det samme.

Modul 5: De 10 pengetyper

Du lærer om de 10 pengetyper, som jeg har udviklet på baggrund af samtaler med omkring 300 danske kvinder, om deres forhold til penge. 

Pengetyperne er et centralt redskab i dit arbejde som pengementor, fordi de giver dig en forståelsesramme for, hvorfor dine kunder har det svært med deres økonomi og penge. Du lærer at genkende de 10 forskellige typer, og hvordan du bruger pengetyperne i dit arbejde med dine kunders pengehistorier.

Modul 6: Øve forløbet

På modul 6 arbejder du med drejebogen for øveforløbet som består af 3 sessioner. Du får sparring og feedback på din mentoring gennem hele uddannelsen, og efter dette modul er du klar til at arbejde med øvekunder i forløb. Inden din certificering skal du have haft mindst 30 øve sessioner. Altså 10 øve kunder.

Modul 7: Grundlæggende markedsføring for pengementorer

Du lærer, hvordan du kommer igang med at markedsføre dig via sociale medier, så du kan tiltrække relevante øve kunder og senere rigtige kunder. Det er ikke nødvendigt, at have en hjemmeside, for at komme i gang. Du lærer de grundlæggende principper i vellykket markedsføring, så du ved, hvordan du kommer i gang.

Modul 8: Penge og selvkærlighed

Mange kvinder er rigtig gode til at give til andre, og ikke så gode til at give til sig selv. Det kan koste dyrt, når der bliver brugt en masse penge på gaver, ting til børn og i ”jeg-betaler-fælden”. I virkeligheden handler det altid om et følelsesmæssigt behov, som ikke bliver dækket. 

Når den grundlæggende selvkærlighed mangler, kan det resultere i trøsteshopping, hvor man prøver at fylde et følelsesmæssigt behov ved at købe ting, som i virkeligheden slet ikke løser problemet. Derfor skal du lære, at skue op for selvkærligheden og hjælpe dine kunder til det samme.

Modul 9: Penge og følelser

Penge og følelser hænger uløselig sammen, og her ligger rigtig mange forklaringer på, hvorfor økonomi er en udfording. Vi har nemlig alle sammen et loft for, hvor godt vi synes må have det. 

På dette modul lærer du, at hæve loftet for, hvad du tror du fortjener, og hvordan du hjælper dine kunder til det samme, så de kan slippe de uhensigtsmæssige mønstre omkring penge, som hænger sammen med følelserne.

Modul 10: Penge og relationer

Økonomi og penge er blandt de helt store grunde til konflikter i parhold og årsager til skilsmisse. På dette modul lærer du, hvordan du hjælper dine kunder til at kommunikere, samarbejde og træffe fælles beslutninger så økonomien bliver et fælles ansvarsområde.

Du lærer også, hvordan du giver sunde pengevaner videre til børn uden løftede pengefingre.

Modul 11: Certificering

Penge Mentor Uddannelsen afsluttes med en certificering, hvor du skal opfylde en række krav:

★ Du har deltaget i de 11 modulers live undervisning.

★ Du har haft mindst 30 øve sessioner som pengementor (Du er selv ansvarlig for at finde dine øve kunder, men jeg hjælper dig med at finde nogle af dem via min hjemmeside og min store nyhedsbrevsliste).

★ Du har løst en skriftlig opgave med tilfredsstillende resultat.

Du får mulighed for at blive medlem af "Klubben for certificerede pengementorer" med et sæt etiske regler.

Vi runder modul 11 af med en lækker afslutningsmiddag.


“Hos Birgitte lærer man at slippe skyld og skam i forbindelse med sine penge, priser og sin økonomi. Hun fjerner simpelthen alle de gamle historier om penge, som er programmeret ind på din harddisk, så du kan begynde på en frisk.

Jeg har fået vendt udviklingen. Nu er det mig, der styrer økonomien, og det har frigjort så meget energi og givet mig et bedre selvværd. Jeg har også fået overskud og mod til at sige nej tak til de kunder, jeg ikke har lyst til at arbejde med.

Overvejer du at arbejde med Birgitte? Jeg kan ikke anbefale det nok!”

Jette Solvig

Du får altså:

✓ 11 modulers LIVE undervisning inkl. lækker forplejning. 

✓ Modul 1 og 2 er retreat med overnatning i eneværelse.

✓ Vores live dage optages som lydfil, så du har mulighed for at genhøre livemodulerne.  

✓ Undervisningsvideoer med redskaber, som du kan se så ofte du vil. 

✓ Opgaver imellem hvert live modul. 

✓ Drejebog for øve forløbet som du gennemfører under uddannelsen.

✓ Manual på hele konceptet "Sådan får du meget mere ud af pengene" inkl. opgaver og materiale, som du kan bruge i arbejdet med dine kunder.

✓ Licens og rettigheder til at undervise i mit koncept, som du kan implementere og sælge fra dag 1, når du er blevet certificeret – og mulighed for at udvikle dit eget.

✓ Et hold med max 12 deltagere, hvor der er god plads til dine spørgsmål og din transformation. Det sidste du har brug for er, at sidde i et stort lokale med en masse andre, hvor du skal kæmpe om opmærksomheden.

✓ Hjælp til at finde nogle af dine øvekunder via min hjemmeside og nyhedsbrevsliste.

✓ Gruppe mentoring og sparring via telefonkonference mellem vores live moduler. Alle kald optages så du kan høre dem igen, eller være med selvom du er forhindret fysisk.

✓ Ad libitum sparring med mig og de øvrige deltagere på uddannelsen i Penge Mentor Uddannelses hemmelige Facebook gruppe.

✓ Støtte, sparring og udvikling mellem live modulerne via 1:1 makkerordning.

✓ Lækker afslutningsmiddag efter modul 11.

✓ Mulighed for netværk og etablering af samarbejde på kryds og tværs.

✓ Mulighed for branding og synlighed via min Facebook side og min store nyhedsbrevsliste.

”Jeg valgte Penge Mentor Uddannelsen fordi jeg gerne vil hjælpe andre, og samtidig bruge min uddannelse fra Handelshøjskolen, hvor jeg har læst økonomi.  

Penge Mentor Uddannelsen har givet mig fundamentet til at blive selvstændig. Jeg har aldrig investeret så mange penge i mig selv før, men det har været alle pengene værd. 

Jeg har fået meget mere power og ro omkring økonomiske beslutninger. Jeg har sluppet min frygt omkring penge fuldstændig, og det giver bare en megafed følelse af frihed. 

Det vigtigste jeg har lært på uddannelsen er, hvor meget vi er programmerede fra vores opvækst omkring penge, og at vi heldigvis kan ændre den programmering. Arbejdet med de 10 pengetyper var virkelig en øjenåbner for mig. 

Overvejer du at melde dig på Penge Mentor Uddannelsen? Gør det!”  

Louise Ender Palkinn 

Det praktiske

Lokation: Et sted i nordsjælland. Nærmere info følger

Forplejning og lækker frokost er naturligvis inkluderet i prisen + overnatning mellem modul 1 og 2 i eneværelse + afslutningsmiddag efter modul 11.

Din investering 

Din investering i at blive certificeret pengementor er 61.500 kr. excl. moms. ved betaling i 7 rater.

Betal ved tilmelding og spar 7.000 kr. excl. moms.

Betaler du ved tilmelding er din investering 54.500 kr. excl. moms.

3 x Bonus 

Uddannelsen starter når du tilmelder dig, hvor du får 3 x bonus.

Bonus 1: Individuel session med Birgitte Hansen (telefon eller Skype) umiddelbart efter tilmeldingen, hvor vi stiller skarpt på din pengehistorie, og hvordan den har påvirket din økonomi. Inden sessionen løser du en opgave om din pengehistorie.

Bonus 2: Online produkt: Pengetermostaten.

Bonus 3: Online produkt: Sådan tiltrækker du flere penge ved at gå fra en følelse af mangel til en følelse af overskud.

Betal i 7 rater

Du betaler første rate á 25.500 kr. excl. moms ved tilmelding og derefter 6 rater med 30 dages mellemrum á 6.000 kr. excl. moms.

Din plads er først sikret ved betaling af minimum 1. rate

Hvis du vil med på Penge Mentor Uddannelsen starter vi med en afklaringssamtale, hvor vi sikrer, at uddannelsen er det rigtige match til dig.

Har du spørgsmål? Så skriv til mig på info@birgitte-hansen.dk 

Datoer for undervisningsdage

Alle undervisningsdage er fra kl. 10 til 16 med morgenservering og hygge fra kl. 9.30.

7.-8. november 2018 (Retreat med overnatning) Modul 1 + 2: Kick off på Penge Mentor Uddannelsen. Tag temperaturen på dine penge + Din rolle som pengementor

5. december 2018 Modul 3: Din nye pengehistorie

2. januar 2019 Modul 4: Redskaber til ro i maven

30. januar 2019 Modul 5: De 10 pengetyper

27. februar 2019 Modul 6: Øve forløbet

27. marts 2019 Modul 7: Grundlæggende markedsføring for pengementorer

14. april 2019 Modul 8: Penge og selvkærlighed

22. maj 2019 Modul 9: Penge og følelser

19. juni 2019 Modul 10: Penge og relationer

14. august 2019 Modul 11: Certificering og middag

Om Birgitte

Det er min mission, at forandre dit forhold til penge og økonomi, så du kan slippe stress og dårlig samvittighed.

Jeg tror nemlig på, at der altid er en god grund til det, når penge er en udfordring, og at det ALDRIG bare handler om, at du skal tage dig sammen.

Jeg tror på, at du kan skabe det liv du vil, når du er villig til at tage dit lederskab på dig og tænke stort.  

Jeg er selv gået vejen fra at have været studerende/ansat i 30 år, før jeg blev selvstændig pengementor med succes. 

Det har krævet, at jeg vendte mit penge mindset fuldstændig på hovedet, så jeg ikke længere var min egen stopklods. 

Jeg er grundlægger og leder af Penge Mentor Uddannelsen, og har udviklet det gennemtestede og salgbare koncept "Sådan får du meget mere ud af pengene." 

Jeg er uddannet cand.scient.adm. fra RUC (1995) og har arbejdet med økonomi, regnskab, projektledelse og administration i mange år.  

De sidste 10 år har jeg uddannet mig indenfor personlig udvikling og business. Jeg er 52 år, og bor i Brønshøj sammen med min sorte labrador Luka. 

WWW.BIRGITTE-HANSEN.DK