Susanne Bolander

Jeg var jo lige ved at løbe skrigende væk!!!

Men hvor var det godt, at jeg gjorde det! Jeg har lært, at det slet ikke er så farligt, at træde ud af den komfort zone.

Der er jo altid noget godt ude på den anden side af modstanden.

Og hold da op! Hvor har jeg bare været ude af min komfort zone mange gange! Virkelig! Jeg var jo lige ved at dø – haha.

Sådan siger Susanne Bolander med et stort grin i telefonen fra Skagen. Susanne er revisor og pengementor, og ordene falder, da vi taler om, hvordan det var at kaste sig ud i at have rigtige, levende øve kunder på Penge Mentor Uddannelsen.

Susanne siger:

Jeg havde jo min ”uniform” som revisor. Men som pengementor måtte jeg starte med at hænge uniformen væk, for at lave en ny.

Det har været en øjenåbner for mig, hvor meget jeg kan hjælpe folk. Hvor glade kunderne bliver. Det bonner virkelig ind på selvkærlighedskontoen. Den glæde fra kunderne – den løfter jo også mig.

Den øvelse der er i at have rigtige levende kvinder som øve kunder, det er virkelig godt. Dér får man knækket koden, og finder egentlig ud af, hvad der reelt ligger i pengementor begrebet. Det finder du først ud af dér, hvor du bruger det i praksis. Så kan du se, hvordan du kan bruge det til at hjælpe andre. Det giver så meget mening.

Livet begynder først for enden af komfortzonen. Det kunne jeg aldrig have gjort selv, for så havde jeg jo bare gjort noget, jeg var tryg ved. Jeg havde ikke gjort det uden skubbet og støtten.

Vi bliver tætte med hinanden på uddannelsen, og det er trygt at åbne op. Der er altid 100% støtte, og det føles bare meget trygt. Det er rigtig godt, når man skal ud af den dér komfort zone.

Jeg ser mig selv som hende, der finder løsninger for kunderne. Vi er nok alle sammen hårde ved os selv indimellem, men jeg tænker altid, at der er en vej ud af det. Jeg går altid til det positivt.

Jeg synes, at det er så sjovt, at vende folks stemning. Den der “nede stemning” og slåen sig selv oveni hovedet.

Bebrejdelse, flovhed og ikke fortælle manden, at det er sådan og sådan. Det får jeg vendt om, og jeg synes, jeg er god til at finde de ting, der fungerer og vende deres selvsyn.

Dengang jeg så opslaget om Penge Mentor Uddannelsen på Facebook gav det et helt gib i mig. Jeg tænkte;

”Det her – det skal jeg!”

Det var underligt. Jeg ved ikke, hvor det kom fra. Men jeg var ikke i tvivl, selvom det jo både var en investering i penge og tid. Jeg skulle også rejse til København fra Skagen hver gang. Men jeg ville bare det her.

Birgitte har vendt min tilgang til rigtig mange ting. Det har været en proces, og det har været rigtig godt for mig. I dag er jeg lykkelig for, at jeg fulgte min mavefornemmelse.

Hele uddannelsen er så velstruktureret, og det er vigtigt for sådan én som mig. Det er så godt sat sammen, og der er ikke noget slinger i valsen. Når det så alligevel en gang i mellem stikker lidt af, er Birgitte rigtig god til at styre tilbage på sporet. Det er trygt.

Jeg kunne mærke med det samme, at det skulle jeg. Det var meget for mig selv i starten. Det var det skub, der skulle til i min egen udvikling.

Penge Mentor Uddannelsen har også givet mig mere selvtillid i min eksisterende forretning som revisor.

Man kan hvad man vil – men man skal ville det!

***

Vil du have Susannes hjælp som pengementor, så finder du hende på Facebook HER. Mangler du en dygtig revisor? Så klik HER.