Sommerhus, spa eller shopping?

I dag vil jeg dele noget fedt med dig. Jeg tror, du vil kunne lide det 🙂

Vi siger tit, at “penge ikke kan købe lykke”.

Nu sidder jeg her i mit sommerhus på Falster. Alt er sprunget ud, og her er så smukt. Mit hus ligger 5 min fra vandet, og jeg elsker at gå, sidde og ligge på den strand året rundt. Det gør mig lykkelig af være ved vandet. Det gør mig også lykkelig at vågne til fuglefløjt, solskin og lyden af vinden i de store træer. Det gør mig lykkelig at se på de sommerblomster, jeg har plantet i mine go’e gamle krukker.

Det er selvfølgelig rigtig nok, at jeg ikke kan købe fuglefløjt, blå himmel og strand.

Men jeg kan købe adgang til det.

Jeg kan købe tid til at nyde det.

Så hvis du spørger mig, kan du sagtens købe lykke. Når vi siger at “penge ikke kan købe lykke” så er det i virkeligheden en begrænsende overbevisning, der har rødder i opfattelsen af, at ENTEN har du penge – ELLER også er du lykkelig.

I den ligger også, at dem med penge nok er nogle dårlige mennesker, som har snydt sig til deres penge, eller har knoklet så hårdt at de har svigtet deres familie og venner for at have penge.

Tja, vi behøver jo ikke være enige. Det jeg bare ved er, at hvis det dybest set er en af dine overbevisninger om penge, så vil du ubevidst gøre hvad du kan, for at slippe af med pengene, fordi du ikke vil være et dårligt menneske.

Det kan du gøre, ved at bruge for mange.

Så kan du også blive drøn sur på dig selv over, at du nu igen fik købt noget, som egentlig ikke rigtig gør dig lykkelig, og SÅ har du – vupti – bekræftet, at penge ikke gør dig lykkelig. 

Penge er i virkeligheden en ressource du kan bruge, til at købe adgang til flere af de ting, der gør dig lykkelig. Det fede er, at du IKKE skal vælge. Du må gerne nyde dine penge, bruge dem klogt og strategisk på dét, som virkelig betyder noget for DIG.

Hvad ønsker du dig? Et sommerhus? Et spa ophold? En shoppetur hvor du køber de ting, der virkelig får dit hjerte til at synge?

Du kan meget mere med dine penge, end du tror.

Men hvis du lader dine begrænsende overbevisninger styre din økonomi, og du brænder pengene af på ligegyldigheder, så sidder du fast i fælden.

Det lyder så nemt, og det er også nemt for mange. Men siden du læser med her, så tænker jeg, og du heller ikke helt har knækket koden endnu. Det er helt ok. Jeg var selv virkelig lang tid om det, og det kostede mig mange penge hvert år, at jeg blev ved med at tænke, at det kunne jeg da sagtens finde ud af selv… det kunne jeg så tydeligvis ikke!

Hvor mange penge tror du, der smuldrer mellem fingrene på dig hver måned på ligegyldigheder? Bare sig det første tal, der falder dig ind.

Gang det så med 12. Hvad bliver det?

Det er så mange penge, du smuldrer væk hvert år.

Hvis du er klar til at få styr på pengene én gang for alle, så du kan få ro i maven, god samvittighed og (mange) flere penge på kontoen til de ting, som er virkelig vigtige for dig, så er du altid velkommen til at skrive til mig på info@birgitte-hansen.dk  så sender jeg dig info om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Om 1 år ville du ønske, at du var startet i dag.

Kh Birgitte

Hold fast i dine drømme. Du kan meget mere med dine penge, end du tror, og du fortjener det bedste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *