Skal du være en af de få?

Jeg har fået ny bank, og derfor holdt jeg møde med min nye bankrådgiver. Han var rigtig nysgerrig på, hvad det er jeg laver, og hvad en pengementor kan. Det kan jeg jo snakke om længe, så vi kom vidt omkring.

Lidt inde i snakken kom så spørgsmålet: “Birgitte, hvor mange i Danmark laver egentlig det, som du gør?”

Jeg smilede, og svarede: “Det er der ikke andre, der gør. Der er ikke andre, der arbejder med penge og økonomi på den måde, som jeg gør.”

Han fumlede lidt med papirerne og kiggede på mine regnskabstal. Øjnene flakkede, og jeg kunne se, at han tænkte så det knagede. Så kiggede han mig direkte i øjnene, og sagde helt stille “Det er sgu da ret vildt!”

Jeg ved, at han så potentialet dér hen over kaffen.

Han har jo ret. Det er faktisk ret vildt, at der i skrivende stund ikke er andre pengementorer, der arbejder med penge og økonomi på den måde, som jeg gør. Det er bare en af grundende til, at jeg er så glad for Penge Mentor Uddannelsen.

Du har også mulighed for at skabe en  karriere som pengementor. Der er nemlig et KÆMPE udækket behov for pengementorer, der kan hjælpe mennesker med deres penge og økonomi, på et meget dybere plan end min kære bankrådgiver gør.

Hvis du allerede arbejder med at hjælpe andre, er det oplagt at udvide din eksisterende forretning med alle pengementorens effektive, transformerende redskaber.

Du kan naturligvis også tage uddannelsen helt for din egen skyld, så du en gang for alle kan skabe økonomisk frihed for dig og din familie med ro i maven, god samvittighed og mange flere penge på kontoen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *