Referencer

Det har været superinspirerende at arbejde sammen med Birgitte. Jeg har fået meget mere værdi end det beløb, jeg har investeret i uddannelsen, for det giver så meget mere. Birgitte er en inspiration, fordi hun selv har gået vejen, hun er super struktureret og har virkelig leveret varen. 

Vi har ikke bare fået et koncept, som er lige til at tage og bruge. Vi har også fået en masse undervisning i det at være selvstændig og komme ud, være os selv. Man kan sige, at det var en hel pakke vi fik – og det har virkelig været en god start. 

Det største skridt var, da vi skulle til at have øvekunder. Vi var ikke engang halvvejs i forløbet. Det var fantastisk, og megaskræmmende, men det var det, der gjorde, at vi rykkede os så vildt alle sammen. Vi lærte også at reflektere over vores respektive øvekunder og give sparring til hinanden på holdet – det var også virkelig godt. 

De kunder, jeg har hjulpet, har fået forskellige resultater. En af dem havde 5.000 kroner mere på kontoen i løbet af blot to måneder, så det er et helt konkret resultat. En anden satte sig et indtjeningsmål – og det har hun nået. Jeg har kun fået positiv feedback fra kunderne. Bare det, at man har nogen at tale med om de her ting med, det betyder meget og giver mod til at ændre nogle ting og se tingene i et nyt lys. 

Hanne Andersen

Birgitte er meget hands-on og kommer ikke med 27 Excel-ark, som en bankrådgiver ville gøre, selv om hun selv har siddet med regnskaber. Det hele er faktisk meget lavpraktisk for os, hvor økonomi ikke ligger lige til højrebenet. 

Og så er Birgitte sjov, har selvironi og så er hun en god historiefortæller, der gerne deler sine egne historier som man kan spejle sig i som deltager på uddannelsen. Der er sådan et legende element i undervisningen, vi kan grine og vi kan græde. 

Birgitte har desuden været god til at holde den enkelte i egen proces og hun skaber et trygt rum for sine deltagere. Jeg føler mig megagodt klædt på som pengementor og jeg oplever, at det er en faglighed, som kan avendes meget bredt – og som hænger så fint sammen med mit koncept, hvor jeg hjælper enestående mødre, for det med penge og hvad der har værdi i dit liv, er jo en krumtap i at få livet til at lykkes – også for mine kunder. 

Uddannelsen har været en vigtig komponent for, at jeg kunne komme til et nyt niveau i mit eget liv, personligt og professionelt. Og den unikke kobling af penge med selvkærlighed og selvudvikling i et helt lavpraktisk og operationaliserbart koncept – det er der ikke andre, der gør. 

Tina Bjerg

Jeg havde jo min ”uniform” som revisor. Men som pengementor måtte jeg starte med at hænge uniformen væk, for at lave en ny. Det har været en øjenåbner for mig, hvor meget jeg kan hjælpe folk. Hvor glade kunderne bliver. Det bonner virkelig ind på selvkærlighedskontoen. Den glæde fra kunderne – den løfter jo også mig. 

Vi bliver tætte med hinanden på uddannelsen, og det er trygt at åbne op. Der er altid 100% støtte, og det føles bare meget trygt. Det er rigtig godt, når man skal ud af den dér komfort zone. Dengang jeg så opslaget om Penge Mentor Uddannelsen på Facebook gav det et helt gib i mig og jeg tænkte; ”Det her – det skal jeg!” 

Jeg var ikke i tvivl, selvom det jo både var en investering i penge og tid. Jeg skulle også rejse til København fra Skagen hver gang. Men jeg ville bare det her.  

Birgitte har vendt min tilgang til rigtig mange ting. Det har været en proces, og det har været rigtig godt for mig. I dag er jeg lykkelig for, at jeg fulgte min mavefornemmelse. Hele uddannelsen er så velstruktureret, og det er vigtigt for sådan en som mig. 

Penge Mentor Uddannelsen har også givet mig mere selvtillid i min eksisterende forretning. Man kan hvad man vil – men man skal ville det. 

Susanne Bolander

Jeg valgte uddannelsen, fordi det var en mulighed for at arbejde med personlig udvikling, og fordi jeg havde tillid til, at det var noget, der var nemt at gå ud og sælge bagefter.  

Jeg synes, at jeg har mødt mange med coach uddannelser osv, som har svært ved at sælge deres hjælp, og der havde jeg bare lyst til noget andet. Det kræver selvfølgelig stadig et stykke arbejde, men jeg tror bestemt på, at det er nemmere at gå ud og slå sig op som pengementor, end det er at slå sig op som en almindelig coach, fordi man har en profil. Jeg synes, at vi har lært utrolig meget på uddannelsen, og fået rigtig god sparring undervejs.  

Jeg føler mig virkelig godt klædt på til at tale med folk om deres forhold til penge, og jeg har godt nok mødt mange problemstillinger i de her sessioner – hold da op!!! Mange problemstillinger og mange historier, og det synes jeg, at jeg har lært rigtig meget af. Jeg føler mig rigtig godt rustet til at gå ud og tage det her ”job” på mig.  

Britt Lyndgaard

Da jeg så webinaret om uddannelsen, fik jeg bare den følelse, at det her er bare mig! Jeg var slet ikke i tvivl. Min kæreste udfordrede mig lidt, for han syntes, at det var mange penge, og han var bange for, at jeg skulle blive snydt. Men jeg var 100% sikker. Uddannelsen ramte faktisk det jeg manglede i min økonomiske baggrund.  

Birgitte trykkede på noget, som altid har interesseret mig. Jeg har vel læst 50.000 bøger om personlig udvikling, og pludselig så jeg PMU. Birgitte satte ord på forbindelsen mellem økonomi og personlig udvikling, og det var bare lige mig. Jeg så også en forretning i det med det samme.  

Der er sket SÅ meget personligt med mig, og det er Penge Mentor Uddannelsen og Birgittes fortjeneste. Det har virkelig gjort meget for mig! Både på det forretningsmæssige plan men også rigtige, rigtig meget på det personlige. Det har været helt fantastisk at gå den vej. 

Jeg er 56 år gammel, og jeg vil bare sige: Det er aldrig for sent at gå efter sine drømme! Jeg havde brug for hjælp til at komme ud over rampen, og det er det bedste jeg har gjort for mig selv, at melde mig til uddannelsen.  

Birgit Tyron

At være pengementor er en arbejdsform, som ikke slider på mig. For en gangs skyld. Det er jo helt vildt, at et arbejde både kan give så meget mening, OG være så nemt for mig. Det er jo fuldstændig imod den DNA, jeg selv har fået kodet ind.  

For mig har Penge Mentor Uddannelsen været en slags afslutning på den der undskyldning for ikke at være noget. Jeg fik simpelthen tilladelsen til at være mig, og til at fylde.  

Det havde taget meget længere tid alene, og der er jo ingen grund til at fare vild alene, når man kan blive vist vejen af en anden. At få hjælp af andre er en GPS, og den gør vejen både hurtigere, lettere og sjovere. Det har været en øjenåbner at forstå, at vi er mange, der har de samme kampe. Vi tror, at vi er helt alene. Det er vi ikke. Det giver en tryghed og en tilladelse til, at jeg ikke skal være fejlfri.  

Mia Balint

Jeg valgte at uddanne mig til Pengementor hos Birgitte, fordi jeg så, at her var en mulighed for at gøre noget konkret. Først og fremmest kunne jeg bruge uddannelsen til at fixe mit eget forhold til penge og økonomi og samtidig lære at hjælpe andre til at gøre det samme. 

Jeg fandt ud af, at jeg skiftevis var tilbageholdende og ødsel med penge – og sådan som man er med penge, er man med alt andet. 

Arbejdet med at undersøge mit forhold til penge var meget konkret – og det åbnede for noget andet. Som regel er ”det andet” det væsentlige. For det handler i virkeligheden aldrig om pengene. 

Jeg har skabt et arbejde, hvor jeg tjener penge samtidig med at jeg hjælper andre. Jeg har fået et konkret og specifikt koncept, som jeg har kunnet gøre til mit. Vi var 7 Pengementorer på mit hold og vi har skabt 7 forskellige forretninger. Det, synes jeg, er vildt fantastisk – og vi tiltrækker forskellige kunder, så vi er ikke konkurrenter. 

Lisbeth Lynggaard

Jeg valgte Penge Mentor Uddannelsen fordi jeg kunne se, at jeg kunne få en tilgang og indgangsvinkel, som er meget konkret og mere basal at arbejde ud fra. Coaching er jo alt muligt, og det er næsten ikke til at navigere rundt i.  

Når jeg får afmystificeret noget af det om penge og økonomi hos kunderne, så det kan frigive noget til resten af livet. Så jeg tænkte pengementor tilgangen som en nøgleindgang til at hjælpe de her mennesker, som sidder fast i livet. Jeg synes, det er konkret for i livshjulet, fylder økonomien rigtig meget.  

Jeg synes også det er ret fedt, at vi bliver certificeret, og at uddannelsen kører over næsten 1 år, fordi der er noget pondus over dét.  

Indenfor uddannelsesverdenen er der en tendens til at gøre ting op i hvor mange point det ene og det andet kursus giver. Men en certificering – den giver en pondus og praktisk erfaring. Det er meget værd.  

Tina Vallø

Jeg faldt for, at Birgitte var så konkret omkring pengene. Det var den rationelle vinkel, der fangede mig. Jeg orkede ikke mere rundkredssnak. Jeg lærte, at jeg snyder verden for mit bidrag, hvis jeg ikke tager min plads. Det var virkelig en øjenåbner for mig.  

Pengementor konceptet er så enkelt – og mega virkningsfuldt! Jeg har lært et system, og jeg skimmer altid lige manualen fra uddannelsen igennem inden jeg skal tale med en kunde. Så ved jeg præcis, hvor vi skal hen.  

Jeg har skabt et arbejdsliv, som passer mega godt til mig med ro, frihed og tid til fordybelse og selvom jeg stadig har lønarbejdertimer (af lyst) lever jeg nu en selvstændig tilværelse, hvor jeg stort set selv bestemmer, hvordan og hvornår jeg arbejder. I dag laver jeg noget, der giver mening, glæde og værdi for mig selv – samtidig med, at jeg føler, jeg nu kan give størst mulig værdi videre til andre, mens jeg arbejder på mine egne præmisser.  

Penge Mentor Uddannelsen fik alt i mit liv til at hænge sammen og give mening, så jeg kan bruge det hele konstruktivt i mit arbejde som pengementor. 

Pernille Mejslov

Det var noget af en tillidssag at melde mig til uddannelse, for jeg kendte jo ikke Birgitte på forhånd. Men jeg har følt mig trygt hele vejen igennem, og har fået alt hvad jeg kom for – og mere til. 

Fordelen ved at have Penge Mentor Uddannelsen er, at det er så konkret. Der er et koncept som man kan bruge med det samme. Det er ikke bare floffy, og man skal ikke selv skabe et koncept.  

Nu kan jeg arbejde som selvstændig, samtidig med at jeg gør en kæmpe forskel for mine kunder. Det er det, der giver mening for mig i det her arbejde. Når jeg mærker deres rejser eller forvandling… jeg er meget ydmyg over, at jeg kan få lov at støtte dem i det, og samtidig ved jeg også, at det jeg gør, er utrolig værdifuldt.  

Jeg havde nok ikke forestillet sig, at det at se på sine penge egentlig har så dybtgående muligheder for forvandling. Hvor meget det egentlig kan sætte gang i. Det kommer til at handle om livet i det helt store perspektiv. Det har været en øjenåbner for mig, hvor meget vi kan lukke op for ved at se på vores forhold til penge. Både hvor bredt det er – men også hvor dybt det er.  

Pernille Robdrup

Birgitte Hansen guider dig med sin uddannelse, først sikkert igennem din egen rejse i dit forhold til penge, økonomi og selvsabotage, og dernæst i rejsen som mentor for andre. Uddannelsen udstyrer dig med et solidt, brugbart materiale som kan anvendes både privat og som selvstændig mentor. 

Jeg kan på det varmeste anbefale uddannelsen. Den vil øge din selvindsigt i din egne adfærd omkring dine penge, dine successer eller mangel på samme. Hvis du ønsker det, kan uddannelsen være et skridt på vejen til et helt andet liv.

Regitze Præstegaard

Hos Birgitte lærer man at slippe skyld og skam i forbindelse med sine penge, priser og sin økonomi. Hun fjerner simpelthen alle de gamle historier om penge, som er programmeret ind på din harddisk, så du kan begynde på en frisk.

Jeg har fået vendt udviklingen. Nu er det mig, der styrer økonomien, og det har frigjort så meget energi og givet mig et bedre selvværd. Jeg har også fået overskud og mod til at sige nej tak til de kunder, jeg ikke har lyst til at arbejde med.

Overvejer du at arbejde med Birgitte? Jeg kan ikke anbefale det nok!

Jette Solvig

Birgitte er virkelig kompetent og fantastisk dygtig til at møde dig lige der, hvor du er. Der er intet hokus pokus over det, men i stedet ganske enkle redskaber man kan bringe i spil, når man vil have kontrol over sin økonomi. 

Penge Mentor Uddannelsen er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har i dag mere kontrol over min økonomi end nogensinde.  

Jeg vil hellere end gerne anbefale Birgitte Hansen og ikke mindst Penge Mentor Uddannelsen.

Kamilla Gandrup


I tiden op til beslutningen om at melde mig til uddannelsen var jeg efterhånden blevet ret opmærksom på mine pengemønstre og mine følelser omkring penge og økonomi. Det havde vakt en nysgerrighed efter hvad det var der egentlig styrede ”alt det der om økonomi og penge” og et meget stærkt ønske om at ændre på nogle mønstre. Problemet var egentlig ikke, at jeg ikke havde penge nok – problemet var, at de følelser, der var forbundet med mine pengemønstre efterhånden var blevet umulige at navigere i.  

Uddannelsen startede faktisk allerede, da jeg tilmeldte mig og fik tilsendt den første opgave – så gik det stærkt og så skal jeg da lige love for, at jeg var i gang. På uddannelsen kortlægger jeg mine pengemønstre, hvad der ligger bag dem, løser dem op og erstatter dem med ny brugbar adfærd.  

Jeg er så forundret over, at noget der har fyldt så meget og styret mit liv så meget, er så enkelt og let at ændre, når en ekspert udefra og et hold entusiastiske medkursister stiller de rigtige spørgsmål, hepper og deler egne erfaringer. Hver dag ”hæver bunden sig”, jeg vækster på alle områder i mit liv. Det er helt forrygende.  

Jeg ved ikke, hvad det er, Birgitte kan – jeg ved blot at hun kan, hold da helt op, hvor hun kan, og jeg glæder mig til den fortsatte rejse, selvom jeg allerede for længst har fået langt, langt mere end jeg forventede i forhold til min investering i uddannelsen. 

Det bedste jeg har prøvet indenfor personlig udvikling. Bente

***

Her ved indgangen til 2017, er jeg dybt taknemlig over, at jeg med glæde og sindsro går ind i det nye år, og kan se frem til en masse spændende oplevelser, uden at skulle bekymre mig om, om jeg har råd til at betale gildet. Jeg plejer altid at være helt på hælene her i januar efter julens alt for dyre gaver.  

Men ikke i år! Gavebudgettet holdt, og da alt var betalt havde jeg et flot overskud på budgetkonto og min nye opsparing. Sikke en fantastisk følelse!! Ikke nok med det, har jeg betalt to rejser, som venter mig i det nye år og fået nye møbler i stuen. Tænk, at bare 1 strategidag med dig har gjort sådan en forskel. Så tusind tak for hjælpen, du har virkelig gjort en forskel! Charlotte Søndergaard  

***  

Før vi begyndte at arbejde med Birgitte og vores økonomi, var vi sådan nogle, som blev helt trætte på forhånd, når man nævnte ordet budget eller forbrug, det kunne vi bare ikke finde ud af - troede vi! Vi havde en stor gennemstrømning af penge, vi havde bare aldrig nogen på kontoen.  

Derfor meldte os til et forløb hos Birgitte.  

En af de ting som ramte mig på den gode måde, var da det gik op for mig, at jeg ved at undlade at se på økonomien (min mand gjorde det samme), så blev min økonomi faktisk til et skib uden kaptajn - det var en øjenåbner. Der tog jeg fører kasketten på, det var simpelthen for dumt bare at lade stå til og flyde rundt på må og få. Da jeg først havde sat mig bag roret, var det også en lettelse at arbejde sig væk fra bekymringsenergien.  

Efter det gik det stærk. Lige pludselig gik vi til den på regnemaskinen, vi blev sådan nogle, som havde overblik. Den nye pengebevisthed og pengehåndtering bredte sig, inden længe havde vi også lavet prioriteringer i vores firma og øget vores indtjening. Vi arbejdede blandet ud fra modellen 80/20.  

Alt i alt må vi sige, at arbejdet med Birgitte og vores økonomi har været det hele værd. Det har bredt sig som ringe i vandet. Vi er nu sådan nogle, som kan en helt masse - også med økonomi. Jeg har regnet på det, og jeg tror at besparelserne løber op i ca. 1/2 mio kr. over 4 år. Anne 

PENGE MENTOR BIRIGTTE HANSEN 

WWW.BIRGITTE-HANSEN.DK