Pernille Mejslov

Da Pernille blev skilt for 7 år siden, stod hun uden uddannelse og havde glemt at sikre sig gennem pension og opsparing.

Med en tilværelse som billedkunstner gennem 25 år, som hun ikke kunne leve af, tog hun en uddannelse indenfor plejesektoren.

Hun fortæller:

Jeg havde en oplevelse af, at jeg skulle knokle rigtig meget, hvis jeg skulle tjene penge. Og det kom til at holde stik. Jeg var oppe og arbejde næsten 80 timer i perioder, men ligegyldigt hvor meget jeg arbejdede, var der aldrig nogle penge. Og jeg knoklede!!

Jeg arbejdede også som billedkunstner, men kunne jo slet ikke leve af det. Der var aldrig noget tilovers til mig.

Min økonomi var den samme, uanset hvad jeg gjorde. Jeg undergravede mig selv. Til sidst måtte jeg bruge af en kassekredit for at få råd til at købe benzin til min bil, så jeg kunne køre på arbejde, og så tænkte jeg ”Dét her måtte stoppe NU !!”

Jeg opdagede, at det jo er inde i mit hoved det her! Det ændrer sig jo ikke, uanset hvad jeg GØR anderledes. Jeg forstod, at jeg skulle have fat i det psykologiske omkring penge, hvis jeg skulle løse det.

Det var derfor jeg valgte Penge Mentor Uddannelsen.

I dag lever Pernille primært af at være billedkunstner og pengementor. Vagterne på plejehjemmet fylder mindre og mindre, og hun tjener godt på de to ben i forretningen.

Jeg forstod, at jeg ikke kan løse tingene mens jeg sidder på kogepladen – for det er kogepladen, der er problemet! For mig har det været som Fugl Fønix – alt kollapsede omkring mig i de år, men indeni mig voksede jeg mere og mere.

Jeg faldt for, at Birgitte var så konkret omkring pengene. Det var den rationelle vinkel, der fangede mig. Jeg orkede ikke noget rundkredssnak. Med uddannelsen føler jeg mig mega godt klædt på. Jeg lærte også, at jeg snyder verden for mit bidrag, hvis jeg ikke tager min plads. Det var virkelig en øjenåbner for mig.

Jeg har videre udviklet på materialet fra uddannelsen, og lavet mine egne opgaver og øvelser til kunderne. Først troede jeg, at det var begynderheld, når nogen bookede mig. Nu ved jeg, at det ER rigtig nok. Jeg har en støt og rolig tilgang af kunder i mine lange forløb som pengementor, og jeg kaster mig ud i større og større projekter og tegninger som billedkunstner med den største ro i maven.

Tegninger til 10.000 kr. er blevet new normal for mig. Det har givet min økonomi et kæmpe løft, og jeg tjener en del mere end før. Og på noget, der giver mig selv så stor mening, værdi og glæde. Jeg har det som fisken i vandet. Jeg føler mig SÅ sikker, og jeg kunne ikke have gjort det uden Penge Mentor Uddannelsen.

Før sad jeg nede i et hul, og jeg kunne slet ikke se, at der var andre muligheder, fordi jeg blev ved med at ville løse problemerne fra et kaos mindset. Jeg troede, at det at få et godt liv, en god kærlighed og en god økonomi – det var noget man vandt i lotto.

Nu har jeg vendt mit mindset 180 grader, og det har gjort ALT. I dag har jeg alt, hvad jeg har brug for. Jeg har med uddannelsen lært at bevidstgøre og planlægge mig hen til mit drømmeliv og økonomi. Jeg har fået en enorm RO indeni. Den brænder jeg for at hjælpe mine kunder til også.

Jeg føler mig så rustet til at hjælpe mine kunder. Pengementor konceptet er så enkelt – og mega virkningsfuldt! Jeg har lært et system, og jeg skimmer altid lige manualen fra uddannelsen igennem, inden jeg skal tale med en kunde. Så ved jeg præcis, hvor vi skal hen. Når jeg så har givet kunden en opgave – ja, så laver jeg den også selv bagefter. På den måde holder jeg hele tiden min egen udvikling i gang.

Jeg har skabt et arbejdsliv, som passer mega godt til mig med ro, frihed og tid til fordybelse og selvom jeg stadig har lønarbejdertimer (af lyst), lever jeg nu en selvstændig tilværelse, hvor jeg stort set selv bestemmer, hvordan og hvornår jeg arbejder.”

I dag laver jeg noget, der giver mening, glæde og værdi for mig selv – samtidig med, at jeg føler, jeg nu kan give størst mulig værdi videre til andre, mens jeg arbejder på mine egne præmisser.

Penge Mentor Uddannelsen fik alt i mit liv til at hænge sammen og give mening, så jeg kan bruge det hele konstruktivt i mit arbejde som pengementor.

***

Du finder Pernille Mejslovs Facebook side HER og hendes hjemmeside HER