Pengeklubben er min online klub til dig, der vil have viden, inspiration og værktøjer til, hvordan du opdager den rigdom, der ligger skjult i din løn.  

Hver måned får du en video + en mp3 fil med et tema om penge og pengemindset, som du kan høre/se på din computer eller tage med dig på farten i din smartphone.  

Det er min mission, at forandre vores forhold til penge og økonomi for altid. Jeg vil hjælpe dig til at gøre penge til en ressource til at leve det liv, du drømmer om og til at opdage den rigdom, der ligger skjult i din løn. 

Få juni måneds tema inden:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds


Juni måneds tema: Slip din pengefrygt og lev dine drømme

Jeg var marineret i et mangel mindset, som gjorde, at jeg aldrig troede, der var penge nok og slet, slet ikke turde gå efter mine drømme. Jeg ramlede konstant ind i min pengefrygt, og jeg anede ikke engang, at det var pengefrygt, der var på spil. Jeg vil vædde på, at du er lidt som mig. Pengefrygt er nemlig en lusket lille løjser, der sniger sig ind fra højre, uden at du lægger mærke til det. 9 ud af 10 lader sig stoppe i at gå efter deres drømme på grund af pengefrygt. I virkeligheden er det helt unødvendigt, for når du gør penge til en ressource til at leve dine drømme, behøver du overhovedet ikke at have pengefrygt. Alligevel har de fleste af os det. Pengefrygt er meget mere end bare frygten for, at der ikke er penge nok. Der er (mindst) 4 forskellige versioner af pengefrygt, som holder dig fastlåst i din komfortzone, hvor kaffen er varm og alting er behageligt – bevares – men hvor din sjæl keder sig så gudsjammerligt, at du begynder at finde på alle mulige krumspring for at få lidt tjuhej i livet. Fx bruge alt for mange penge. Men det er helt ok. For der er selvfølgelig en vej ud af pengefrygten. Du kan slippe din pengefrygt, så du kan komme til at leve dine drømme, og det er faktisk slet ikke så svært. Du skal selvfølgelig bare vide, hvad du skal gøre. I juni måned er temaet ”Slip din pengefrygt og lev dine drømme” i Pengeklubben.  

Jeg fortæller, hvordan jeg selv er gået fra at have monster meget pengefrygt til at gøre penge til en ressource til mit liv - en ressource som er til rådighed, når jeg har brug for den, og hvordan du kan gøre det samme. Du får også 2 konkrete værktøjer til at slippe din pengefrygt. Værktøjer som vi arbejder med på Penge Mentor Uddannelsen. Pengeklubben er min online klub til dig, der vil have viden, inspiration og værktøjer til, hvordan du opdager den rigdom, der ligger skjult i din løn.  

Hver måned får du et tema på video og mp3 fil om penge og pengemindset, som du kan høre/se på din computer eller tage med dig på farten i din smartphone. Det koster kun 249,- kr. om måneden at være med i Pengeklubben, og der er ingen binding, så du kan når som helst melde dig ud igen.


Ja tak, jeg vil gerne med i Pengeklubben

Dit kort bliver trukket automatisk hver måned. Du kan når som helst melde dig ud af Pengeklubben igen.

 

Tidligere tema: Lær at investere

I temaet deler jeg:  

  • Hvorfor investeringer også er for dig.
  • Hvad du kan få ud af at investere dine penge.
  • 3 genveje der sikrer, at du kan investere dine penge trygt.
  • Hvordan du helt lavpraktisk kommer i gang med 3 enkle strategier. Jeg deler også hvad jeg selv investerer i, og som giver mig gennemsnitlige årlige afkast på 12-13%. Så kan du jo copy/paste hvis du har lyst.  


Pris: 495,- kr. 

Vælger du at købe investeringstemaet særskilt, bliver du ikke medlem af Pengeklubben. Dit kort bliver altså kun trukket for dette ene køb.

Ja tak, jeg vil gerne købe temaet om investeringer


PENGE MENTOR BIRIGTTE HANSEN 

WWW.BIRGITTE-HANSEN.DK