Ja tak, jeg vil gerne med i Pengeklubben

August måneds tema: Forstå din rebelske pengetype og få flere penge på kontoen

Der var engang en voksen kvinde, hvis dankort blev styret af en rebel, der havde en bevidsthed som en 5 årig.  

Jeg husker det ganske tydeligt, for det var nemlig mig.  

Jeg brugte pengene, når de var der, og tit endte jeg med, at bruge mere end jeg havde. Selvom jeg teoretisk set drømte om en fed buffer, så troede jeg, at vejen dertil var lige så spændende som at se maling tørre. Min villighed til at udskyde mine behov kunne ligge på et meget lille sted.  

Jeg elskede at shoppe, og jeg fik en masse behagelige følelser ud af det. Næsten som et sus. Jeg følte mig ovenpå og i kontrol mens jeg kørte kortet igennem. Men fordi jeg var så impulsiv fik jeg tit købt ting, som mistede deres "magi" så snart jeg kom hjem med dem. Så var det bare endnu en ting, som i virkeligheden ikke gjorde mig mæt, og jeg måtte videre til den næste ting, som jeg bare måtte eje.  

Kender du det? Hvis du gør, så ligner du mange af mine kunder:  

Du har den rebelske pengetype i ascendanten.  

Det betyder, at den rebelske pengetype er blandt de 3 pengetyper, som er de mest fremherskende hos dig.  

Den rebelske pengetype er impulsiv og meget frihedselskende. Du hader budgetter og rammer, fordi du vil bestemme selv, og ikke puttes i en kasse. Du har sikkert et anstrengt forhold til bankrådgivere, pensionsrådgivere, revisorer og andre ”pengefolk” fordi du ser dem som autoriteter, der vil bestemme over dig og begrænse din frihed og dine handlemuligheder. Frihed er blandt dine vigtigste værdier, og behovet for frihed styrer mange af dine valg.  

Den rebelske pengetype har en fast tro på, at det nok skal gå godt alt sammen, og at minus på kontoen bare er midlertidigt – også selvom det står på år efter år. Du elsker at fantasere om, hvad du kan bruge dine penge på, og du er ikke interesseret i, at se bagud og finde ud af, hvad du rent faktisk har brugt pengene på. Typisk har du ingen penge i slutningen af måneden, og du sælger skindet før bjørnen er skudt.  

Du forstår faktisk ikke, hvor pengene bliver af, for du synes ikke, at du bruger noget særligt. Der er et stort ubevidst forbrug, og det mønster kører med dig måned efter måned. Jo flere penge du tjener, jo større er dit forbrug. Du bliver skamfuld og frustreret, når kontoen igen er tom den sidste uge på måneden. Den uge er den værste, fordi du er nødt til at se i øjnene, at du har brugt alle dine penge, og nu føles det virkelig ufrit og begrænsende. Du lover dig selv at forbedre dig - igen og igen. Men du falder også i de gamle mønstre igen og igen.  

Jo ældre du bliver, jo større bliver smerten også, fordi du kan se, at din rebelske side har styret dit pengeliv siden du var helt ung, og nu bliver det tydeligt, at du har brugt pengene på forbrug i stedet for at investere i aktiver. Det giver en sur smag i munden, for du ved godt, at du kunne have fået meget mere ud af dine penge.  

Hvis du genkender dig selv i denne her beskrivelse, så er du som sagt som mig. Eller rettere som jeg VAR, før jeg vendte mit forhold til penge fuldstændig på hovedet. Den rebelske pengetype KOSTEDE MIG KASSEN!!!  

Heldigvis fik jeg lavet om på det, for ellers havde jeg slet ikke været der, hvor jeg er i dag - hvor jeg tænker strategisk med mine penge, og bruger dem som en ressource til at få mine drømme opfyldt.  

Alle rejser starter som bekendt med det første skridt. Min startede med at jeg skulle forstå min rebelske pengetype, og slutte fred med hende for at heale mit forhold til penge.  

Derfra begyndte jeg både at tjene mere og beholde mere. Det er vejen til økonomisk frihed.  

Men det handler om meget mere end penge på kontoen. Det handler om det valg, som vi kvinder står overfor.  

Det er på høje tid, at vi kvinder tager vores power hjem i økonomien, hvor der desværre stadig er alt for mange af os, der tror, at vi ikke kan finde ud af det med penge. Det vil jeg gøre op med, og jeg vil hjælpe dig til at se, at du har mange flere penge end du tror, og at du kan meget mere med dine penge, end du tror. For at kunne gøre det, er du nødt til at kende din pengetype og forstå din rebelske pengetype så du kan sætte dig selv fri.  

I august måneds tema lærer du at forstå din rebelske pengetype så du kan sætte dig selv fri, og få flere penge på kontoen samt ro i maven og god samvittighed.

Du kommer med i Pengeklubben for kun 249,- kr. om måneden, og der er ingen binding.


Dit kort bliver trukket automatisk hver måned. Du kan når som helst melde dig ud af Pengeklubben igen.

 

Pengeklubben er min online klub til dig, der vil opdage den rigdom, der ligger skjult i din løn.  

Hver måned får du et nyt tema om penge og pengemindset, som du kan høre/se på din computer eller tage med dig på farten i din smartphone. Du får temaet som både lydfil og video.


Det er min mission, at forandre kvinders forhold til penge, så mange flere kan opnå økonomisk frihed. Jeg vil hjælpe dig til at gøre penge til en ressource til at leve det liv, du drømmer om og til at opdage den rigdom, der ligger skjult i din løn. 

Dit kort bliver trukket automatisk hver måned. Du kan når som helst melde dig ud af Pengeklubben igen.

 

Lær at investere

Siden 2008 har jeg sat mine penge til at arbejde for mig gennem investeringer i værdipapirer. Dengang lærte jeg, at aktiemarkederne har fordoblet vores penge hvert 7. år de sidste 80 år, selvom der har været kriser, krige og bobler.  

Det er statistik, der er til at få øje på.  

Dengang besluttede jeg, at jeg ville være med i den klub. Klubben af mennesker, der i stedet for at bruge hver en klink hver måned, sætter nogle af pengene til at arbejde for sig.  

Mine investeringer giver 12-13% i gennemsnitligt årligt afkast før skat.  

Har jeg så brugt en ufattelig masse tid på at læse tykke bøger om investeringer, og sat mig ind i alverdens besværlige begreber og modeller?  

Nej. Det orker jeg ikke. Jeg er en luddoven investor og min hjerne lukker ned, når ting lyder besværlige.  

Har jeg sovet godt om natten?  

Ja.  

Har jeg stille og roligt tjent penge, mens jeg lavede noget andet?  

Ja.  

Havde jeg så en pose penge at komme i gang med?  

Nej. Jeg startede med 500 - 1000 kr. om måneden.  

Mange bække små :-)  

Kunne du tænke dig at høre, hvordan jeg gjorde?  

I marts måned lancerede jeg min onlineklub Pengeklubben, og den første online workshop i klubben var "Lær at investere". Nu kan du købe workshoppen særskilt til bare 495,- kr. Altså uden at blive medlem af klubben.  

Du får workshoppen både som videofil med slides, og som lydfil.  

I workshoppen gennemgår jeg:  

  • Hvorfor investeringer også er for dig
  • Hvad du kan få ud af at investere dine penge
  • De 3 genveje der sikrer, at du kan investere dine penge trygt
  • Hvordan du helt lavpraktisk kommer i gang med 3 enkle strategier.
  • Jeg deler også hvad jeg selv investerer i, og som har givet mig gennemsnitlige årlige afkast på 12-13% siden 2008. Så kan du jo copy/paste hvis du har lyst.  

Og for en god ordens skyld: Jeg taler om investeringer i seriøse værdipapirer. Det er hverken pyramide koncepter, network marketing, ejendoms spekulation, bitcoins eller lignende. Det er værdi papirer som alle kan købe hjemme fra deres egen stue, og det kræver ikke en stor startkapital. Du kan starte med få hundrede kroner, hvis du vil. 


Pris: 495,- kr. 

Vælger du at købe investeringsworkshoppen særskilt, bliver du IKKE medlem af Pengeklubben. Dit kort bliver altså kun trukket for dette ene køb.


PENGE MENTOR BIRIGTTE HANSEN 

WWW.BIRGITTE-HANSEN.DK