Om Birgitte

Hej, jeg hedder Birgitte Hansen. Jeg har på kort tid selv forandret mit forhold til penge, så jeg har penge nok til at leve det liv jeg drømmer om, og i dag hjælper jeg andre med at gøre det samme, ved at bruge pengementor metoden.

Jeg har været selvstændig pengementor – og levet af det – siden december 2014, og i 2016 grundlagde jeg Penge Mentor Uddannelsen, hvor jeg certificerer andre i mit gennemtestede og salgbare koncept.

Pengementor metoden er den eneste af sin art i Danmark, og jeg har dedikeret mit liv til at udbrede den, så mange flere kan få mulighed for at skabe fundamentet for økonomisk frihed i deres liv.

Jeg ved nemlig fra mit eget liv, hvor meget det fylder, når der er støj på pengene, og hvor stor en stopklods det er, fordi pengene er brændstoffet til vores liv. Uden penge bliver livet ufrit.

Før jeg blev selvstændig pengementor, var jeg studerende eller ansat i 30 år. Jeg har arbejdet med administration, økonomi og regnskab både i den offentlige sektor og det private erhvervsliv.

Jeg er uddannet indenfor samfundsvidenskab og er cand.scient.adm. fra Roskilde Universitetscenter. De sidste 12 år har jeg uddannet mig indenfor penge, personlig udvikling og business.