Om Birgitte

Det er min mission at forandre vores forhold til penge og økonomi, så vi kan slippe stress, dårlig samvittighed og knokleri. Jeg tror nemlig på, at der altid er en god grund til det når penge og økonomi er en udfordring for dig, og at det aldrig bare handler om, at du skal tage dig sammen.

Jeg tror også på, at du kan skabe det liv du vil, når du er villig til at tage dit lederskab på dig og lære at tænke stort.

Jeg er selv gået vejen fra at have været studerende/ansat i 30 år, før jeg blev selvstændig med succes. Det har krævet, at jeg vendte mit pengemindset fuldstændig på hovedet, så jeg ikke længere var min egen stopklods.

Jeg har også gået vejen fra overforbrug og frygt til ro i maven, god samvittighed, overblik og mange flere penge på kontoen. I dag hjælper jeg andre til at tage lederskab over deres økonomi ved at forstå deres pengetype, deres udviklingsvej samt bevidst og ansvarlig omgang med pengene.  

Jeg er grundlægger og leder af Penge Mentor Uddannelsen.

Jeg er uddannet cand.scient.adm. fra RUC (1995) og har arbejdet med økonomi, regnskab, projektledelse og administration i mange år. De sidste 10 år har jeg uddannet mig indenfor personlig udvikling og business.

Jeg er 52 år og bor i København.