Om Birgitte

Hej, jeg hedder Birgitte Hansen. Jeg har på kort tid selv forandret mit forhold til penge, så jeg har penge nok til at leve det liv jeg drømmer om, og i dag hjælper jeg andre med at gøre det samme gennem mit pengementorkoncept.

Jeg har været selvstændig pengementor – og levet af det – siden december 2014, og i 2016 grundlagde jeg Penge Mentor Uddannelsen, hvor jeg certificerer andre i mit gennemtestede og salgbare koncept.

Penge Mentor konceptet er det eneste af sin art i Danmark, og jeg har dedikeret mit liv til at udbrede det, så så mange som muligt kan få hjælp til deres forhold til penge.

Jeg ved nemlig fra mit eget liv, hvor meget det fylder, når der er støj på pengene, og hvor stor en stopklods det er, fordi pengene er brændstoffet til vores liv. Uden penge bliver livet ufrit.

Før jeg blev selvstændig pengementor, var jeg studerende eller ansat i 30 år. Jeg har arbejdet med administration, økonomi og regnskab både i den offentlige sektor og det private erhvervsliv.

Jeg er uddannet cand.scient.adm. fra RUC. De sidste 10 år har jeg uddannet mig indenfor penge, personlig udvikling og business.