Min største fejl

Jeg har brugt de sidste 10 år på at uddanne mig indenfor personlig udvikling og forretning, og i dag kan jeg se, at min største fejl er en, jeg deler med rigtig mange.

Jeg tog en mentor uddannelse, og jeg var vild med uddannelsen. Jeg var tændt. Jeg var på. Nu skulle det være! Jeg kastede mig ud i hjemmeside, blogindlæg og nyhedsbreve.

Jeg brændte for at hjælpe andre til et “selvkærligt kørekort til overskud”, fordi jeg selv havde oplevet, hvordan selvkærligheden havde forandret mit liv fra et alvorligt stress nedbrud til et liv, hvor jeg følte mig grund-godt tilpas.

Det var også fint alt sammen. Det var der mange, der gerne ville høre om.

Der var bare et problem. En enkelt lille “detalje”.

Når jeg inviterede til noget, der kostede penge – ja, så kom der jo ikke nogen.

Det er skidt, når man gerne vil være selvstændig, og skabe et liv på sine egne betingelser – OG tjene penge til at leve det.

I dag kan jeg sagtens se, hvorfor det var sådan. Selvkærlighed er fantastisk.

Der er bare ikke nogen, der vågner om natten og tænker “Jeg har brug for noget selvkærlighed! Hvor er der en selvkærligheds-mentor jeg kan booke???”

Det sker ikke.

Min største fejl var, at jeg ikke vidste hvad der skulle til, for at få kunder, og så kom jeg aldrig til at gøre den forskel for andre, som jeg brændte for.

Hvad med dig? Drømmer du også om, at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig, hvor du virkelig gør en forskel for andre?

Så hør mit webinar. Om 1 time ved du, hvordan det kan blive muligt for dig, uden at du skal begå de samme fejl som mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *