Min største fejl

Jeg har brugt de sidste 10 år på at uddanne mig indenfor personlig udvikling og forretning, og i dag kan jeg se, at min største fejl er en, jeg deler med rigtig mange.

Jeg tog en mentor uddannelse, og jeg var vild med uddannelsen. Jeg var tændt. Jeg var på. Nu skulle det være! Jeg kastede mig ud i hjemmeside, blogindlæg og nyhedsbreve.

Jeg brændte for at hjælpe andre til et “selvkærligt kørekort til overskud”, fordi jeg selv havde oplevet, hvordan selvkærligheden havde forandret mit liv fra et alvorligt stress nedbrud til et liv, hvor jeg følte mig grund-godt tilpas.

Det var også fint alt sammen. Det var der mange, der gerne ville høre om.

Der var bare et problem. En enkelt lille “detalje”.

Når jeg inviterede til noget, der kostede penge – ja, så kom der jo ikke nogen.

Det er skidt, når man gerne vil være selvstændig, og skabe et liv på sine egne betingelser – OG tjene penge til at leve det.

I dag kan jeg sagtens se, hvorfor det var sådan. Selvkærlighed er fantastisk.

Der er bare ikke nogen, der vågner om natten og tænker “Jeg har brug for noget selvkærlighed! Hvor er der en selvkærligheds-mentor jeg kan booke???”

Det sker ikke.

Min største fejl var, at jeg manglede et salgbart koncept, som løste rigtige, erkendte problemer – altså den slags problemer som vi ligger vågne om natten over. Fx penge.

Den store forandring kom, da jeg koblede selvkærligheden med PENGE. Penge som indgangsvinkel til personlig udvikling viste sig at være det, der skulle til.

Vi har alle sammen penge. Vi har allesammen et forhold til penge. Mange kvinder har fået blandet en masse følelser ind i emnet penge, og jeg ved godt, hvorfor det er sådan.

Men hvor går man hen med penge-følelses udfordringer? Banken? Økonomisk rådgivning? Revisoren? Ikke rigtig, vel…

Det er her pengementoren kommer ind i billedet. Som pengementor hjælper du dine kunder med at tage følelserne ud af økonomien, helt uden løftede pegefingre. Derfra er det ret enkelt at tilsætte lavpraktiske værktøjer, som giver (mange) flere penge på kontoen og en lyst til at begynde at tænke langsigtet og strategisk med pengene.

Hvad med dig? Har du også en drøm om, at skabe et arbejdsliv på dine betingelser, hvor du bruger hele dig, og hvor du virkelig gør en forskel for andre mennesker?

Der findes mange gode uddannelser derude. Hvis du vil lære at bruge pengene som indgangsvinkel til at hjælpe andre med BÅDE at få (mange) flere penge på kontoen OG hæve bunden på alle områder i deres liv, så er Danmarks eneste Penge Mentor Uddannelse en mulighed.

Jeg har brugt mindst 300.000 kr. på at udvikle mit koncept, og nu kan du tage den direkte vej, og høste frugterne af min indsats.

Jeg vil gerne invitere dig med på online foredraget om, hvordan du kan uddanne dig til pengementor med mulighed for at skabe en karriere indenfor et område, hvor der er et kæmpe udækket behov. Du kan også bruge uddannelsen til at skabe fundamentet for økonomisk frihed i dit eget liv, og er du allerede selvstændig, kan du udvide din eksisterende forretning med et nyt område.

Du kan ikke undgå at transformere dit eget pengemindset, og er du selvstændig, betyder det at du får ro i maven med at tage den pris, du i virkeligheden er værd.

Vil du holdes opdateret om Penge Mentor Uddannelsen?  Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få pengetype guiden + 4 genveje til et liv med økonomisk frihed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *