Må du gerne have penge?

❓Jeg har et spørgsmål til dig: Må du gerne have penge?

Ja, det er måske et underligt spørgsmål, men jeg ved fra mit arbejde med mere end 500 kvinder, at rigtig mange af os har fået fortalt os selv løgnehistorier om, at penge ikke er for os, at vi ikke kan finde ud af penge, at de er roden til alt ondt og at dem med penge er egoistiske og grådige. Det her foregår selvfølgelig i det ubevidste.

Så hvordan ved du, om det er på spil i dit pengemindset?

Det fortæller jeg om i ugens pengesnak. Hvis du vil have mere inspiration til at slippe dine pengeblokeringer så kom med i min gratis Facebook gruppe, hvor du kan høre en ny pengesnak hver uge.

1 thought on “Må du gerne have penge?

  1. Maria Juliane Friedrichsen

    Jeg synes, dit arbejde med at bevidstgøre kvinder omkring deres penge er mega spændende og virkelig inspirerende, Birgitte Hansen!
    Selv oplever jeg for tiden, når jeg møder fx Hus Forbi-sælgere ved supermarkedet, at jeg får enormt ondt af dem, synes, det er synd for dem, og tænker, at jeg har så meget, og de har så lidt, hvilket jo egentlig er rigtigt. Men det er, som om jeg skammer mig over at ha’ overskud af penge (for første gang i mit liv), og at jeg hellere må dele mest muligt ud af dem. Ikke at der er noget i vejen med at gi’ Hus Forbi-sælgere penge; jeg lægger bare mærke til, at jeg synes, jeg har for meget, og at det er synd for dem, der ikke har så meget; at jeg hellere må gi’ en masse væk. At jeg ikke må sige: I dag har jeg ikke mulighed for/lyst til at gi’. Det er spændende at blive bevidst om! Som sagt er der jo intet i vejen med at give, jeg lægger bare mærke til, hvordan jeg føler ift. dét at ha’ penge (nok).

    Tak for spændende viden!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *