Livet er for kort til et kedeligt job

25% af danskerne drømmer om at kvitte jobbet for at blive selvstændige.

Det forstår jeg godt, for der er også virkelig mange dejlige ting ved at være selvstændig: Friheden. Fleksibiliteten. At kunne arbejde hjemmefra. At gøre en forskel for andre mennesker, så arbejdet ikke bare er noget der skal overstås men rent faktisk giver mening. Muligheden for at tjene godt. Friheden – nå… den har jeg vist nævnt, men den er dælme også vigtig!

Alt det drømte jeg selv om i de mange år, hvor jeg gik på arbejde hver dag. Jeg var ansat i 30 år før jeg blev selvstændig mentor, og jeg kommer ud af en lønmodtager familie, så det lå absolut ikke i kortene, at jeg skulle blive selvstændig med succes. Det er 4 år siden jeg tog springet.

At det lykkedes er ikke nogen tilfældighed. Tværtimod.

Først prøvede jeg alt muligt, der ikke virkede. Så fandt jeg en vej.

Hvis du vil vide, hvad der skal til – og hvordan det samme kan blive muligt for dig – så hør mit webinar til 0 kr. hvor jeg deler:

  De 5 genveje til at du kan kvitte jobbet, og skabe en meningsfuld karriere som selvstændig.

  De 4 ting der adskiller dem, der tager springet – fra dem der aldrig rykker.

  De 3 største blokeringer som stopper dig, og hvordan du overvinder dem.

Efter 1 time ved du, hvordan det kan blive muligt for dig at kvitte jobbet og skabe en meningsfuld karriere som selvstændig.

Hvis du ikke kan på de foreslåede tidspunkter, kan du se genudsendelsen. Du får automatisk mail med link, når du er tilmeldt. I webinaret fortæller jeg også kort om Penge Mentor Uddannelsen. Når du tilmelder dig kommer du også med på mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig frit kan afmelde igen hvis du vil.

➡️➡️ Kom med på webinaret her: https://bit.ly/2Lt34QT

Jeg glæder mig til at inspirere dig til et meningsfuldt arbejdsliv. Livet er bare for kort til et kedeligt job 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *