Lær at tiltrække penge

Nu virkede den igen!!!  Råbte jeg begejstret i telefonen til min veninde.

Den der virkede, var loven om tiltrækning. Den der usynlige kraft som kvantefysikerne kan beskrive som en naturlov, der gør, at vi får mere af det, vi allerede er. Fordi lige tiltrækker lige.

Faktisk var jeg HELT galt på den, den dag med telefonen og veninden. Jeg kunne lige så godt have sagt til hende, at jeg simpelthen er så begejstret for at tyngdeloven virker.

Well….

Nu behøver vi jo ikke være enige om det her, og det kan være du tænker at jeg har fået kaffen galt i halsen, men for mig er loven om tiltrækning lige så virkelig som tyngdeloven.

Og den virker hele tiden. Vi tiltrækker hele tiden mere af det vi ER.

Derfor begår det fleste også nogle afgørende fejl med den, når de gerne vil have flere penge. Det er super fint med ønske lister, visualiseringer, meditationer osv. Men hvis du INDERST inde går rundt med en stor mangel følelse – ja, så er det altså manglen på penge du får mere af. Uanset om du mediterer 4 timer om dagen.

For loven om tiltrækning virker hele tiden. Ligesom tyngdeloven.

Problemet er bare, at vi er marinerede i et mindset af mangel, problemer, fare og “en ulykke kommer sjældent alene” – også kendt som: Vaskemaskinenedbrud efterfølges af parkeringsbøder

Hvis du gerne vil lære, hvad du så skal gøre, for at blive et match til flere penge, så er månedens tema i Pengeklubben “Sådan tiltrækker du flere penge”. Det blev til en snak på 1 time og 15 minutter, så jeg kommer godt rundt i krogene, og du får selvfølgelig tips til konkrete handlinger, som kan åbne op for flere penge i dit liv.

Du kommer med i klubben for bare 249,- kr. om måneden. Du får temaet tilsendt med det samme, når du tilmelder dig. Der er ingen binding i klubben, og du kan når som helst melde dig ud igen, hvis du ikke gider høre mere om den rigdom, der ligger skjult i din løn.

Sådan tiltrækker du flere penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *