Kunderne siger

"Birgitte Hansen guider dig med sin uddannelse, først sikkert igennem din egen rejse i dit forhold til penge, økonomi og selvsabotage, og dernæst i rejsen som mentor for andre. Uddannelsen udstyrer dig med et solidt, brugbart materiale som kan anvendes både privat og som selvstændig mentor. 

Jeg kan på det varmeste anbefale uddannelsen. Den vil øge din selvindsigt i din egne adfærd omkring dine penge, dine successer eller mangel på samme. Hvis du ønsker det, kan uddannelsen være et skridt på vejen til et helt andet liv."

Regitze Præstegaard


"I tiden op til beslutningen om at melde mig til uddannelsen var jeg efterhånden blevet ret opmærksom på mine pengemønstre og mine følelser omkring penge og økonomi. Det havde vakt en nysgerrighed efter hvad det var der egentlig styrede ”alt det der om økonomi og penge” og et meget stærkt ønske om at ændre på nogle mønstre. Problemet var egentlig ikke, at jeg ikke havde penge nok – problemet var, at de følelser, der var forbundet med mine pengemønstre efterhånden var blevet umulige at navigere i.  

Uddannelsen startede faktisk allerede, da jeg tilmeldte mig og fik tilsendt den første opgave – så gik det stærkt og så skal jeg da lige love for, at jeg var i gang. På uddannelsen kortlægger jeg mine pengemønstre, hvad der ligger bag dem, løser dem op og erstatter dem med ny brugbar adfærd.  

Jeg er så forundret over, at noget der har fyldt så meget og styret mit liv så meget, er så enkelt og let at ændre, når en ekspert udefra og et hold entusiastiske medkursister stiller de rigtige spørgsmål, hepper og deler egne erfaringer. Hver dag ”hæver bunden sig”, jeg vækster på alle områder i mit liv. Det er helt forrygende.  

Jeg ved ikke, hvad det er, Birgitte kan – jeg ved blot at hun kan, hold da helt op, hvor hun kan, og jeg glæder mig til den fortsatte rejse, selvom jeg allerede for længst har fået langt, langt mere end jeg forventede i forhold til min investering i uddannelsen. 

Det bedste jeg har prøvet indenfor personlig udvikling". Bente


“Hos Birgitte lærer man at slippe skyld og skam i forbindelse med sine penge, priser og sin økonomi. Hun fjerner simpelthen alle de gamle historier om penge, som er programmeret ind på din harddisk, så du kan begynde på en frisk.

Jeg har fået vendt udviklingen. Nu er det mig, der styrer økonomien, og det har frigjort så meget energi og givet mig et bedre selvværd. Jeg har også fået overskud og mod til at sige nej tak til de kunder, jeg ikke har lyst til at arbejde med.

Overvejer du at arbejde med Birgitte? Jeg kan ikke anbefale det nok!”

Jette Solvig


"Her ved indgangen til 2017, er jeg dybt taknemlig over, at jeg med glæde og sindsro går ind i det nye år, og kan se frem til en masse spændende oplevelser, uden at skulle bekymre mig om, om jeg har råd til at betale gildet. Jeg plejer altid at være helt på hælene her i januar efter julens alt for dyre gaver.  

Men ikke i år! Gavebudgettet holdt, og da alt var betalt havde jeg et flot overskud på budgetkonto og min nye opsparing. Sikke en fantastisk følelse!! Ikke nok med det, har jeg betalt to rejser, som venter mig i det nye år og fået nye møbler i stuen. Tænk, at bare 1 strategidag med dig har gjort sådan en forskel. Så tusind tak for hjælpen, du har virkelig gjort en forskel!" Charlotte Søndergaard


"Tak for et givtigt forløb kære Birgitte, der har været hver en krone værd. Vi havde jo ikke råd til at lave være. Vi havde brug for øjne som så på vores situation ude fra. Til forskel fra før kan vi nu, se på budgettet og tale om økonomien, uden at det ender med et skænderi.  

Vi er blevet meget bedre til ikke at sabotere os selv, så energien kan rettes mod at gøre det som giver glæde og næring, frem for at spilde det på endeløs snak.  

Friheden kommer af at tage ansvar for sin egen del, i stedet for at deponere det ovre hos hinanden. Når ikke vi ville eje hverken den andens eller eget ansvar, så var der reelt jo ikke nogen som havde det. Med den nye bevidsthed kan vi stoppe os selv, når vi af gammel vane, kommer til at betræde stien mod endnu et skænderi." Sanne og Jens Christian Vestergaard


"Før vi begyndte at arbejde med Birgitte og vores økonomi, var vi sådan nogle, som blev helt trætte på forhånd, når man nævnte ordet budget eller forbrug, det kunne vi bare ikke finde ud af - troede vi! Vi havde en stor gennemstrømning af penge, vi havde bare aldrig nogen på kontoen.  

Derfor meldte os til et forløb hos Birgitte.  

En af de ting som ramte mig på den gode måde, var da det gik op for mig, at jeg ved at undlade at se på økonomien (min mand gjorde det samme), så blev min økonomi faktisk til et skib uden kaptajn - det var en øjenåbner. Der tog jeg fører kasketten på, det var simpelthen for dumt bare at lade stå til og flyde rundt på må og få. Da jeg først havde sat mig bag roret, var det også en lettelse at arbejde sig væk fra bekymringsenergien.  

Efter det gik det stærk. Lige pludselig gik vi til den på regnemaskinen, vi blev sådan nogle, som havde overblik.  

Den nye pengebevisthed og pengehåndtering bredte sig, inden længe havde vi også lavet prioriteringer i vores firma og øget vores indtjening. Vi arbejdede blandet ud fra modellen 80/20 - Spørg Birgitte om den.  

Alt i alt må vi sige, at arbejdet med Birgitte og vores økonomi har været det hele værd. Det har bredt sig som ringe i vandet. Vi er nu sådan nogle, som kan en helt masse - også med økonomi. Jeg har regnet på det, og jeg tror at besparelserne løber op i ca. 1/2 mio kr. over 4 år." Anne 

PENGE MENTOR BIRIGTTE HANSEN 

WWW.BIRGITTE-HANSEN.DK