Kloge Åges Klogebutik er lukket

”Man skal høre meget, før ørene falder af”, sagde vi, da jeg var ung for 30-40 år siden.

Nu er jeg 54, og Gud fri mig vel hvor jeg har lagt ører til meget ævl fra især mænd, der følte sig kaldet til – fuldstændig uden situationsfornemmelse eller almindelig samtale-pli – at ventilere deres tanker fra Kloge Åges Klogebutik blot fordi der var feminint publikum til stede, der kunne tales på.

Nu er jeg jo godt opdraget, og i mange år var mine grænser helt åbne for alverdens ævl, negativ energi og dårlig behandling fordi jeg troede, at det var min opgave at være Sød&Flink + forstående + overbærende.

Well. Not anymore.

Nu er Kloge Åges Klogebutik lukket, og vablerne i mine øregang er helet op.

Engang imellem kan jeg stadig falde i og blive Birgitte Sød&Flink, når jeg bliver grebet på det forkerte ben.

Hvis den lokale toldbetjent har haft for travlt med at spise citronmåne i stedet for at bevogte grænsen, sørger jeg altid for at få grænserne trukket op igen med det samme.

Og hvad har det så med penge at gøre, tænker du måske?

Mere end du tror.

”How you do anything is how you do everything”

Hvis du har gået for mange år i Flinkeskole og er blevet en PænPige

(Og don’t get me startet omkring brug af ordet ”Pige” overfor voksne kvinder. Gud fri mig vel!!!)

er penge tit et betændt emne, som kan give dig ondt i maven, fordi det handler om værdi, og PænePiger vil ikke fylde eller virke krævende. Så hellere lade alle andre få pengene / beholde den løn, som du i virkeligheden fortjener.

Hvis du mærker en snert af, at det kunne være dig… ja, så ligner du mig, som jeg var engang. Det er der faktisk kommet en hel pengetype ud af. Prøv lige at tjekke den her:

Pengetypen den pæne pige

Penge giver ondt i maven.

Den pæne pige har gået i flinkeskole. Det ligger dybt i dig, at du skal være sød, hjælpsom, dygtig og nem. Du må ikke fylde og være til besvær, og du må slet ikke sige nej. Du har svært ved at tage imod.

Du holder pengene ude for at være et sødt menneske, som alle kan lide, og ingen føler sig støt af. Du lader dig nøje med lav løn/priser. Typisk tiltrækker du mennesker, der overskrider dine grænser og dræner dig. Du får hovedpine og skam over netbank, tal og økonomi.

Du snyder verden for dit bidrag, hvis du ikke tager din plads. Du skal forstå, at det du kan, er værdifuldt for andre mennesker. Du skal give dig selv tilladelse til, at tage den pris du er værd. Du skal lære dine egne ønsker og behov at kende, og den ædle kunst, at kunne sige ”nej”. Den historie du har fortalt dig selv om, at du ikke kan finde ud af penge og økonomi – det er en løgnehistorie!

Det kan du lave om på, og det er jo lige præcis DERFOR jeg brænder så meget for at forandre kvinders forhold til penge, fordi jeg VED, at vi alle sammen har et ressource center af power indeni os, og når de dårlige vaner fra Flinkeskolen bliver udryddet, så er vejen banet for mange flere penge til drømmelivet, hvor det er DIG, der styrer slagets gang og ikke en eller anden Kloge Åges Klogebutik.

Hvis du er klar til at tage styringen over dine penge, så du kan få penge nok til at leve drømmelivet, så hop med på mit webinar og lær hvordan.

I webinaret får du:

 De 3 afgørende årsager til, at du ikke har penge nok til dine drømme, og hvordan du overvinder dem

 Mit 5 trins koncept til at gå fra at mangle penge, og til at have alle dem, du har brug for, til at leve det liv, du drømmer om

 De 4 ting, der adskiller dem, der altid har penge fra dem, der aldrig har det

Hør webinaret her.

For din økonomiske frihed
Kh Birgitte

PS: Kan du ikke på de foreslåede tidspunkter, kan du høre genudsendelsen.

PPS: Webinaret er pakket med konkret indhold og viden. Hvis du så vil mere, kan du komme med på Pengeskolen, som jeg også fortæller kort om i webinaret. Kom med her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *