Fra pengefrygt til selvkærlighed på 60 dage

Der er bare ikke nogen, der vågner kl. 3.47 og tænker “Jeg har brug for noget SELVKÆRLIGHED!!!”

Det måtte jeg sande dengang jeg prøvede at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig ved at tale om et selvkærligt kørekort til overskud.

Det gik….mildest talt….ikke særlig godt.

Det var ikke en forretning.

Det. Var. En. Hobby.

Det var jeg rigtig ked af, for jeg var også rigtig ked af at gå på arbejde hver dag, lave 200 fakturaer hver måned og spilde mine talenter på administration, møder og excel ark.

Det jeg måtte sande var, at jeg havde brug for et gennemtestet og salgbart koncept for at komme til at leve af min forretning som jeg ville. Der var jo kun mig til at betale regningerne!

Alting forandrede sig da jeg havde et koncept som rent faktisk skabte varig transformation for mine kunder, ved at jeg tog dem fra pengefrygt til selvkærlighed. For det er egentlig dét en pengementor gør – når jeg skal sige det ultrakort.

Der er så meget godt i coaching men det, der stopper 9 ud af 10 i at gå efter deres drømmeliv er PENGEFRYGT.

Pengefrygt rammer os alle sammen. Den lammer. Den slukker. Den svøber dig i et vådt uldtæppe af tvivl og bekymringer. Pengefrygt er som et kæmpestort klamt monster der æder energien og efterlader dig fastlåst.

Det er bare SÅ ÆRGERLIGT!!!

For pengefrygt kan overvindes så kunden reelt bliver sat fri til at gå efter drømmene.

Det er faktisk slet ikke så svært. Det tager heller ikke specielt lang tid. Der er virkelig brug for det.

Som pengementor kan du tage dine kunder fra pengefrygt til selvkærlighed på bare 60 dage – eller mindre hvis kunden er rigtig sej.

Det er verdens bedste arbejde at hjælpe (især) kvinder ud over pengefrygten, så lyset blive tændt i deres øjne og de får mange flere penge på kontoen.

Tror du, at der er brug for det?

Det kan jeg love dig for, at der er !!!

Der er et kæmpe udækket behov for pengementorer som kan hjælpe kunderne med at opløse pengefrygten, så de reelt bliver sat fri til at leve drømmene.

Hvis du drømmer  om at være selvstændig og skabe en meningsfuld karriere, hvor mandag morgen er lige så fed som fredag eftermiddag, så har du brug for et gennemtestet og salgbart koncept så du ved, hvad du rent faktisk skal sælge.

Jeg vil så gerne have flere kollegaer. Derfor kan du blive certificeret i mit gennemtestede og salgbare koncept, så du ikke skal stå med endnu en uddannelsen uden at vide, hvad du skal sælge bagefter. Du lærer dine kunder at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres liv uden pengefrygt. Hør mit webinar på 1 time og 25 minutter og find ud af, om en af de få pladser på Penge Mentor Uddannelsen skal være din.

PS: Jeg glæder mig for vildt til at undervise med havudsigt. Det er en af mine store drømme, der går i opfyldelse 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *