Fra myldretid til frihed

En helt almindelig mandag morgen i januar 2014. Jeg er på vej til arbejde, og jeg er TRÆT helt ind i knoglerne. Jeg sidder i S-toget i København – eller rettere; jeg står. Toget er pakket med mennesker i vådt tøj, og der hænger en sur lugt over det hele. Alle siddepladser er for længst væk, og jeg kæmper med min indre følsomme side, som synes, at folk står alt for tæt på mig. Det er grænseoverskridende…

Jeg kigger mig omkring. De andre ser også trætte ud. I sær dem over 40. Der er ikke meget liv i øjnene på dem…. de ser helt slukkede ud.

Forude venter der mig en dag med mange mails og 1.000.000 afbrydelser i storrumskontoret, hvor folk lystigt går rundt mellem skivebordene og taler højlydt i telefon. Jeg har for længst opgivet, at gøre noget ved det… det er kulturen…

Det føles som om nogen står og RÅBER mig ind i ørerne konstant. Det er hæsligt!

Jeg prøver det bedste jeg kan, at holde fokus på mine regnskabsopgaver, som kræver koncentration, men det er svært, når jeg hele tiden bliver afbrudt. Når det er værst, sætter jeg mig ind i et møderum, men så får jeg ondt i nakken af at sidde forkert ved at mødebord…

Pludselig forsvinder alt lyset i lokalet. Der holder en stor lastbil lige udenfor vinduet, og vejen er så tæt på, at den nærmest kører i vindueskarmen.

Set udefra er det et fint job, og de er også søde (selvom de taler meget og højt). Jeg er bare totalt fejl-casted i den rolle.

Min sjæl visner lidt hver dag, mens jeg drømmer om, at være selvstændig. Jeg drømmer om, at gøre en forskel for andre, mens jeg selv har det sjovt. Jeg drømmer om, at kunne arbejde hjemmefra.

Hver eneste dag går jeg på kompromis med mig selv, og mine drømme. I virkeligheden så tror jeg ikke, at jeg fortjener et meningsfuldt og sjovt arbejdsliv… Jeg tror ikke, at jeg fortjener at leve af min passion.

Der hvor jeg kommer fra, var det med passion ikke noget vi brugte. Vi havde et arbejde, og hvis vi var heldige, var det et arbejde, vi har glade for.

Sådan er DET bare  – som min farmor altid sagde.
…..

Lad os spole tiden frem til en helt almindelig mandag morgen i 2020.

Jeg holder forlænget weekend i mit sommerhus ved vandet. Det er stadig næsten mørkt udenfor, men jeg har tændt op i brændeovnen og lavet min yndlingskaffe. Jeg trækker lænestolen hen foran brændeovnen, og tænder min MacBook.

Der er et par få mails, som jeg skal svare på, og så ligger der et spørgsmål i Facebook gruppen. En af de studerende på Penge Mentor Uddannelsen vil gerne vide, hvordan hun kan inddrage selvkærligheden endnu mere i sessionerne med hendes øvekunde.

Jeg giver deltagerne på uddannelsen sparring dagligt i Facebook gruppen, og hver 2. uge mødes vi online til sparringskald. De møder forberedt op til både sparringskald og livedage med spørgsmål om kundecases, som de fremlægger anonymt. Det gir enormt meget læring for hele gruppen, at høre om de andres øveforløb.

I dag har jeg det arbejdsliv, som jeg drømte så hårdt om dengang i storrumskontoret.

Jeg bestemmer selv over min tid, jeg arbejder 20-25 timer om ugen, har enormt meget frihed, og jeg gør en forskel for andre mennesker. Siden dengang har 500 kvinder været igennem mit pengementor koncept, så det er virkelig gennemtestet – og det skaber resultater: Ro i maven, god samvittighed og flere penge på kontoen. Nogle gange mange flere penge på kontoen.

Konceptet er designet til at hjælpe mennesker med at leve deres drømme uden pengefrygt, og til at hjælpe dem til at opdage den rigdom, der ligger skjult i deres løn.

Jeg kan arbejde alle steder, hvor der er en internet forbindelse, så i sommerhalvåret bor jeg i mit sommerhus, hvor der kun er 10 min til en af Danmarks bedste strande, hvor rådyrene kommer helt op på terrassen og hvor der er RO & FRED!!!

Om 2 uger flyver jeg til Madeira, hvor jeg har lejet en ferielejlighed i 3 uger. Det er ikke ferie. Det er bare arbejde et andet sted.

Jeg fortæller dig ikke det her, for at blære mig. Jeg fortæller dig det, for at vise dig, hvad der ER muligt, når du er villig til at gå vejen. Når jeg kunne, så kan du også. Hvis du vil?

Det er klart, at hvis du gerne vil skabe en meningsfuld karriere som selvstændig, så skal du have noget at sælge, som kunderne vil have. Jeg startede selv med “Et selvkærligt kørekort til overskud”.

Det var der dælme ikke meget salg i !!!

Og hvad skulle jeg så gøre? Der var kun mig til at betale huslejen, og jeg havde ingen buffer eller opsparing, så jeg var nødt til at kunne tjene penge i min forretning.

Det hele vendte for mig, da jeg udviklede mit pengementor koncept. Så viste jeg, hvad jeg skulle sælge, og fordi konceptet skaber resultater, er det også salgbart.

Jeg har det sådan, at jeg synes, at mange flere skal have mulighed for at gøre det, som jeg har gjort. Derfor kan du blive certificeret i mit gennemtestede og salgbare koncept, så du ikke skal stå med (endnu) en uddannelsen uden at vide, hvad du skal sælge bagefter.

Som pengementor lærer du mennesker at stå stærkt og selvkærligt i sig selv, og leve deres drømmeliv uden pengefrygt.

Hvis det lyder som noget for dig, så vil jeg rigtig gerne fortælle dig meget mere om hvad en pengementor kan, og hvad du kan bruge Penge Mentor Uddannelsen til. Det sker på mit nye webinar.

På kun 1.5 time finder du ud af, om uddannelsen er det rigtige for dig.

Du kan også vælge at tage uddannelsen for din egen skyld, fordi du gerne vil skabe fundamentet for økonomisk frihed i dit eget liv. Den bedste måde at lære noget på, er at hjælpe andre med det.

Bor du langt væk fra Nordsjælland? Så kan du evt. vælge at være med på livedagene via videokonference. Det er altså ikke et krav at du møder fysisk op.

Hør webinaret og find ud af, om Penge Mentor Uddannelsen er dit næste skridt.

Hvis du ikke kan på de foreslåede tidspunkter, kan du høre genudsendelsen.

Ha’ en skøn dag!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *