Førstehjælp til trøsteshoppere

Trøsteshopping er i virkeligheden meget mere end trøst. For hvis du trøsteshopper, så shopper du på dine følelser, og når du shopper på dine følelser… ja, så er der ALTID en grund til at bruge penge 🙂

  • Når du vil fejre, at noget er gået godt. Juhuu!!!
  • Når du keder dig… og noget skal ske.
  • Når du er stresset, tjener godt og livet går stærk. Så går det også stærkt med at bruge penge.
  • Når du er frustreret, og har brug for at dulme dine følelser.
  • Når du føler dig ovenpå og godt kan se, at du jo ligner en million i den kjole (selvom du allerede har 5 andre hængende hjemme i skabet).
  • Når du er ked af det, og har brug for at trøste dig selv.
  • Når ferien står for døren, og du ikke har en klud at tage på.

Og så videre. Og så videre.

Når du tjener godt, kan det være virkelig mange penge, der forsvinder hver måned. Nu er der jo ikke noget galt med at bruge penge, som du har.

Men det mine kunder siger er, at de slet ikke forstår, hvad de har fået for pengene… Selvom der forsvinder 5.000 – 8.000 kr. eller mere om måneden… Ja, så gør det dem ikke lykkeligere.

Tværtimod.

De synes det er flovt, at tjene godt og så ikke kunne styre pengene. De bliver blege når vi snakker om, at det er omkring 60-100.000 kr., der forsvinder om året.

Shit, altså!

Skal du så bare tage dig sammen!?

Egentlig ikke.

For der er selvfølgelig en god grund til, at du shopper på dine følelser. Hvis det var nok, at tage sig sammen, havde du selvfølgelig gjort det for længst.

En af mine kunder sagde det sådan her:

“Problemet var egentlig ikke, at jeg ikke havde penge nok – problemet var, at de følelser, der var forbundet med mine pengemønstre efterhånden var blevet umulige at navigere i.” Bente

Genkender du det?

Hvis du gør, så handler det ikke bare om, at du skal tage dig sammen. Løsningen er at lære, at tage følelserne ud af økonomien.

Vi starter med dit pengemindset. Vi finder ud af, hvad der er på spil for dig, og hvordan du løser det. At skabe et nyt pengemindset er faktisk 80% af løsningen.

Derfra går det ret nemt med at se forbruget i øjnene, få lagt en plan og tage ansvar for de store linjer i økonomien som aftalerne med banken og kreditforeningen. Når det er på plads synes de fleste også, at det er sjovt at begynde at sætte nogle af pengene i investeringer i stedet for at købe kjole nr. 37, der ligner dem, du allerede har.

Hvis du genkender dig selv i det jeg har skrevet her, og du er klar til at gøre noget ved det, så tager jeg gerne en snak om, hvad der skal til for dig. Det er selvfølgelig fuldt fortroligt. Jeg har hørt det hele før, så der er intet at være flov over 🙂

Samtalen er til dig, der vil tage følelserne ud af økonomien, så du kan finde og beholde den rigdom, der ligger skjult i din løn.

Du kan booke en samtale med mig her.

Kh Birgitte

“Jeg er så forundret over, at noget der har fyldt så meget og styret mit liv så meget, er så enkelt og let at ændre, når en ekspert udefra stiller de rigtige spørgsmål, hepper og deler egne erfaringer. Hver dag ”hæver bunden sig”, jeg vækster på alle områder i mit liv. Det er helt forrygende. Jeg ved ikke, hvad det er, Birgitte kan – jeg ved blot at hun kan, hold da helt op, hvor hun kan og jeg glæder mig til den fortsatte rejse, selvom jeg allerede for længst har fået langt, langt mere end jeg forventede i forhold til min investering. Det bedste jeg har prøvet indenfor personlig udvikling”. 
Bente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *