Find og behold rigdommen i din løn

Det var en mørk  efterårs morgen for 1 år siden. Det stormede og regnen piskede mod vinduerne. Jeg lå i min seng i mørket med ondt i knæet. Igen.

Forud var gået 10 år, hvor jeg ikke havde kunne cykle, fordi jeg havde ondt i knæet. Et voldsomt fald på ski havde ikke gjort noget godt for mig.

Jeg var frustreret. Jeg var ked af det. Jeg var næsten ved at give op…

“Måske kommer jeg bare aldrig mere til at cykle igen, som jeg gjorde i gamle dage…” tænkte jeg trist.

I gamle dage cyklede jeg til alt. Mindst 80 km om ugen. Og jeg elskede det.

Nu lå jeg her IGEN med smerter i knæet og vidste, at det betød 10 dages pause, for så at begynde helt forfra igen.

….

I går har jeg for første gang cyklet 100 km over 9 dage. Uden smerter.

Jeg har bygget formet op over 3-4 måneder, hvor jeg har cyklet 7-12 km næsten hver dag. Uden smerter.

Jeg er SÅ glad!

Og i går morges, hvor jeg kørte i solopgangen langs vandet tænkte jeg på, at det faktisk er med optræning af ømme knæ som med økonomi:

Det handler om at finde årsagerne til balladen, ændre vanerne og blive ved.

Små vedholdende skridt i den rigtige retning kan skabe underværker på din bankkonto.

Jeg er meget til små vedholdende skridt i den rigtige retning, for jeg synes, at det er meget mere selvkærligt end at forsøge at presse sig selv, slå sig selv oveni hovedet og skulle starte forfra igen og igen, fordi du ryger af sporet.

Det mindede mit knæ mig om. Jeg tog min egen medicin. Så lad mig fortælle dig, præcis hvad jeg gjorde og hvordan det hænger sammen med, at du kan finde og beholde rigdommen i din løn.

100 km på 9 dage er ikke bare en “overnight succes”. Jeg gjorde et stort forarbejde, jeg investerede tid, penge og energi i at få hjælp og jeg blev ved – også når det nev.

Jeg fik hjælp af en dygtig behandler, som blev min knæ-mentor. Sammen kiggede vi på hele kroppen.

1) Første skridt var, at finde ud af HVORFOR jeg havde ondt i knæet.
2) Andet skridt var, at forstå at smerterne faktisk ville fortælle mig noget godt.
3) Tredje skridt var, at fjerne årsagerne til smerterne.
4) Fjerde skridt var, at få nogle nye daglige vaner OG tale pænt til mig selv på de dage, hvor det koksede.
5) Femte skridt var, at blive ved. Små skridt i den rigtige retning.

Det er helt det samme med penge.

Når jeg arbejder med mine private kunder, så kommer de til mig med et stort forbrug. De tjener godt, men pengene forsvinder mellem fingrene på dem. Tusindvis af kroner flimrer væk hver måned i klat forbrug. Lagt sammen og ganget med 12 måneder bliver det til mange penge hvert år.

Det ved jeg godt. Det ved de godt. Men vi starter et andet sted. For hvis det bare handlede om at tage sig sammen, havde de jo gjort det for længst.

1) Vi starter altid med at finde ud af HVORFOR pengene forsvinder forsvinder i klat forbrug, selvom de tjener godt. Årsagerne og forklaringerne ligger i tankerne og overbevisninger om penge, og derfor starter vi altid med at arbejde med penge historien og penge typerne.

2) Hos mig er der ingen løftede pege fingre, og jeg har hørt det hele før. Mine private kunder skammer sig tit over deres forbrug, men jeg ved, at der altid er en god grund til det, når pengene går op i klat forbrug, og at det aldrig bare handler om at du skal tage dig sammen.

3) Der er en enorm power i at forstå, hvorfor pengene forsvinder. For når du forstår hvorfor, kan du slippe de gamle historier, som ikke gør dig noget godt mere. Det er i virkeligheden et af mine bedste værktøjer, hvor kunden sat fri til at slippe de gamle dårlige vaner. Det sker næsten af sig selv, fordi der bliver ryddet op i det gamle skrammel, som holder dig tilbage, og du bliver klar på, hvad du vil i stedet. Det giver en kæmpe motivation til at ændre handlinger.

4) Så er det tid til at få nogle nye gode vaner, så du kan finde og beholde den rigdom, der gemmer sig i din løn. Det handler ikke om at spare, men om at bruge pengene på det, som virkelig giver værdi.

Som en af mine private kunder sagde til mig:

En ting var, at jeg klatshoppede for 6-8.000 kr. hver måned. Men det værste var, at det slet ikke gjorde mig lykkeligere…”

En anden af mine kunder sagde det sådan her:

“Problemet var egentlig ikke, at jeg ikke havde penge nok – problemet var, at de følelser, der var forbundet med mine pengemønstre efterhånden var blevet umulige at navigere i.” 

Det fik vi lavet om på, så hun nu bruger sine penge bevidst på det, som er vigtigst for hende.

5) Det sidste skridt er, at blive ved. Ligesom med cyklingen. Bliv ved måned for måned, se kontoen vokse, og flere og flere af drømmene blive til virkelighed.

Det er selvfølgelig fedt at se de konkrete resultater på kontoen. Men ved du, hvad der er endnu federe? Det er at have følelsen af 100% styr på det, ro i maven, god samvittighed og et smil, der kan knappes i nakken.

Tager det så årevis at tage følelserne ud af økonomien, så du kan finde og beholde rigdommen i din løn?

Nej.

De første fede resultater (plus på kontoen og brede smil) viser sig allerede efter 3-4 uger, hvis du gør det, som skal til (som i virkeligheden er ret nemt).

Hvis du tjener godt, og oplever at pengene forsvinder i klat forbrug, så kan du rent faktisk ændre det. Hvis du overvejer at få min hjælp, tager jeg gerne en snak med dig om, hvad der skal til.

Samtalen er til dig, der vil tage følelserne ud af økonomien, så du kan finde og beholde den rigdom, der ligger skjult i de penge, du allerede her.

Du kan booke en samtale her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *