Hvad får du ud af Pengeskolen?


Du har flere penge, end du tror, og du kan meget mere med dine penge, end du tror! 

På Pengeskolen gør du op med det forældede pengemindset der siger: 

"Der går penge ind den sidste. Så betaler jeg regninger den første. Så bruger jeg resten. Så starter møllen forfra".

De fleste af os er vokset op i familier, hvor der ikke var så mange midler, så selvom vi "ikke manglede noget" så var penge stadig en knaphed, der blev brugt til at få dagen og vejen til at hænge sammen.

Det er en forstokket måde at se penge på, som kommer fra et forældet pengemindset. 

Et pengemindset, der fungerede fint for dine forældre og bedsteforældre, der kom fra krigs- og efterkrigstid, men som er total forældet i dag, hvor vi har SÅ mange muligheder, og hvor de fleste af os lever med en velstand, som var helt utænkelig for bare 30-40 år siden. De fleste har en opfattelse af, at penge er noget de mangler. Det er vi vokset op med, fordi vores forældre ikke havde de midler, som vi har i dag. 

I stedet for at se penge som en begrænsning, kan du lære, at se penge som en mulighed for at opfylde dine drømme. Du skal gå fra at være offer for dine penge, og til at være leder af dem. Måske tror du, at du ikke har råd, samtidig med at du bruger en masse penge på ligegyldige ting, fordi du ikke lever det liv, du gerne vil have, og trøster dig selv med forbrug.

På Pengeskolen lærer du, at gøre penge til en ressource til at leve det liv du drømmer om, så det er DIG der styrer dit liv, og ikke dine penge, der bestemmer hvad du kan, eller ikke (tror du) kan.

Hvad skal dine penge gøre for dig? Hvad vil du gerne opnå med dine penge? Hvilket liv vil du leve?

Hvad drømmer du om? 

Drømmer du om at købe din egen bolig? Købe en hest eller en motorcykel? Vil du sende dine børn på efterskole? Vil du skære din arbejdstid ned til 25-30 timer om ugen, så du kan være mere sammen med dine børn? 

Eller holde 8 ugers ferie om året? 

Vil du altid have 6 måneders løn stående på en "rend mig i nakken" konto?

Vil du tage familien med på en længere rejse? Vil du købe en ødegård i Sverige? Vil du rejse på selvforkælelsesrejser flere gange om året? Vil du have pengene til et mentorforløb eller en uddannelse, som gør det muligt at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig? 

Vil du have praktisk hjælp til alt det, du ikke selv orker at bruge din sparsomme fritid på?  

Det er op til dig.

På Pengeskolen vender du det forstokkede mangel-pengemindset på hovedet, ser tingene i øjnene, træffer bevidste valg og går efter at få drømmene opfyldt. 

Du kommer væk fra 

"Næe, det har jeg desværre ikke råd til...suk..." 

og hen til 

"Yes! Hvordan kan det lade sig gøre? Jeg får det til at ske! Det er spændende!"

I stedet for at pengene bare fiser ud af din konto på ligegyldigt forbrug, så tager du chefkasketten på. Du lærer at gøre dine penge til en ressource i stedet for at se dem som en mangel, og en evig kilde til problemer.

Du har flere penge, end du tror, og du kan meget mere med dem, end du tror!

På Pengeskolen får du flere penge mellem hænderne, og du går fra at sidde fast i mangel til at udleve dine drømme. 

Du kan sagtens få flere penge.

MEN

Lad mig være 100% ærlig overfor dig: 

Det er IKKE et qucik fix. 

Jeg kan ikke lære dig, at stampe penge op af jorden, eller vride dem ud af universet. Jeg har ikke en magisk glimmer tryllestav, som jeg kan svinge over dit hoved, mens du sidder i sofaen og visualiserer.

Du skal være villig til at gå vejen skridt for skridt. Du skal være villig til at gøre et stykke arbejde. Du skal være villig til, at se tingene i øjnene og vende hver en sten. Du skal være villig til, at sætte din pengevision over dine "must-have" følelser.

Det tager noget tid. Du vender ikke et forstokket pengemindset, som du har levet med hele livet, på 14 dage.

Men du kan være et helt andet sted om bare få måneder. Hvad er så muligt? 

Hvad er muligt om 2 år? Om 5 år? Eller om 10 år? Meget, meget mere end du tror.

Penge er ikke en kedelig begrænsning. De er muligheder!!!  

Hør webinaret og find ud af, om Pengeskolen er dit næste skridt

Pengeskolen er for dig:

✓ Der vil have flere penge mellem hænderne til at gå efter dine drømme og de ting, som virkelig er vigtige for dig.

✓ Der vil sparke låget af mangel mindsettet en gang for alle, så du i stedet ser penge som en ressource til at leve det liv, du drømmer om, og går efter at gøre ting mulige.

✓ Der har dårlig samvittighed over den måde, du bruger dine penge på, fordi du godt ved at dit forbrug koster kassen i det lange løb, og at det forhindrer dig i at leve de drømme, som virkelig betyder noget for dig.

✓ Der vil have konkret nede-på-jorden hjælp, uden løftede pegefingre, men ved almindelig sund fornuft i overskuelige steps, som nemt kan kombineres med en travl hverdag.

✓ Der vil have personlig 1:1 sparring, så du aldrig er overladt til din egen forvirring og dine overspringshandlinger.

✓ Der vil følges med andre entusiastiske kvinder på rejsen mod penge nok til drømmene.

✓ Der vil arbejde strategisk med dine penge, så det er dig, der styrer pengene og ikke omvendt. Det kan du lære, uanset hvordan du har det med penge nu.


Det er min mission, at forandre kvinders forhold til penge og økonomi for altid. Jeg vil hjælpe dig til at gøre penge til en ressource i stedet for en mangel, og til at opdage den rigdom, der ligger skjult i din løn.

PENGE MENTOR BIRIGTTE HANSEN 

WWW.BIRGITTE-HANSEN.DK

Share on Google+Share on LinkedIn