Er alt, som det skal være?

December 2001. Min søn David er 5 år gammel, og går i børnehave. Hans far og jeg gik fra hinanden året før, og han bor hos mig 9 ud af 14 dage. De dage hvor han er hos mig, afleverer jeg ham 8.30 og henter ham igen 15.30 på en legeplads i Brønshøj. Han går i skovbørnehave, og hver dag kører han med bussen ud på en gård, hvor der er får og geder.

Han kommer hjem med lommerne fulde af sten, pinde og fjer og hans hår lugter af bål. Der er masser af mudder, frisk luft og god plads. Ungerne får også lov at lege uden at de voksne blander sig i alt. Det betyder bl.a. en tur på skadestuen med hul i hovedet. En tur han stadig mindes med fryd, fordi kan fik en is og var dagens helt i skysovs.

Det er et lykkeligt liv. Den bedste start.

Den eneste grund til, at jeg kan aflevere ham kl. 8.30 og hente ham kl. 15.30 er, at jeg arbejder på deltid. Ellers kunne det ikke lade sig gøre. Det er et valg jeg træffer, og der er mange andre ting jeg vælger fra, fordi pengene ikke rækker til det hele.

Til gengæld er der tid til at hygge med lys, cacaomælk og højtlæsning. Jeg læser både godnat og vågn-op historie for ham, fordi han har virkelig svært ved at vågne. Det er meget hyggeligere end at råbe:

Daaaviiid, er du vågen? 

37 gange…

Det var vigtigt for mig, at prioritere tid, nærvær og overskud med min søn.

Det er min allerbedst investering nogensinde!!!

I dag er han en ung mand med gang i livet. Han følger sin passion, og har bl.a. startet skateboard mærket Mellow sammen med 2 kammerater. Deres mål er at give skatere et billigere alternativ uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydeevne.

Holy macoroni hvor er jeg bare lykkelig for, at jeg valgte at prioritere, som jeg gjorde!!

En barndom er MEGET kort.

Pludselig en dag, var det en voksen mand, der talte inde fra hans værelse…

Hvad med dig?

Prioriterer du det, som er vigtigst i livet? Indretter du din økonomi efter det?

Eller har du mistet overblikket og lader dine penge gå til tilfældigheder?

Jeg tror på, at alle kan skabe fundamentet for økonomisk frihed, hvor der er penge nok til at leve drømmene. Store som små. Det er muligt, og der er selvfølgelig også et arbejde at gøre. Hvis du vil lære hvordan så hør mit webinar. Hvis du ikke kan på de foreslåede tidspunkter, kan du høre genudsendelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *