Er 2019 året, hvor du indfrier din drøm?

Det er snart 10 år siden jeg gik rundt på en strand og lovede mig selv, at inden 1 år, skulle der være sket “en forandring”.

Det var nøjagtig så lamt og ligegyldigt et løfte, som det lyder. Så derfor skete der heller ikke en dyt. Alting blev ved med at være det samme, fordi jeg gjorde det samme, som jeg plejede.

Jeg drømte om at gøre en forskel for mennesker i stedet for en forskel for excel ark. Det kom jeg til. Men først da jeg tog et gevaldigt step UD af komfort zonen.

Ja, jeg var bange. Nej, der var ingen garantier. Nej, jeg har aldrig fortrudt.

Jeg besluttede mig for, at hvis jeg virkelig skulle elske mig selv mere (som jeg sagde, at jeg ville), så var jeg altså nødt til at tage mig selv alvorligt på et HELT NYT niveau.

Så skulle det være slut med alle undskyldningerne for ikke at handle.

Slut med at lade som om, det ikke gjorde noget om jeg handlede eller ej – for det gjorde det!

Hvad med dig? Har du ventet længe nok nu? Skal 2019 være dit år?

Hvis du drømmer om at arbejde med personlig udvikling og gøre en forskel for andre mennesker, så ønsker jeg virkelig for dig, at du går efter drømmen!

For det er fantastisk. Det er fantastisk at få lov at hjælpe mennesker i deres udvikling og være dén katalysator, der skubber pick-up’en ud af rillen. Derud hvor drømmene ligger, og lyset tændes i deres øjne.

Jeg bliver ydmyg og rørt over det. Hver gang.

Der er selvfølgelig mange veje til at indfri drømmen, men du kan tage den direkte vej og høste frugterne af min indsats, hvis du vil. 10 års arbejde og rigtig, rigtig mange penge…

Skal 2019 være DIT år?

Skal det være året, hvor du indfrier drømmen om at arbejde med at hjælpe mennesker til at leve det liv, de drømmer om i stedet for at sidde fast i leverpostej?

Det kan du gøre som pengementor.

En pengementor arbejder nemlig i virkeligheden ikke særlig meget med pengene, men med at hjælpe mennesker med at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømme.

I virkeligheden er en pengementor det samme som en coach, men pengementoren kan gå endnu dybere end coachen kan, fordi vi kan hjælpe mennesker med at fjerne deres pengefrygt.

Den frygt som holder 9 ud af 10 tilbage fra at leve deres drømme.

Det er jo ofte økonomien og spekulationerne om penge, der afholder mennesker fra at gøre det, de gerne vil og leve deres drømmeliv. Pengefrygten er en kæmpe bremseklods for langt de fleste. Her kan en pengementor reelt løse den del også, så kunden sættes fri til rent faktisk at få tingene gjort.

Pengementoren kan ikke bare hjælpe kunden med at finde ud af, hvad de gerne vil, men også kigge på pengene som har stor magt, og holder mange tilbage. Derfor kan pengementoren gå endnu dybere end coachen gør i arbejdet med kunderne, og har dermed en større chance for rent faktisk at hjælpe sine kunder.

Så en pengementor arbejder altså med at lære mennesker at stå stærkt og selvkærligt i sig selv, og blive den bedste version af sig selv. Ligesom en coach gør – pengementoren går bare det skridt dybere og får opløst pengefrygten, så succesraten for kunden bliver større.

Skal 2019 være året, hvor du indfrier din drøm om at arbejde med personlig udvikling? Kunne du tænke dig, at blive en af de få pengementorer, i stedet for en af de mange coaches? Har du et dybtfølt ønske om at hjælpe andre mennesker?

Så kan Penge Mentor Uddannelsen være den “coach” uddannelse du har ledt efter.

Du kan starte med at høre webinaret, hvor jeg fortæller meget mere om, hvad det er for en forskel du kan gøre for dine kunder som pengementor. Så hvis du vil certificeres i et gennemtestet og salgbart koncept OG have nøglen til at fjerne den pengefrygt, som er den største forhindring for 9 ud af 10, så hør webinaret HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *