En sommerdag på Bornholm

Det var en sommerdag på Bornholm for næsten 10 år siden. Jeg holdt sommerferie på Dueodde camping med min søn David. Han sov altid længe, så jeg var stået tidligt op, og gået en tur ned på den menneske tomme strand.

Kridthvidt sand ligeså langt øjet rakte.

Solen varmede og alt var smukt. Men jeg var ikke glad. Jeg følte mig fanget i mit liv, og jeg anede ikke, hvordan jeg skulle komme videre. Sommerferien gik på hæld, og lige om lidt skulle jeg tilbage til det dér arbejde, og lave 200 fakturaer om måneden. Hver måned.

Det var jo ikke noget dårligt job. Det var et godt job. Chefen var god, kollegaerne var søde og jeg var dygtig til mine opgaver. Jeg fik ros og anerkendelse.

Men indeni mig var den helt gal. Jeg drømte om noget helt andet. Jeg drømte om, at gøre en forskel for mennesker, og ikke for excel ark. Det har altid været mennesker, der interessede mig, og jeg har altid haft en virkelig stærk fornemmelse for, hvordan mennesker har det, hvad der rører sig i dem, og hvad der stopper dem fra at leve det liv, de drømmer om.

Så jeg var virkelig fejl casted som bogholder. Helt forkert hylde. Men hvad skulle jeg gøre? Hvordan skulle jeg komme videre? Der var jo kun mig til at betale regningerne, og jeg havde ikke nogen opsparing eller buffer i ryggen.

Den sommermorgen kiggede jeg op på fyrtårnet på Dueodde, og lovede mig selv, at inden der var gået 1 år “skulle der være sket en forandring.”

En forandring…

Kan du også høre, hvor vagt det er?

Det skete selvfølgelig ikke. Jeg gjorde som jeg plejede, og så fik jeg det, jeg plejede at få.

Det blev heller ikke året, hvor jeg skabte en meningsfuld karriere som selvstændig, hvor jeg gjorde en forskel for andre mennesker.

I dag kan jeg sagtens se, hvad der var galt, og hvorfor jeg ikke kom ud over rampen. Det var alt for løst og ukonkret, det jeg gerne ville. Egentlig ville jeg gerne lære mennesker at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømme. Men jeg havde ingen plan for, hvordan jeg skulle kunne hjælpe dem til det.

Jeg overvejede også en coach uddannelse, men synes ikke rigtig det klingede. Det var som om, der manglede noget… Der var jo også så mange coaches, som ikke kunne få det til at spille, fordi de havde alt for få kunder.

Kender du også de overvejelser?

Jeg har brugt mere end 10 år og omkring 1 million kr. på at udvikle det, som i dag er blevet den forretning, som jeg lever godt af. Det kostede mig også år med stress og sygdom at nå hertil, og nu hjælper jeg andre til at gå den direkte vej, uden at de skal ned og ligge med stress, eller det skal koste spidsen af en jetjager.

Jeg har fundet den afgørende manglende brik. Den brik, som gør at det rent faktisk bliver muligt for de mennesker jeg hjælper, at leve det liv, de drømmer om.

Der er så meget godt i coaching. Men der er bare 1 problem, som ingen taler om:

Det der afholder 9 ud af 10 fra at leve deres drømme er pengefrygten. 

Når det nu er 1 ting, der spænder ben for 90%, er det så ikke dér vi skal sætte ind?

Det synes jeg.

Det er derfor jeg har udviklet pengementor konceptet og uddannelsen, hvor du bliver certificeret i at hjælpe mennesker med at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres drømme. En pengementor er altså ligesom en coach, men vi kan bare gå endnu dybere, fordi vi kan fjerne den pengefrygt som er den reelle blokering for 9 ud af 10.

Det betyder også, at du som pengementor har en meget større chance for at lykkes med at skabe en karriere som selvstændig, fordi du reelt kan hjælpe dine kunder, så de bliver sat fri til at opnå det, de drømmer om.

Så hvis du har et dybtfølt ønske om at hjælpe andre, og du vil arbejde med personlig udvikling, hvor selvkærligheden gennemsyrer hele dit arbejde, så kan Penge Mentor Uddannelsen være den coach uddannelse du har ledt efter.

Hvis du vil vide mere, kan du høre webinaret HER. Hvis du ikke kan på de foreslåede tidspunkter, kan du høre genudsendelsen. Linket kommer automatisk når du er tilmeldt.

Skal 2019 være dit år?

Skal 2019 være året, hvor du støber fundamentet for en meningsfuld karriere som selvstændig, hvor du virkelig gør en forskel for andre mennesker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *