Du har flere penge end du tror

”Jeg ønsker mig et par piv lækre sko, som koster næsten 3.000 kr. Jeg er bare SÅ forelsket i de sko! Men jeg har regnet ud, at der går 10 måneder før jeg kan købe dem. Det gør mig virkelig deprimeret, for jeg har jo et godt job, tjener en god løn og alligevel synes jeg aldrig, der er nogle penge til mig.”

Sådan sagde Mette til mig for et par måneder siden. Det var før hun opdagede den rigdom, der skjuler sig i hendes løn.

I dag er det en helt anden historie:

”Jeg har fundet ud af, at jeg sjat køber forkælelse til mig selv for omkring 2.000 kr. om måneden…. Eksklusiv chokolade, den lækre kaffe, sushi, cafe besøg… Det er en kæmpe øjenåbner for mig!!! Jeg har jo mange flere penge, end jeg troede, og nu er det jo bare et spørgsmål om at vælge – så kan de sko sidde på mine fødder om 1,5 måned. Hvis jeg vil.”

Jeg kunne høre glæden i hendes stemme og smilet, der kan knappes i nakken. Mette fandt ud af, at hun har mange flere penge, end hun troede. Det gir en enorm følelse af FRIHED og det elsker alle.

Vil du gøre som Mette og lære, hvordan du får penge nok til de ting, du drømmer om?

Så hør mit webinar til 0 kr. hvor jeg deler mit 5 trins koncept til at gå fra at mangle penge, til at have alle dem du har brug for til at leve det liv, du drømmer om.

Hør webinaret HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *