Dit arbejde bliver (heller) ikke mere meningsfuldt i 2018

Jeg kan tydelig huske hvordan det var. Hver morgen skar vækkeuret sig ind i hovedet som en høvl, og jeg væltede ud af sengen for at bruge endnu en dag i hamsterhjulet. For hver dag blev jeg mere og mere desperat og utilfreds, for jeg brugte slet ikke det bedste af mig selv. Det var ren drift, og jeg har mere end en gang siddet ude på toilettet og grædt af overvældelse, vrede og frustration.

Jeg længtes efter at arbejde med noget, der var meningsfuldt. Hvor jeg gjorde en forskel. Jeg længtes også efter, at det skulle være sjovt. Må man egentlig gerne det…?

Jeg længtes efter, at kunne bestemme over min tid selv. At kunne arbejde i fred og ro.

Der var også noget andet.

Som jeg næsten ikke turde sige højt…

Jeg ville tjene flere penge.

Det tog mig ret mange år, hvor jeg sad fast i al den længsel. Hvert år lovede jeg mig selv, at I ÅR skulle det bliver anderledes! NU skulle det være!

Men så gjorde jeg, som jeg plejede.

Og så blev det, som det plejede.

Det blev heller ikke året, hvor jeg fik det arbejdsliv med indhold, mening, tid og penge som jeg gerne ville have…

Hvad med dig? Drømmer du også om mere mening, indhold, tid og penge?

Det behøver faktisk ikke at være så svært. Lad mig starte bagfra med tiden og pengene.

Hvis du er ansat i et job, så sælger du din tid, og så er der et loft over, hvor meget du kan tjene.

Det er ikke dér, pengene er.

Hvis du i stedet for at sælge din tid, kan sælge et RESULTAT, så ligger vejen åben til flere penge og mere tid til dig. Hvis det resultat du sælger, er meget værd for kunden, kan du tage en god pris for dine ting, og så behøver du ikke at bruge så meget tid på at arbejde.

Men det starter et andet sted. Hvis du skal være selvstændig, så skal du jo have noget at sælge. Et koncept. Noget som kunderne gerne vil købe. Jeg prøvede først med selvkærlighed, men der er ingen, der vågner kl. 4.17 og tænker, “jeg har brug for noget selvkærlighed!”. Det sælger bare ikke.

Da jeg koblede selvkærligheden med penge, blev det en anden historie.

Det, der betyder allermest for mig nu er, at mit arbejdsliv er meningsfuldt, og at jeg bruger det bedste af mig. Det er det bedste (og mest selvkærlige), jeg har gjort for mig selv, og det har været alle pengene værd (jeg brugte mindst 300.000 kr. på at udvikle mit koncept, som jeg uddanner andre i nu).

Det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ventede så mange år…

Venter du?

Jeg har det liv i dag, som jeg drømte om i så mange år. Når jeg kunne, så kan du også. Hvad venter du egentlig på?

Vil du have mere inspiration? Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få pengetype guiden + 4 genveje til et liv med økonomisk frihed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *