Derfor har du ikke økonomisk frihed

Det 2 år siden, jeg sagde farvel til mit job som regnskabsmedarbejder for at blive selvstændig pengementor.

På den ene side fatter jeg ikke, at det allerede er 2 år siden, og på den anden side fatter jeg SLET ikke, at det ikke er mere end 2 år siden.

Hvorfor?

Fordi jeg på bare 2 år er gået fra at være ansat på deltid og underlagt et 5 årigt (!) lønstop til at være pengementor med succes, egen uddannelse og en solid indtægt som jeg hele tiden skruer op for. Jeg har skabt min økonomiske frihed på kun 2 år.

Når jeg tænker på, hvor mange år jeg sad og kiggede tomt ud af vinduet på en grå baggård, hvor det altid regnede (sådan føltes det)… mens jeg drømte om noget andet… noget større… noget passion… jeg vidste bare ikke, hvad det var… suk.

Jeg var ansat i 30 år før jeg blev selvstændig, og det lå absolut ikke i kortene hjemme ved spisebordet i Albertslund, at jeg skulle have min egen forretning. Der handlede det mere om en livsforsikring i form af en tjenestemand stilling.

Hvad var det så, der gjorde forskellen for 2 år siden?

Jeg traf nogle beslutninger:

1) Jeg ville sætte mig selv øverst på dagsordenen
2) Jeg ville investere i udvikling af mig selv
3) Jeg ville forlade trygheden til fordel for friheden

Om jeg var  bange? Pyha, JA. Jeg var nærmest ved at dø af skræk, og jeg har oplevet perioder, hvor jeg nærmest ikke kunne trække vejret af frygt. Dengang blev mit mantra:

Ja, jeg er bange, OG jeg gør det alligvel.

Jeg var nødt til at forlade tryghedszonen for at komme derud, hvor passionen, meningen, friheden og pengene var.

Jeg havde ikke økonomisk frihed fordi jeg tjente for lidt, og brugte for meget. Jeg brugte penge for at trøste mig selv og fylde mig op med en energi, der fik mig igennem til næste ferie. Det er sgu trist at måtte erkende, at det var sådan jeg levede i mange år…

Men det er også fedt. Og hvis du sidder med en tung, grå, regnvejrfornemmelse i maven lige nu, fordi du genkender min historie i dig selv, så har jeg lyst til at råbe JUHU!!!

For jeg ved, at der er en vej ud, og at den slet ikke er så vanskelig som du (måske) tror.

Det starter med, at du træffer en beslutning. Sådan en beslutning, som ikke er til diskussion. En beslutning om, at nu vil du gå vejen og gøre det, der skal til.

Skal 2017 være dit år?

Så er det nu, du skal træffe din beslutning om at vende skuden, og få den hjælp du har brug for.

Du har nemlig ikke økonomisk frihed, fordi du fortsætter med at gøre det, som du plejer at gøre. År efter år.

Hvis 2017 skal være DIT år – året, hvor DU bryder dine mønstre en gang for alle, så du kan realisere din økonomiske frihed – så vil jeg gerne hjælpe dig. Det sker på Penge Mentor Uddannelsen

Penge Mentor Uddannelsen er svaret på mange udfordringer og drømme:

  • Du lærer hvordan du skaber fundamentet for økonomisk frihed for dig selv. Du kan tage uddannelsen helt for din egen skyld og bruge alle redskaberne i dit eget liv.
  • Hvis du allerede er selvstændig, kan du udvide din eksisterende forretning med et område, hvor der er at kæmpe udækket behov
  • Som pengementor kan du skabe et arbejdsliv på dine betingelser hvor du lever godt af, at gøre en stor forskel for andre

Penge Mentor Uddannelsen er din mulighed for at komme med på en uddannelse med andre kvinder, som også er klar til at transformere deres pengesmerte til pengekærlighed. Selvfølgelig er det helt uden løftede pegefingre. Til gengæld er der masser af varm energi, stor-tænke-ri og så griner vi meget (af os selv).

Du kan læse om Penge Mentor Uddannelsen her.

 

10330312_604054016428003_760285525185688069_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *