Budget eller Buddha?

Som jeg ser det, kan man opdele emnet PENGE i 2 lejre:

Den ene er budgetlejren med Excel, rådgivning, beregninger og tørre tal. I den lejr interesserer man sig overhovedet ikke for HVORFOR så mange har det svært med at tage sig af deres penge og økonomi. Det handler kun om fakta, og der er intet fokus på følelsesmæssige propper. Det er herfra det meste bankrådgivning kommer.

I den anden lejr handler det udelukkende om at tiltrække rigdom gennem manifestation, meditation, healing af chakraer og hvad det nu ellers er. Men der er INGEN hjælp til, hvad det er for nogle kanaler pengene rent faktisk skal komme fra, eller hvordan de skal håndteres, når de kommer. Det hele bliver nemt alt for fluffy og ukonkret. Det er kun mindset og tiltrækning, men uden den fysiske handling, og så bliver pengene som regel inde i hovedet og kan ikke aflæses på bankkontoen. Du kan ikke stampe penge op af jorden. Eller vride dem ud af universet.

Begge tilgange har noget godt. Og mangler noget andet. Synes jeg.

Jeg har skabt mit eget koncept, og min egen tilgang til penge, hvor jeg tager det gode fra begge verdener, og lader resten ligge.

Det er nemlig min erfaring, at det der virkelig hjælper kvinder med deres forhold til penge og økonomi er en tilgang, hvor vi ser på de bagvedliggende årsager til, at penge og økonomi er svært SAMTIDIG med at vi kigger på, hvad de rent faktisk bruger pengene til og hvordan de kan planlægge deres økonomi.

Det betyder, at min tilgang både er meget jordnær og konkret, OG jeg også arbejder med loven om tiltrækning som en helt naturlig del af min måde at hjælpe mennesker på. For mig betyder loven om tiltrækning at vi tiltrækker mere af det vi allerede ER. Er vi sådan nogle, der ikke får taget ansvar for pengene – ja, så får vi mere af det.

Er vi sådan nogle, der lærer at tage ansvar for pengene, bliver gode venner med dem og behandler dem som gode venner – ja, så får vi mere af DET. Fokus skaber resultater, og begyndelsen på økonomisk frihed starter med, at tage ansvar for det, du allerede har, og dit pengemindset.

Det er min erfaring, at den cocktail er virkelig virkningsfuld, og skaber langtidsholdbare resultater for mine kunder, og mine studerende på Penge Mentor Uddannelsen siger det samme. Det gør en verden til forskel, og det hjælper rent faktisk vores kunder til at få ro i maven, god samvittighed og (mange) flere penge på kontoen.

Vil du have mere inspiration? Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få pengetype guiden + 4 genveje til et liv med økonomisk frihed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *