Livet er for kort til et kedeligt job

25% af danskerne drømmer om at kvitte jobbet for at blive selvstændige.

Det forstår jeg godt, for der er også virkelig mange dejlige ting ved at være selvstændig: Friheden. Fleksibiliteten. At kunne arbejde hjemmefra. At gøre en forskel for andre mennesker, så arbejdet ikke bare er noget der skal overstås men rent faktisk giver mening. Muligheden for at tjene godt. Friheden – nå… den har jeg vist nævnt, men den er dælme også vigtig!

Alt det drømte jeg selv om i de mange år, hvor jeg gik på arbejde hver dag. Jeg var ansat i 30 år før jeg blev selvstændig mentor, og jeg kommer ud af en lønmodtager familie, så det lå absolut ikke i kortene, at jeg skulle blive selvstændig med succes. Det er 4 år siden jeg tog springet.

At det lykkedes er ikke nogen tilfældighed. Tværtimod.

Først prøvede jeg alt muligt, der ikke virkede. Så fandt jeg en vej.

Hvis du vil vide, hvad der skal til – og hvordan det samme kan blive muligt for dig – så hør mit webinar til 0 kr. hvor jeg deler:

  De 5 genveje til at du kan kvitte jobbet, og skabe en meningsfuld karriere som selvstændig.

  De 4 ting der adskiller dem, der tager springet – fra dem der aldrig rykker.

  De 3 største blokeringer som stopper dig, og hvordan du overvinder dem.

Efter 1 time ved du, hvordan det kan blive muligt for dig at kvitte jobbet og skabe en meningsfuld karriere som selvstændig.

Hvis du ikke kan på de foreslåede tidspunkter, kan du se genudsendelsen. Du får automatisk mail med link, når du er tilmeldt. I webinaret fortæller jeg også kort om Penge Mentor Uddannelsen. Når du tilmelder dig kommer du også med på mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig frit kan afmelde igen hvis du vil.

➡️➡️ Kom med på webinaret her: https://bit.ly/2Lt34QT

Jeg glæder mig til at inspirere dig til et meningsfuldt arbejdsliv. Livet er bare for kort til et kedeligt job 

Forældet pengemindset

Du har flere penge, end du tror, og du kan meget mere med dine penge, end du tror!

De fleste af os er vokset op i familier, hvor der ikke var så mange midler, så selvom vi “ikke manglede noget” så var penge stadig en knaphed, der blev brugt til at få dagen og vejen til at hænge sammen.

Det er en forstokket måde at se penge på, som kommer fra et forældet pengemindset.

Et pengemindset, der fungerede fint for dine forældre og bedsteforældre, der voksede op og levede i krigs- og efterkrigstid, men som er total forældet i dag, hvor vi har SÅ mange muligheder, og hvor de fleste af os lever med en velstand, som var helt utænkelig for bare 30-40 år siden.

Du kan lære, at se penge til en ressource til at leve det liv du drømmer om, så det er DIG der styrer dit liv, og ikke dine penge, der bestemmer hvad du kan eller ikke (tror du) kan.

Hvad skal dine penge gøre for dig?

Hvad drømmer du om?

Hvad vil du gerne opnå med dine penge?

Hvilket liv vil du leve?

Vil du have mere inspiration? Så tilmeld dig nyhedsbrevet HER og få samtidig Pengetype guiden.

Så du din mor bede om penge?

Så du din mor bede om penge, da du var lille?

Var det din far, der tjente pengene, og bestemte hvordan de skulle bruges?

Jeg voksede op i 60’erne og 70’erne. Dengang kvinder for alvor begyndte at tjene deres egne penge og få selvbestemmelse, ikk’?

Tjooo…

Men i rigtig mange af de små hjem, var det stadig Fatter, der styrede økonomien. Mor havde deltidsarbejde, var medhjælpende, havde småjobs osv. Det gav et tilskud til familiens økonomi, men det var stadig FAR, der tjente hovedparten, og bestemte hvad de skulle bruges til.

Jeg har ikke tal på, hvor mange kvinder jeg har talt med, som oplevdede at deres mor måtte bede om penge, og som husker den knugende følelse af ydmygelse, mindreværd og uretfærdighed som de instinktivt oplevede i deres små pige-maver mens de så på skuespillet.

Var du en af dem?

Konkluderede du også en eller flere af de her ting:

  • Kvinder kan ikke finde ud af penge
  • Min mor bruger alle min fars penge
  • Penge er noget mænd klarer
  • Drenge er bedre til penge end piger
  • Jeg skal ydmyge mig selv for at få penge
  • Kvinder er for dumme og uansvarlige til, at man(d) kan tiltro dem penge

???

Hvis du har negative oplevelser og følelser omkring penge, så vil du ubevidst gøre hvad du kan, for at holde pengene ude af dit liv. Det kan du gøre på flere måder:

Enten ved at bruge for meget.

Eller tjene for lidt.

Eller begge dele (for en sikkerheds skyld).

Det kan også være, at du mangler en plan for dine penge, så det er tilfældigt hvad du har, og hvor meget du bruger.

Så er din økonomi som et skib, hvor kaptajnen har låst sig inde i kahytten med en flaske rom. Bøvs.

Sikke et tabbernakkel!

På den måde slipper du for det ansvar, som penge også er. Du slipper for at komme i kontakt med de negative følelser, der er omkring penge.

Men er det ikke lidt lige meget? Kan du ikke bare være ligeglad?

Penge er jo ikke så vigtige, når bare vi har det godt og hygger os.

Hvorfor skal du blive ved med at høre mig prikke til din dårlige samvittighed – kan jeg ikke bare tie stille og gå en tur med den hund?

Jo. Det kan jeg da godt. Du kan også godt være ligeglad med penge.

Hvis altså du er ligeglad med frihed og muligheder, så er det da fint.

Men er du det?

Tit er argumentet også, at vi ikke bliver lykkelige af penge. Det er jeg enig i.

Penge gør det muligt for os, at ankomme til vores problemer med stil.

(citat Tony Robbins – er det ikke genialt sagt? Elsker det).

Penge gør det muligt for os, at træffe selvstændige valg, gøre ting vi ønsker os, kunne sige farvel til et job som vi ikke trives i, rejse, holde pause, hjælpe vores store børn og give os selv VIP behandling.

Penge er vigtige, fordi de er et middel til frihed.

Hvor mange penge der skal til, og hvordan friheden ser ud er helt individuelt. Kun DU ved, hvad der skal til for dig.

JEG ved, at hvis du dybt inde ikke tror, at du kan finde ud af at håndtere penge, så vil du enten holde dem ude af dit liv, eller have det rædselsfuldt med dem.

Jeg ved også, at det kan du altså lave om på, så det er DIG, der står ved roret med klar hjerne, et øje på kompasset og styr på søkortet.

Der findes ingen håbløse tilfælde.

Alle der er villige til at arbejde med deres forhold til penge, kan lave det om. Det arbejde kan aflæses på kontoen. Og i bredden af dit smil.

Personligt elsker jeg smil, der kan knappes i nakken.

Vil du have mere inspiration? Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få pengetype guiden + 4 genveje til et liv med økonomisk frihed

Luksus simple living

Wroooum, wrooooummmm! Her er Pernille Mejslov på vej til helikopter flyvetur.

Det er sådan noget Pernille gør.

Ikke fordi Pernille sidder på en stor pose penge. Næe, det er fordi, hun har taget nogle meget bevidste valg i sit liv.

Pernille har bosat sig på Færøerne, og da hun kom, havde hun kun sin kuffert og sin hund med sig. Og så havde hun en drøm. En drøm om, at skabe et liv på hendes betingelser i tråd med hendes værdier.

Pernille er et af de mennesker jeg kender, der er bedst til det.

Jeg kender hende ret godt, for hun er nemlig uddannet pengementor, så jeg har haft fornøjelsen af, at støtte hendes transformation. Hun prioriterede også at flyve ned fra Færøerne, hver gang vi mødtes på uddannelsen.

Andre kunne jo nok have stoppet sig selv af den afstand… men for Pernille var det spørgsmål om prioritering. Der var noget, hun bare ville. Den slags beslutsomhed skaber resultater.

Da jeg for 1 år siden sagde til hende, at vi får mere at det, vi allerede er, og at det derfor handler om at fokusere på det, vi gerne vil have mere af, og lade resten ligge – ja, så skal jeg da lige love for, at hun tog noter, og gik i gang med at leve det 100 % !!

I dag har Pernille skabt et luksus simple living liv, hvor der er plads til alt det, som betyder noget for hende: Stilhed, ro, natur, familie, venner, kunst, musik, hunden Bertha, vandring på fjeldet, badning hele året, nærvær og værdi.

Det betyder også, at hun har god tid til sine ting, arbejder der, hvor hun er aller bedst og god tid til at være Pernille.

Pernille styrer hele sit liv efter sine kerneværdier: Enkelhed, lethed, ro, frihed, meningsfuldhed og kvalitet. Selv når hun støvsuger, gør hun det ud fra sine værdier.

Pernille har 3 ben, som giver hende indtægt. Hun er kunstner/illustrator, hun er pengementor og hun arbejder på plejehjemmet.

De sidste måneder har det været hendes mål, at skrue op for kunsten og pengementor arbejdet og ned for plejehjemmet.

Hun har brugt pengementor uddannelsen til at blive bevidst om den VÆRDI hun leverer, og det betyder, at hun får flere og flere opgaver og støt og roligt har skruet op – uden at kunderne er forsvundet.

Tværtimod.

Hun sælger mere og mere. For hun har nemlig en legende tilgang til sit salg nu, og fordi hun forstår sin værdi, er der ingen skam omkring priserne. Kunderne elsker det hun laver.

Sidst hun gav et tilbud, hvor hun følte sig ude af komfort zonen, svarede kunden blot “Ja tak”.

Nu er hun kommet så langt, at hun næsten ikke behøver vagterne på plejehjemmet mere, fordi hun næsten kan leve af sin kunst og pengementor forretning. DET er stort!

Du kan se Pernilles kunst på hendes Facebook side.

Pernille har i dag skabt luksus simple living i sit liv, og det er en del af det budskab, hun brænder for at udbrede i sine foredrag og workshops som pengementor. Hun inspirerer andre til at træffe bevidste valg med deres penge, og fokusere på muligheder og værdi.

Og så er det da bare ret fedt, at blive booket til et foredrag af den slags, hvor man sender en faktura på et pænt beløb.

Pernilles historie illustrerer hvor mange muligheder der er med Penge Mentor Uddannelsen. Du behøver nemlig ikke at tage det store skridt og sige jobbet op for at være selvstændig, hvis det ikke passer til dig. Du kan sagtens beholde dit job, og så køre din forretning som pengementor op ved siden af, i dit eget tempo.

Du finder Pernilles hjemmeside pengerum.dk her.

Vil du have mere inspiration? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få pengetype guiden + 4 genveje til et liv med økonomisk frihed

 

Dit arbejde bliver (heller) ikke mere meningsfuldt i 2018

Jeg kan tydelig huske hvordan det var. Hver morgen skar vækkeuret sig ind i hovedet som en høvl, og jeg væltede ud af sengen for at bruge endnu en dag i hamsterhjulet. For hver dag blev jeg mere og mere desperat og utilfreds, for jeg brugte slet ikke det bedste af mig selv. Det var ren drift, og jeg har mere end en gang siddet ude på toilettet og grædt af overvældelse, vrede og frustration.

Jeg længtes efter at arbejde med noget, der var meningsfuldt. Hvor jeg gjorde en forskel. Jeg længtes også efter, at det skulle være sjovt. Må man egentlig gerne det…?

Jeg længtes efter, at kunne bestemme over min tid selv. At kunne arbejde i fred og ro.

Der var også noget andet.

Som jeg næsten ikke turde sige højt…

Jeg ville tjene flere penge.

Det tog mig ret mange år, hvor jeg sad fast i al den længsel. Hvert år lovede jeg mig selv, at I ÅR skulle det bliver anderledes! NU skulle det være!

Men så gjorde jeg, som jeg plejede.

Og så blev det, som det plejede.

Det blev heller ikke året, hvor jeg fik det arbejdsliv med indhold, mening, tid og penge som jeg gerne ville have…

Hvad med dig? Drømmer du også om mere mening, indhold, tid og penge?

Det behøver faktisk ikke at være så svært. Lad mig starte bagfra med tiden og pengene.

Hvis du er ansat i et job, så sælger du din tid, og så er der et loft over, hvor meget du kan tjene.

Det er ikke dér, pengene er.

Hvis du i stedet for at sælge din tid, kan sælge et RESULTAT, så ligger vejen åben til flere penge og mere tid til dig. Hvis det resultat du sælger, er meget værd for kunden, kan du tage en god pris for dine ting, og så behøver du ikke at bruge så meget tid på at arbejde.

Men det starter et andet sted. Hvis du skal være selvstændig, så skal du jo have noget at sælge. Et koncept. Noget som kunderne gerne vil købe. Jeg prøvede først med selvkærlighed, men der er ingen, der vågner kl. 4.17 og tænker, “jeg har brug for noget selvkærlighed!”. Det sælger bare ikke.

Da jeg koblede selvkærligheden med penge, blev det en anden historie.

Det, der betyder allermest for mig nu er, at mit arbejdsliv er meningsfuldt, og at jeg bruger det bedste af mig. Det er det bedste (og mest selvkærlige), jeg har gjort for mig selv, og det har været alle pengene værd (jeg brugte mindst 300.000 kr. på at udvikle mit koncept, som jeg uddanner andre i nu).

Det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ventede så mange år…

Venter du?

Jeg har det liv i dag, som jeg drømte om i så mange år. Når jeg kunne, så kan du også. Hvad venter du egentlig på?

Vil du have mere inspiration? Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få pengetype guiden + 4 genveje til et liv med økonomisk frihed.

Farfar hængte sig i laden

Hun kiggede på mig med store øjne. Der var helt stille. Så stille, at man kunne høre en knappenål falde til gulvet.

“Tror du virkelig, at det hænger sådan sammen…?” spurgte hun. Langsomt og undrende. Jeg kunne næste høre tandhjulene dreje inde i hovedet på hende, mens hun tænkte så det knagede.

Jeg lod hende sidde stille lidt med tankerne. Øjnene flakkede. Så drog hun et dybt suk. “Det er alligevel vildt” sagde hun.

Kvinden som sad overfor mig, var igang med at finde ud af, hvorfor hun havde så svært ved at beskæftige sig med sine penge. Hun var god til at tjene dem, men det var som om hun bogstaveligt gjorde hvad hun kunne, for at komme af med dem igen, lige så hurtigt som de landede på hendes konto.

Netbank var ikke et sted, hun kom frivilligt, og hun blev tung og træt i hele kroppen, når hun skulle kigge på sine pengesager. Hun magtede det faktisk ikke. Samtidig var hun godt og grundigt frustreret, for hvorfor i alverden skulle det være så svært???

Hun forstod ikke, hvor pengene blev af. Det var bare som om de forsvandt af sig selv, og efterhånden som beløbene var blevet større og større – i takt med at hendes løn var steget igennem livet – blev følelserne mere og mere umulige at have med at gøre.

Jeg spurgte hende, hvad det var for nogle følelser, der kom op, når hun skulle tage sig at sine penge. Hun svarede, at det som om hun ikke måtte have dem. Som om hun ikke fortjente dem. Som om penge var beskidte. Roden til alt ondt. Noget vi ikke taler om.

Jeg spurgte ind til hendes historie med penge. Familiens historie. Hvad hun havde oplevet med penge som barn, og hvordan hendes forældre havde været med penge.

Og dér var den.

Pling!!! – sagde det, da 10 øren faldt.

“Min fars familie boede på gården, som havde været i slægtens eje i mere end 300 år. Men det blev hårde tider, og banken ville ikke hjælpe min Farfar. Han kunne ikke beholde slægtsgården og det var så stort et slag for ham, at han gik ud i laden og hængte sig …”

“Min Farmor knoklede resten af livet for at holde skindet på næsen, og min Far har altid indprentet os søskende, at man aldrig ved, hvornår det kan gå galt, og at vi kan blive ramt af katastrofer. Men der er aldrig rigtig blevet talt om Farfars død, og vi vidste godt, at vi ikke skulle spørge. Det er bare som sådan en stor grå masse af skam, skyld og fortielser. Jeg får helt ondt i maven, når jeg tænker på det…”

Det er en barsk histore. Desværre var det ikke første gang jeg hørte den. I mange familier, skal man ikke kradse meget i historien, før der er én, der har taget sit eget liv på grund af penge. Det er dybt traumatisk, og det kan trække spor igennem generationer, som det var sket for kvinden, der sad overfor mig.

Hun havde ubevidst konkluderet, at penge er onde, og derfor gælder det om at have så lidt med dem at gøre som muligt. Det kostede hende kassen.

Den gode nyhed er, at når vi forstår, at det er DERES historie og ikke vores – ja, så kan vi frigøre os fra den og i stedet skrive en ny histore. Det skal selvfølgelig være en historie, som støtter os og vores forhold til penge.

Jeg har set det mange gang: Når vi tør se historien i øjnene og give slip på den, kan der nærmest opstå mirakler, hvor et stort overforbrug, ondt i maven, dårlig samvittighed og stress over penge bliver vendt til overblik, ro i maven, lederskab, stolthed, glæde, taknemmelighed og (mange) flere penge på kontoen.

Der er power i kombinationen af penge og følelser. Det er min mission, at jeg vil forandre vores forhold til penge og økonomi så vi kan slippe stress og dårlig samvittighed. Jeg tror nemlig på, at der altid er en god grund til det, når penge og økonomi er en udfordring, og at det aldrig bare handler om, at du skal tage dig sammen.

Vil du vide mere om sammenhængen mellem følelser og penge? Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få pengetype guiden + 4 genveje til et liv med økonomisk frihed

Min største fejl

Jeg har brugt de sidste 10 år på at uddanne mig indenfor personlig udvikling og forretning, og i dag kan jeg se, at min største fejl er en, jeg deler med rigtig mange.

Jeg tog en mentor uddannelse, og jeg var vild med uddannelsen. Jeg var tændt. Jeg var på. Nu skulle det være! Jeg kastede mig ud i hjemmeside, blogindlæg og nyhedsbreve.

Jeg brændte for at hjælpe andre til et “selvkærligt kørekort til overskud”, fordi jeg selv havde oplevet, hvordan selvkærligheden havde forandret mit liv fra et alvorligt stress nedbrud til et liv, hvor jeg følte mig grund-godt tilpas.

Det var også fint alt sammen. Det var der mange, der gerne ville høre om.

Der var bare et problem. En enkelt lille “detalje”.

Når jeg inviterede til noget, der kostede penge – ja, så kom der jo ikke nogen.

Det er skidt, når man gerne vil være selvstændig, og skabe et liv på sine egne betingelser – OG tjene penge til at leve det.

I dag kan jeg sagtens se, hvorfor det var sådan. Selvkærlighed er fantastisk.

Der er bare ikke nogen, der vågner om natten og tænker “Jeg har brug for noget selvkærlighed! Hvor er der en selvkærligheds-mentor jeg kan booke???”

Det sker ikke.

Min største fejl var, at jeg ikke vidste hvad der skulle til, for at få kunder, og så kom jeg aldrig til at gøre den forskel for andre, som jeg brændte for.

Hvad med dig? Drømmer du også om, at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig, hvor du virkelig gør en forskel for andre?

Så hør mit webinar. Om 1 time ved du, hvordan det kan blive muligt for dig, uden at du skal begå de samme fejl som mig.

Kvinder og penge

Mine kunder er kvinder – både dem på Penge Mentor Uddannelsen og dem jeg arbejder med i forløb. Jeg bliver tit spurgt, hvorfor det netop er kvinderne der søger hjælp.

Hvorfor er det kvinder, som får ondt i maven over netbank og tror, at de ikke kan finde ud af det med penge? Hvorfor tror så mange, at de er talblinde og nok helt håbløse?

Eller hvorfor føler så mange sig som en lille pige, der skal ind på inspektørens kontor og have skældud, når de skal i banken?

Jeg ved, at det hænger sammen med vores pengehistorier. Både vores private som vi har skabt i vores opvækst og liv, OG vores generationshistorier.

Det er jo ikke så længe siden, at kvinder fik deres egen økonomi og egne penge.

Jeg er 52 og bare i min mors ungdom i 50’erne var det ikke almindeligt at kvinder tjente deres egne penge, og hvis de gjorde var det som regel manden, der havde det sidste ord at skulle have sagt omkring familiens økonomi.

Går vi en generation tilbage til mine bedsteforældre, var de fleste kvinder helt afhængige af mænd når det kom til penge. Enten deres fædre, mænd, sønner eller andre i familien. En kvinde blev gift for at blive forsørget, og økonomien var mandens domæne. Det var en helt naturlig del af familie livet dengang.

Så dels er der altså vores historie med penge som kvinder – men der er også det, at de fleste af os slet ikke har lært, hvordan vi skal håndtere penge.

Som en af mine kunder sagde: I min familie blev det bare ikke forventet, at vi piger skulle vide noget om penge eller være gode til det. Det var drengene, der var det. Og hun er altså ikke fyldt 40 endnu, så den lader jeg lige stå et øjeblik…

Vi har heller ikke lært, at det er vores historier og overbevisninger, der styrer vores forhold til penge – af den simple grund, at vores forældre ikke selv vidste det, og derfor ikke kunne lære os det.

Hvis vi har lært om penge som børn, er det tit sket ud fra et efterkrigstids- og 70 spare mindset, som bare ikke giver mening for mange af os her i 2017, hvor de fleste af os lever med en velstand som var ret utænkelig for bare 40 år siden.

Man siger jo, at kvinder er mere i kontakt med deres følelser end mænd er, og der er tit rigtig mange følelser knyttet op på penge. Følelser som vrede, frygt, ked-af-det-hed, bekymringer, overvældelse og så videre.

Mange af mine kunder siger, at det eneste de havde lært om penge som barn var, at der aldrig var nok, og at penge var lig med problemer. Har man det sådan, så er penge og pengesager da det sidste man vil beskæftige sig med, for så kommer man jo i kontakt med alle de ubehagelige følelser.

Penge er på mange måder et tabu, og rigtig mange kvinder har stress og dårlig samvittighed når det kommer til penge.

Jeg vil bryde tabuet, og få mange flere kvinder til at steppe op i deres forhold til penge, fordi penge er – uanset om du kan li det eller ej – en vigtig del af livet, og de muligheder vi giver os selv for udfoldelse og frihed.

Kunne du tænke dig at vide mere om sammenhængen mellem Penge & Følelser? Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få pengetype guiden + 4 genveje til et liv med økonomisk frihed

Budget eller Buddha?

Som jeg ser det, kan man opdele emnet PENGE i 2 lejre:

Den ene er budgetlejren med Excel, rådgivning, beregninger og tørre tal. I den lejr interesserer man sig overhovedet ikke for HVORFOR så mange har det svært med at tage sig af deres penge og økonomi. Det handler kun om fakta, og der er intet fokus på følelsesmæssige propper. Det er herfra det meste bankrådgivning kommer.

I den anden lejr handler det udelukkende om at tiltrække rigdom gennem manifestation, meditation, healing af chakraer og hvad det nu ellers er. Men der er INGEN hjælp til, hvad det er for nogle kanaler pengene rent faktisk skal komme fra, eller hvordan de skal håndteres, når de kommer. Det hele bliver nemt alt for fluffy og ukonkret. Det er kun mindset og tiltrækning, men uden den fysiske handling, og så bliver pengene som regel inde i hovedet og kan ikke aflæses på bankkontoen. Du kan ikke stampe penge op af jorden. Eller vride dem ud af universet.

Begge tilgange har noget godt. Og mangler noget andet. Synes jeg.

Jeg har skabt mit eget koncept, og min egen tilgang til penge, hvor jeg tager det gode fra begge verdener, og lader resten ligge.

Det er nemlig min erfaring, at det der virkelig hjælper kvinder med deres forhold til penge og økonomi er en tilgang, hvor vi ser på de bagvedliggende årsager til, at penge og økonomi er svært SAMTIDIG med at vi kigger på, hvad de rent faktisk bruger pengene til og hvordan de kan planlægge deres økonomi.

Det betyder, at min tilgang både er meget jordnær og konkret, OG jeg også arbejder med loven om tiltrækning som en helt naturlig del af min måde at hjælpe mennesker på. For mig betyder loven om tiltrækning at vi tiltrækker mere af det vi allerede ER. Er vi sådan nogle, der ikke får taget ansvar for pengene – ja, så får vi mere af det.

Er vi sådan nogle, der lærer at tage ansvar for pengene, bliver gode venner med dem og behandler dem som gode venner – ja, så får vi mere af DET. Fokus skaber resultater, og begyndelsen på økonomisk frihed starter med, at tage ansvar for det, du allerede har, og dit pengemindset.

Det er min erfaring, at den cocktail er virkelig virkningsfuld, og skaber langtidsholdbare resultater for mine kunder, og mine studerende på Penge Mentor Uddannelsen siger det samme. Det gør en verden til forskel, og det hjælper rent faktisk vores kunder til at få ro i maven, god samvittighed og (mange) flere penge på kontoen.

Vil du have mere inspiration? Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få pengetype guiden + 4 genveje til et liv med økonomisk frihed.