Kvit jobbet og skab en meningsfuld karriere som selvstændig

– mine bedste tips til hvordan du lykkes.

Dengang mine forældre var unge i 50’erne, valgte de et fag og så var det det, de var resten af livet.

Min Far talte altid om, hvor “svineheldig” han var, at han elskede sit fag som typograf på Berlingske Tidende.

Min Morfar drømte om at være snedker da han var ung i 20’erne, men hans far bestemte, at han skulle være skrædder, for folk skulle jo altid have tøj, så det var et fag med fremtid. (Godt så).

Det var dengang. Og det var også dengang, hvor langt de fleste kvinder arbejdede hjemme og var afhængige af manden.

Hold nu fast, hvor er der sket meget siden dengang!!! Og især de sidste 10 år hvor vi nærmest er rykket sammen i en global landsby pga internettet.

I dag kan du kvitte jobbet og skabe en meningsfuld karriere som selvstændig, hvor du arbejder hjemmefra i hyggetøj det meste af tiden.

Med en labtop og en telefon kan du nå dine kunder, og for mit eget vedkommende er det fantastisk, hvad den teknologi har betydet for min måde at leve på som succesfuld selvstændig. Jeg takker de nørder, der roede med computere i deres forældres garager – haha.

Heldigvis er det også sådan for de fleste kvinder, at vi har mange, mange flere muligheder end vores mødre og bedstemødre havde. Vi sidder ikke fast i maraton-gruekedel-vask af stofbleer for 4-5 unger med dårlig mave.

Så hvis du ikke er glad for det du laver – så kan du skifte spor! Du kan tage en ny uddannelse. Hvis du drømmer om at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig, kan du gøre det.

70% af danskerne er ikke glade for deres job. De drømmer om noget andet.

Er du en af dem?

Så forstår jeg dig virkelig godt, for jeg drømte i mange år om at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig.

Jeg handlede bare ikke på det…

For hver dag blev jeg mere og mere trist og tung, for jeg brugte slet ikke det bedste af mig selv. Jeg har mere end en gang siddet ude på toilettet og grædt af overvældelse og frustration.

Jeg længtes efter at arbejde med noget, der var meningsfuldt, i stedet for bare at lave 200 fakturaer om måneden. Hvert år lovede jeg mig selv, at I ÅR skulle det bliver anderledes! NU skulle det være!

Men så gjorde jeg, som jeg plejede. Og så blev det, som det plejede…

Hvad med dig?

Drømmer du også om at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig?

Hvis du skal være selvstændig, så skal du jo have noget at sælge. Et salgbart koncept som skaber vedvarende transformation. Jeg prøvede først med ”et selvkærligt kørekort til overskud”, men der er ingen, der vågner kl. 4.17 og tænker, “jeg har brug for noget selvkærlighed!”.

Det sælger bare ikke.

Da jeg koblede selvkærligheden med penge, og udviklede pengementor konceptet kunne jeg leve af min forretning.

Det der reelt stopper 9 ud af 10 i at gå efter deres drømme, er pengefrygt. En pengementor er i virkeligheden det samme som en coach, men vi kan bare gå det spadestik dybere og opløse pengefrygten, så kunden reelt bliver sat fri til at leve sine drømme uden pengefrygt.

Som pengementor lærer du dine kunder at stå stærkt og selvkærligt i sig selv, og leve deres drømme uden pengefrygt.

På Penge Mentor Uddannelsen bliver du certificeret i et gennemtestet og salgbart koncept, så du ikke skal stå med (endnu) en uddannelse uden at vide, hvad du skal sælge bagefter.

Så hvis du drømmer om at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig, så kan det være dig, jeg har skabt Penge Mentor Uddannelsen til.

Jeg optager 2 mere på uddannelsen nu, og det bliver det eneste hold i 2019. Jeg ved ikke, hvornår jeg starter uddannelsen op igen.

Vi mødes første gang fysisk til oktober, men du bliver øjeblikkelig sat i gang med at skabe fundamentet for økonomisk frihed i dit eget liv, og du kommer med i gruppen af entusiastiske kvinder som allerede er i gang.

Jeg elsker bare den måde de støtter og hepper på hinanden. Det er sådan et kærligt forum at sætte sig selv i, når du gerne vil skabe en meningsfuld karriere som selvstændig, hvor du hjælper mennesker med at slippe pengefrygten, så de reelt bliver sat fri til at leve deres drømme.

Jeg har skabt plads i min kalender til 3 uforpligtende afklaringssamtaler om Penge Mentor Uddannelsen. Samtalen er til dig, der seriøst overvejer at tage uddannelsen, og som gerne vi tale med mig om dine muligheder. Det koster selvfølgelig ikke noget.

OBS: For at komme i betragtning til en af de ledige tider, er det en forudsætning, at du har sat dig ind i de praktiske detaljer omkring uddannelsen.

Det gør du bedst ved at høre webinaret om uddannelsen, som du finder HER.

Du kan også læse alt om Penge Mentor Uddannelsen (inklusive din investering) HER. Der er en klækkelig bonus. Den fortæller jeg om, når vi taler sammen.

Skal 2019 være året, hvor du lægger fundamentet for din egen økonomiske frihed samt den meningsfulde karriere som selvstændig? Så glæder jeg mig til at høre fra dig.

Du søger om at komme i betragtning til en uforpligtende afklaringssamtale om Penge Mentor Uddannelsen HER.

For din økonomiske frihed!
Kh Birgitte

I de her dage arbejder jeg VIRKELIG på at tøjle min utålmodighed!!! Jeg har nemlig købt denne her skønne knaldhytte med græs på taget på Falster, men jeg er bundet af en udlejningsaftale indtil den 3. august.

Når den slutter så kaster jeg mig over at gøre huset til mit = ud med 70’er tidslomme-indretning og ind med min stil.

At bo og arbejde fra mit sommerhus (i sommerhalvåret) 11 minutters gang fra en af Danmarks bedste strande og med bambier i baghaven er en mega manifestation af FRIHED for mig.

Jeg tror faktisk ikke, det helt er gået op for mig, at det jeg har drømt om så længe, nu er virkeligheden 🙂

Det blev kun muligt, fordi jeg gik vejen og skabte en meningsfuld karriere som selvstændig på et gennemtestet og salgbart koncept.

Det lå på ingen måde i kortene at det skulle blive muligt for mig, at skabe sådan et liv. Derfor tør jeg også trygt sige, at når det var muligt for mig, så er det også muligt for dig.

Hvis du vil.

Fra pengefrygt til selvkærlighed på 60 dage

Der er bare ikke nogen, der vågner kl. 3.47 og tænker “Jeg har brug for noget SELVKÆRLIGHED!!!”

Det måtte jeg sande dengang jeg prøvede at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig ved at tale om et selvkærligt kørekort til overskud.

Det gik….mildest talt….ikke særlig godt.

Det var ikke en forretning.

Det. Var. En. Hobby.

Det var jeg rigtig ked af, for jeg var også rigtig ked af at gå på arbejde hver dag, lave 200 fakturaer hver måned og spilde mine talenter på administration, møder og excel ark.

Det jeg måtte sande var, at jeg havde brug for et gennemtestet og salgbart koncept for at komme til at leve af min forretning som jeg ville. Der var jo kun mig til at betale regningerne!

Alting forandrede sig da jeg havde et koncept som rent faktisk skabte varig transformation for mine kunder, ved at jeg tog dem fra pengefrygt til selvkærlighed. For det er egentlig dét en pengementor gør – når jeg skal sige det ultrakort.

Der er så meget godt i coaching men det, der stopper 9 ud af 10 i at gå efter deres drømmeliv er PENGEFRYGT.

Pengefrygt rammer os alle sammen. Den lammer. Den slukker. Den svøber dig i et vådt uldtæppe af tvivl og bekymringer. Pengefrygt er som et kæmpestort klamt monster der æder energien og efterlader dig fastlåst.

Det er bare SÅ ÆRGERLIGT!!!

For pengefrygt kan overvindes så kunden reelt bliver sat fri til at gå efter drømmene.

Det er faktisk slet ikke så svært. Det tager heller ikke specielt lang tid. Der er virkelig brug for det.

Som pengementor kan du tage dine kunder fra pengefrygt til selvkærlighed på bare 60 dage – eller mindre hvis kunden er rigtig sej.

Det er verdens bedste arbejde at hjælpe (især) kvinder ud over pengefrygten, så lyset blive tændt i deres øjne og de får mange flere penge på kontoen.

Tror du, at der er brug for det?

Det kan jeg love dig for, at der er !!!

Der er et kæmpe udækket behov for pengementorer som kan hjælpe kunderne med at opløse pengefrygten, så de reelt bliver sat fri til at leve drømmene.

Hvis du drømmer  om at være selvstændig og skabe en meningsfuld karriere, hvor mandag morgen er lige så fed som fredag eftermiddag, så har du brug for et gennemtestet og salgbart koncept så du ved, hvad du rent faktisk skal sælge.

Jeg vil så gerne have flere kollegaer. Derfor kan du blive certificeret i mit gennemtestede og salgbare koncept, så du ikke skal stå med endnu en uddannelsen uden at vide, hvad du skal sælge bagefter. Du lærer dine kunder at stå stærkt og selvkærligt i sig selv og leve deres liv uden pengefrygt. Hør mit webinar på 1 time og 25 minutter og find ud af, om en af de få pladser på Penge Mentor Uddannelsen skal være din.

PS: Jeg glæder mig for vildt til at undervise med havudsigt. Det er en af mine store drømme, der går i opfyldelse 🙂

 

Det der stopper 9 ud af 10

Modstand. Krise. Ubeslutsomhed. Handlingslammelse. Tvivl.

Kært barn har mange navne…

Der er 1 enkelt ting, som stopper 9 ud af 10 i at leve deres drømme og holder dem fast – selvom de slet ikke er glade mere, og drømmer om at gøre noget helt andet.

Måske kender du det selv?

Hvorfor gør du det så ikke bare? Just do it! Tag dig nu sammen! Kom nu!

Arrgghhh.

Hvis det var så nemt, så havde du selvfølgelig gjort det for længst.

I denne korte video på 1 minut fortæller jeg, hvad det er, der holder 9 ud af 10 fra at gå efter deres drømme, og hvad du kan gøre ved det.

Hør webinaret her:  http://bit.ly/2W5szOv

Det varer 1 time og 25 minutter, og hvis du ikke kan på de foreslåede tidspunkter, kan du høre genudsendelsen som kommer automatisk, når du er tilmeldt.

Fra stofbleer til frihed

Dengang mine forældre var unge i 50’erne, valgte de et fag og så var det det, de var resten af livet.

Min Far talte altid om, hvor “svineheldig” han var, at han elskede sit fag som typograf på Berlingske Tidende.

Min Morfar drømte om at være snedker da han var ung i 20’erne, men hans far bestemte, at han skulle være skrædder, for folk ville skulle jo altid have tøj, så det var et fag med fremtid. (Godt så)

Det var dengang. Og det var også dengang, hvor langt de fleste kvinder arbejdede hjemme og var afhængige af manden.

Hold nu fast, hvor er der sket meget siden dengang!!! Og især de sidste 10 år hvor vi nærmest er rykket sammen i en global landsby pga internettet.

I dag kan du kvitte jobbet og skabe en meningsfuld karriere som selvstændig, hvor du arbejder hjemmefra i hyggetøj det meste af tiden.

Med en labtop og en telefon kan du nå dine kunder, og for mit eget vedkommende er det fantastisk, hvad den teknologi har betydet for min måde at leve på som succesfuld selvstændig. Jeg takker de nørder, der roede med computere i deres forældres garager – haha.

Heldigvis er det også sådan for de fleste kvinder, at vi har mange, mange flere muligheder end vores mødre og bedstemødre havde. Vi sidder ikke fast i maraton-gruekedel-vask af stofbleer for 4-5 unger med dårlig mave.

Så hvis du ikke er glad for det du laver – så kan du skifte spor! Du kan tage en ny uddannelse. Du kan hyre en coach eller mentor. Hvis du drømmer om at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig, kan du gøre det.

70% af danskerne er ikke glade for deres job. De drømmer om noget andet.

Er du en af dem? Hvad stopper dig?

Hvis du er som 9 ud af 10, så vil jeg vædde på, at det er pengene, der stopper dig. Pengefrygt er den største klods om benet, og den mest belejlige undskyldning for ikke at gå efter dine drømme.

Men helt ærligt – TAK til de kvinder, der gik før os. Og TAK fordi VI ikke skal stå med den dér stofble vask.

Og pengefrygten? Den kan du altså slippe hvis du vil. Så er det heller ikke værre. Du kan sagtens opløse den.

Hvad er så muligt for dig?

Du skal selvfølgelig gøre noget andet, end du gør nu.

Vi har alle sammen et pengemindset (tanker og overbevisninger om penge) som er formet af vores opvækst, og dem vi voksede op sammen med. Det er derfor mange af os, går rundt med et pengemindset som er fokuseret på mangel, og som udspringer af efterkrigstiden, hvor der virkelig var mangel.

Dit pengemindset er helt afgørende for, hvad du tør og hvad du gør.

Du kan holde dig selv tilbage i årevis. Det gjorde jeg i 30 år. Sikke et spild af tid, talent og passion!

Eller du kan tænde lyset, gå ned i den kælder, smøge ærmerne op og gå i gang med oprydningen.

Som pengementor tager jeg mine kunder igennem 5 enkle steps til at overvinde pengefrygten, så du kan gøre dine penge til en ressource til at leve det liv du drømmer om, i stedet for at holde dig selv tilbage.

Det er ikke svært. Du skal bare vide hvordan. Når mine kunder kunne – så kan du også.

Jeg tror på dig!  🙂

PS: Hvis du vil lære mit enkle 5 trins koncept til at få penge nok til drømmene, så hør mit webinar, hvor jeg deler opskriften. Om 1 time og 10 minutter ved du, hvad du skal gøre. På webinaret fortæller jeg også kort om mit online forløb Pengeskolen. Du får adgang HER.

Du har flere penge end du tror

”Jeg ønsker mig et par piv lækre sko, som koster næsten 3.000 kr. Jeg er bare SÅ forelsket i de sko! Men jeg har regnet ud, at der går 10 måneder før jeg kan købe dem. Det gør mig virkelig deprimeret, for jeg har jo et godt job, tjener en god løn og alligevel synes jeg aldrig, der er nogle penge til mig.”

Sådan sagde Mette til mig for et par måneder siden. Det var før hun opdagede den rigdom, der skjuler sig i hendes løn.

I dag er det en helt anden historie:

”Jeg har fundet ud af, at jeg sjat køber forkælelse til mig selv for omkring 2.000 kr. om måneden…. Eksklusiv chokolade, den lækre kaffe, sushi, cafe besøg… Det er en kæmpe øjenåbner for mig!!! Jeg har jo mange flere penge, end jeg troede, og nu er det jo bare et spørgsmål om at vælge – så kan de sko sidde på mine fødder om 1,5 måned. Hvis jeg vil.”

Jeg kunne høre glæden i hendes stemme og smilet, der kan knappes i nakken. Mette fandt ud af, at hun har mange flere penge, end hun troede. Det gir en enorm følelse af FRIHED og det elsker alle.

Vil du gøre som Mette og lære, hvordan du får penge nok til de ting, du drømmer om?

Så hør mit webinar til 0 kr. hvor jeg deler mit 5 trins koncept til at gå fra at mangle penge, til at have alle dem du har brug for til at leve det liv, du drømmer om.

Hør webinaret HER.

Fra pengerod til penge nok

Forestil dig denne her virkelighed:

Du vågner kl. 4.47 natten til onsdag, og kan ikke sove mere. Du mærker uro i kroppen og maven. Tankerne kører rundt. Du har gjort det igen.

Du har igen brugt alle dine penge, og kalenderen siger kun den 25. i måneden. Suk.

Du er gal på dig selv.

Du er både voksen, fornuftig og dygtig – og alligevel lykkes det dig gang på gang, at få brugt dine penge på en måde, som giver dig dårlig samvittighed og ondt i maven.

Når du tænker tilbage, ved du godt, at det har været sådan i mange år. Hvis du så endda blev glad af at bruge pengene…

Men sådan er det ikke. De smuldrer bare mellem fingrene på dig.

Du ser ferien på den lækre hvide sandstrand forsvinde i disen sammen med billedet af dig med sol i ansigtet og en blid sommervind i håret.

Hvor føles det dog idiotisk at vide, at tusindvis af kroner forsvinder hver måned, så det er andre, der kommer på ferie for dine penge.

Forestil dig så denne her virkelighed:

Du sætter dig godt tilrette, med din yndlingsdrik i koppen. Du tænder computeren, og logger ind på din netbank med et lille smil om munden.

Det er den 26. i måneden, og du konstaterer med glæde, at der er plus på alle konti. Du sikrer dig, at den faste overførsel til budgetkontoen stemmer med de regninger, der bliver betalt via betalingsservice om få dage.

Du mærker en dyb ro og glæde indeni. Du er stolt af dig selv. Tænk, at penge og økonomi kan føles så let.

Du tænker over, hvad du skal bruge dit rådighedsbeløb til i næste måned. Du ved nemlig præcis, hvor mange penge der er sat af til at forkæle dig selv. Måske er det tid til at købe de lækre sko, du har kredset om et stykke tid?

Du ved også, at du skal til din søsters runde fødselsdag om 2 måneder, og at der er penge sat af til en fin gave. Du glæder dig til festen. Du har bestemt dig for, at genbruge den blå kjole du købte sidste år, og det føles dejligt at tage et bevidst valg.

Du ringer til din gode veninde. I har en lille klub sammen. En klub, hvor I hver måned sætter penge til side til en tøse tur til en storby. Næste gang skal I til Rom – bare jer to, uden mænd og børn.

Det giver dig en vidunderlig følelse af frihed.

Hvordan ville det være?

Hvilket af de 2 scenarier, vil du egentlig helst se dig selv i?

Og hvor befinder du dig nu?

Hvis du allerede lever i scenarie nr. 2, behøver du ikke at læse videre. Så vil jeg bare sige tillykke med det flotte resultat! Godt gået.

Hvis du genkender dig selv i det første scenarie så er der gode nyheder: Du KAN lave fuldstændig om på det – hvis du vil.
Det kan faktisk være DIG, der sidder med det lille smil om munden med overblik og mange flere penge på kontoen i løbet af få måneder.

Det kan faktisk være dig, der tænker langsigtet, og begynder at bruge dine penge som en ressource til at virkeliggøre dine drømme, i stedet for bare at bruge dem fra måned til måned.

Det kræver selvfølgelig, at du er klar til at gøre noget andet  end du plejer. Der kommer ikke nogen, og gør det for dig.

Mit bedst råd til dig er, at du starter med fundamentet, altså dit pengemindset. Du er nødt til at lære at tænke på en anden måde om dig og penge, og få luget ud i de gamle løgnehistorier, som du har fået fortalt dig selv ubevidst.

Dit pengemindset styrer dine tanker og overbevisninger som bliver til den måde du handler på.

Drømmer du stort eller småt?

Tror du på, at du kan få de ting du virkelig ønsker dig, eller tror du, at du skal nøjes?

Ved du egentlig overhovedet hvad du ønsker dig? Og hvad dine ønsker koster? De fleste bliver overraskede over, hvor lidt deres virkelige drømme koster. Hvor lidt, der egentlig skal til for at føle sig lykkelig. Men hvis du sovser rundt i et mangel mindset, ser du ingen muligheder. Kun mangel.

Der ligger en rigdom skjult i din løn. Den kan du opdage 🙂

Hvis du vil lære, hvad du mere skal gøre for at få penge nok til at leve det liv, du drømmer om, så hør mit webinar, hvor jeg deler: 

  • De 3 afgørende årsager til at du ikke har penge nok til dine drømme, og hvordan du overvinder dem.

  • ​​​​​​​Mit 5 trins koncept til at gå fra at mangle penge til at have alle dem du har brug for til at leve det liv, du drømmer om. 

  • De 4 ting der adskiller dem, der altid har penge nok fra dem, der aldrig har.

Om 1 time og 10 minutter ved du, hvad du skal gøre. Hvis du ikke kan på de foreslåede tidspunkter, kan du høre optagelsen, som lander automatisk i din indbakke, når du er tilmeldt. I webinaret fortæller jeg også kort om Pengeskolen, som er online forløbet, hvor du kan få min hjælp.

Kom med på webinaret HER. God fornøjelse 🙂

Fra 0 til 1 million på 4 år

For 4 år siden var jeg lige blevet selvstændig pengementor. Jeg var 49 år gammel, og havde været ansat eller studerende i 30 år, før jeg tog springet. Der var ingen i min familie, der var selvstændige. Jeg havde ingen opsparing, ingen mand og ingen friværdi. Jeg forsørgede stadig min søn.

Jeg startede med 0.

I dag driver jeg en millionforretning, og gør en forskel for flere og flere mennesker mens jeg har frihed, og arbejder omkring 30 timer om ugen.

Det skete ikke “over night”.

Det lå på ingen måde i kortene.

Det var ikke et kvik fix.

Det var ikke magi.

Det var ikke tilfældigt.

Der har været ups and downs.

Jeg har været ved at give op (få gange).

Jeg har været træt og stresset.

Jeg har danset med en kæmpe stor klam penge-frygts-drage. Mange gange.

Jeg har følt mig lille-bitte. Lille Birgitte fra Albertslund.

Jeg har følt mig som en svindler, for “jeg kan jo ikke noget”.

Det har krævet arbejde. Til tider meget arbejde.

Men jeg opdagede, at jeg havde 17.000 flere gear, end jeg troede. At jeg kunne meget mere, end jeg troede.

At jeg åbenbart er skørt stædig og vedholdende og at resultaterne kommer, når man bliver ved og ved og ved og ved.

Og så har jeg fundet ud af, at det er en KÆMPE tilfredsstillelse at gå efter noget, og så lykkes. Selvom vejen er bumpet, bulet og ikke ligner et glansbillede fra Instagram.

Pengene er selvfølgelig dejlige. De gør det muligt for mig, at ankomme til mine problemer med stil – som Tony Robbins siger. Er det ikke bare genialt sagt !!! Haha.

Men det fedeste er den person, jeg er blevet i hele processen.

En kvinde som tror på sig selv. Selvom jeg har bokset rundt med lavt selvværd hele mit liv, og ikke syntes at jeg var noget særligt.

En kvinde som ser livet som et eventyr, og glæder mig til de næste kapitler. Selvom jeg er over 50.

En kvinde som ved, at alt er muligt. Selvom jeg er voksen op med “nu skal du ikke komme for godt i gang” og “sådan er DET bare”.

For mig var lykken, at slippe storrumskontoret, 200 fakturaer om måneden (jeg var bogholder) og småtspilleriet.

Hvad er lykken for dig?
Drømmer du om at købe din egen bolig? Købe en hest eller en motorcykel?

Vil du sende dine børn på efterskole? Vil du skære din arbejdstid ned til 25-30 timer om ugen, så du kan være mere sammen med dine børn?

Eller holde 8 ugers ferie om året?

Vil du altid have 6 måneders løn stående på en “rend mig i nakken” konto?

Vil du tage familien med på en længere rejse? Vil du købe en ødegård i Sverige?

Vil du rejse på selvforkælelsesrejser flere gange om året? Vil du have pengene til et mentorforløb eller en uddannelse, som gør det muligt at skabe en meningsfuld karriere som selvstændig?

Vil du have praktisk hjælp til alt det, du ikke selv orker at bruge din sparsomme fritid på?

Hvad holder dig så tilbage?

Jeg vil vædde på, at det er pengene. Pengene holder 9 ud 10 fra at gå efter at leve det liv, de drømmer om. Pengefrygten er den største klods du kan give dig selv om benet.

Men det behøver ikke at blive ved med at være sådan. Det kan du altså lave om på!

Når jeg kunne – så kan du også!

Jeg tror på dig 🙂

Vil du finde ud af, hvordan du kan overvinde pengefrygten og gøre penge til en ressource til at leve det liv du drømmer om? Så hør mit webinar til 0 kr. Om 1 time og 10 minutter ved du, hvad du skal gøre. I webinaret fortæller jeg også kort, hvordan du kan få min hjælp på online forløbet Pengeskolen. Hvis du ikke kan på de foreslåede tidspunkter, kan du høre genudsendelsen, som du får automatisk, når du er tilmeldt. Hør webinaret HER.

1 hund: 130.000 kr.

I januar 2019 sagde jeg farvel til min elskede hund Luka. Efter næsten 12 år kunne hun ikke mere.

Luka var kun 3 år gammel, da hun fik konstateret hofteleds dysplasi i den grimme ende af skalaen. Dengang skulle jeg træffe et valg:

1) Enten skulle hun ikke være her mere.

2) Eller også skulle jeg gøre det, der skulle til.

Den hund har altid boet i mit hjerte, så valget var ikke svært. Jeg ville gøre det, der skulle til.

Det betød 9 år på special foder, kosttilskud, medicin, ekstra dyrlæge omsorg og – selvfølgelig – tonsvis af kærlighed fra mig og min søn, som hun voksede op med.

Helt konkret betød det en udgift på over 1.000 kr. hver måned.

På det tidspunkt, hvor jeg sagde JA til den post, tjente jeg under 30.000 kr. om måneden, jeg var enlig forsøger og jeg havde en dårlig vane med at bruge mine penge alt for hurtigt.

Dengang jeg købte Luka var det gennem Den Blå Avis. Pris 3.500 kr. Dejlig billig, syntes jeg.

Troede jeg…

Hvis jeg havde vidst dengang, at den skønne hund ville koste mig mig omkring 130.000 kr. inden hun lukkede sine smukke brune øjne, så havde jeg ALDRIG købt hende!!!

Heldigvis vidste jeg det ikke. For så var vi gået glip af SÅ meget kærlighed, så meget sjov og ufattelig mange skønne ting, som den kære hund har givet til mig og min søn. Godt jeg ikke vidste det.

Nu kan det jo godt være, at du sidder og tænker, at hende Birgitte er bimlende vanvittig. Det er helt ok. Det må du såmænd gerne.

Pointen i historien er bare ikke, om det er vanvittigt elller ej.

Pointen er, at JEG brugte mine penge på lige præcis det, som var det allervigtigste for mig, OG at det overhovedet kunne lade sig gøre. For en single mor uden opsparing, friværdi og fed løn. Min hund har lært mig, at jeg kan meget mere med mine penge, end jeg troede. Den lærte mig, at der ligger en rigdom skjult i min løn.

Jeg har stået så mange gange på apoteket og skulle købe ting til hende, hvor de nærmest har undskyldt prisen.

Hver gang sagde jeg, “Jeg ved godt hvad det koster, og den hund er alle pengene værd!”

Når der er noget, vi virkelig ønsker os, så kan vi få det til at ske.

Penge kan være brændstof til dine drømme!!!

Hvad ønsker du dig?

Hvad vil DU gerne have til at ske? Alt er muligt. Det er kun et spørgsmål om, hvad du er villig til at gøre for det.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du gør dine penge til en ressource til at leve det liv drømmer om, så hør mit webinar til 0 kr. Om 1 time og 10 minutter ved du, hvad du skal gøre. I webinaret fortæller jeg også, hvordan du kan få min hjælp på mit nye online forløb Pengeskolen.

Du får adgang til webinaret HER. Hvis du ikke kan på de foreslåede tidspunkter, kan du høre genudsendelsen. Den kommer automatisk, når du er tilmeldt.

Opdag den rigdom, der ligger skjult i din løn

”Jeg bruger færre penge, når jeg har kontanter, og ikke bruger mit kort” sagde min voksne søn.

Så snakkede vi om dengang mor var ung, hvor vi gik i banken for at hæve penge og vi skulle nå det inden kl. 16. Om dengang hvor forretningerne lukkede kl. 17.30 på hverdage, kl. 14 om lørdagen og hvor der bare var lukket om søndagen. Bare ærgli’ Sonnyboy.

Der er sket meget siden.

Med internettet er shopping flyttet HELT ind i vores private liv. Ind i sofaen. Ind på køkkenbordet. Ind i sengen. Det har aldrig været lettere at bruge penge end det er i dag, og de fleste af os har mange flere penge, end vores forældre havde. Samtidig er påvirkningerne massive. Køb dit. Køb dat. Must have. Ny sæson hver uge.

Jeg tror slet ikke, det er gået op for os, hvad det er for en sprængfarlig cocktail af muligheder og påvirkninger, som er blevet en naturlig del af vores dagligdag. For mange koster det kassen.

Vi har aldrig været rigere.

Og vi har heller aldrig være mere forvirrede omkring vores penge. Mange af os bruger tusindvis af kroner på ting og skrammel, som i virkeligheden holder os væk fra at leve det liv, vi drømmer om.

Det vil jeg lave om på.

Derfor er det min mission at hjælpe (især) kvinder til at opdage den rigdom, der ligger skjult i deres løn og gøre deres penge til en ressource til at leve det liv, de drømmer om.

Vil du vide, hvordan du får penge nok til at leve det liv, du drømmer om? Så hør mit webinar til 0 kr. som er spækket med konkret indhold og viden. Om 1 time og 10 minutter ved du, hvad du skal gøre. Du får adgang til webinaret HER.