Økonomisk frihed med formue

Penge er, hvad du gør dem til. De skaffer dig tag over hovedet, mad på bordet og tøj på kroppen.

Dit tag kan være af eternit eller glaserede teglsten. Det holder dig tør. Din mad kan være torskerogn eller sushi. Den gør dig mæt. Dit tøj kan være fra H&M eller Inwear. Det holder dig varm.

Penge er i virkeligheden også et helt fantastisk middel til at skabe et liv, som passer fuldstændig til dine behov.

Du kan bruge penge til selv at bestemme, hvor længe og hvor meget du vil arbejde, når du bliver ældre.

Penge kan give dig økonomisk frihed, hvor det er dig, der bestemmer hvad du laver, hvornår du gør det og sammen med hvem.

Hvornår er egentlig det bedste tidspunkt, at begynde at arbejde på sin økonomiske frihed?

Det var for 20 år siden.

Det næstbedste tidspunkt er –  i dag.

Du kan meget mere med dine penge, end du tror. Hvis du gerne vil have økonomisk frihed med formue, kræver det en indsats af dig. Du skal gøre noget andet, end du plejer. Du skal have en strategi for dine penge, så du har en plan. Det gør det nemt, når du en gang har besluttet, hvordan dine penge skal hjælpe dig, og ikke bare bruges fra måned til måned.

Den ægte økonomiske frihed med formue, kan du ikke spare dig til. Den kræver at du sætter dine penge til at arbejde for dig. Det er ikke gambling. Det skal være en strategi, der giver dig gode afkast over tid. Det er heller ikke et kvik fix. Du skal regne med et tidshorisont på mindst 10 år og gerne mere.

Du kan tilsætte en accellerator til dine penge. Den hedder renters rente. Einstein kaldte det for verdens 8. vidunder, og det betyder helt enkelt, at du får renter af dine renter, år efter år. Eller afkast af dine afkast. Du trækker altså ikke dit afkast ud, men lader det arbejde videre for dig.

Lad mig give dig et eksempel. Hvis du investerer 5.000 kr. i værdipapirer hver måned i 10 år, så vil du have sparet 600.000 kr. op.

Så lad os sige, at du får bare 10% i gennemsnitligt årligt afkast på dine investeringer, og at du lader afkastet arbejde for dig. Du trækker altså ikke pengene ud igen, men fortsætter med at skyde 5.000 kr. mere ind hver måned.

Så vil du have omkring 1 million kr. om 10 år, hvoraf de 600.000 kr. er din opsparing.

Hvis du fortsætter med at gøre det samme i 10 år mere, så vil du have over 3,5 million kr. om 20 år. Det er kun de 1,2 million, du har sparet op. Resten er afkast.

Kunne det være sjovt at høre, hvad det kan blive til på 30 år?

Ok, det kommer her: 10 millioner kr.

Jeg hører tit kvinder sige, at det nok er for sent at starte, når man er over 40 eller 50.

Det er jeg så ikke enig i !

Jeg ved ikke med dig, men jeg satser altså på at blive en gammel dame på mindst 90 år, og jeg gider da på ingen måde at skulle leve af folkepension. Mon den overhovedet findes til den tid…?

Derfor investerer jeg selv mine penge udenom pensionsordninger. Det hedder FRIE midler. Dem bestemmer jeg over. I like that.

Men lad mig være ærlig overfor dig. Dine pengeblokeringer og dit pengemindset kan spænde ben for dig, så du aldrig kommer i gang, eller forkludrer det undervejs. Det er i virkeligheden den største forhindring. Hvis du bare bruger dine penge fra måned til måned, uden en langsigtet strategi, så kommer du aldrig til at skabe økonomisk frihed med formue.

Du kan kun skabe det, som du er et match til, så hvis dit pengemindset er indstillet på middelmådighed, så vil du sabotere dig selv. Det gjorde jeg selv i mange år.

Du har dit pengemindset med dig i alle beslutninger du træffer, og det er derfor, at jeg altid starter med at hjælpe mine kunder med mindsettet, FØR vi kigger på tallene.

Hvis du til gengæld er villig til at gøre det, der skal til, så ligger vejen åben for dig.

Penge er, hvad du gør dem til.

Hvad skal de gøre for dig?

 

Er alt, som det skal være?

99% af mine kunder er kvinder, og jeg bliver tit spurgt, hvorfor det netop er kvinderne der søger hjælp.

Hvorfor er det kvinder, som får ondt i maven over netbank og tror, at de ikke kan finde ud af det med penge? Hvorfor tror så mange, at de er talblinde og nok helt håbløse?

Eller hvorfor føler så mange sig som en lille pige, der skal ind på inspektørens kontor og have skældud, når de skal i banken?

Jeg ved, at det hænger sammen med vores pengehistorier. Både vores private som vi har skabt i vores opvækst og liv, OG vores generationshistorier.

Det er jo ikke så længe siden, at kvinder fik deres egen økonomi og egne penge.

Jeg er 54 og bare i min mors ungdom i 50’erne var det ikke almindeligt at kvinder tjente deres egne penge, og hvis de gjorde var det som regel manden, der havde det sidste ord at skulle have sagt omkring familiens økonomi.

Går vi en generation tilbage til mine bedsteforældre, var de fleste kvinder helt afhængige af mænd når det kom til penge. Enten deres fædre, mænd, sønner eller andre i familien. En kvinde blev gift for at blive forsørget, og økonomien var mandens domæne. Det var en helt naturlig del af familie livet dengang.

Så dels er der altså vores historie med penge som kvinder – men der er også det, at de fleste af os slet ikke har lært, hvordan vi skal håndtere penge.

Som en af mine kunder sagde: I min familie blev det bare ikke forventet, at vi piger skulle vide noget om penge eller være gode til det. Det var drengene, der var det. Og hun er altså ikke fyldt 40 endnu, så den lader jeg lige stå et øjeblik…

Vi har heller ikke lært, at det er vores historier og overbevisninger, der styrer vores forhold til penge – af den simple grund, at vores forældre ikke selv vidste det, og derfor ikke kunne lære os det.

Hvis vi har lært om penge som børn, er det tit sket ud fra et efterkrigstids- og 70 spare mindset, som bare ikke giver mening for mange af os her i 2019, hvor de fleste af os lever med en velstand som var ret utænkelig for bare 40 år siden.

Kvinder er som regel mere i kontakt med deres følelser end mænd er, og der er tit rigtig mange følelser knyttet op på penge. Følelser som vrede, frygt, ked-af-det-hed, bekymringer, overvældelse og så videre.

Mange af mine kunder siger, at det eneste de havde lært om penge som barn var, at der aldrig var nok, og at penge var lig med problemer.

Har man det sådan, så er penge og pengesager da det sidste man vil beskæftige sig med, for så kommer man jo i kontakt med alle de ubehagelige følelser.

Sådan opstår pengeblokeringer.

Pengeblokeringer kan koste dig kassen, især hvis du tjener godt, og har mistet overblikket. Nu kommer der nogle tal, og inden jeg skriver dem, så lad mig slå en ting fast:

Hvis du genkender dig selv i det her, så skal du ikke skamme dig.

Du skal ikke slå dig selv oveni hovedet.

Du skal ikke blive flov.

OK, her kommer det:

De individuelle VIP kunder jeg arbejder med, bruger som regel 7.000 – 10.000 kr. på ligegyldigheder om måneden.

Typisk skyder de selv på 3.000 – 6.000 kr. og typisk er det en del mere.

De fleste får sig nogle gevaldige overraskelser.

Det er selvfølgelig ikke rart at opdage.

Men selvom det ikke er rart, så er det GODT.

For når pengemindsettet opgraderes og vanerne ændres – ja, så er vejen banet for din fremtidige økonomiske frihed med formue.

I stedet for at blæse pengene afsted på alt mulig, kan du sætte dem til at arbejde for dig. Det kan betyde en formue til forskel, samtidig med den fedeste følelse af POWER fordi det er dig, der styrer dine penge og ikke dine penge, der styrer dig.

Hvis du investerer fx 7.000 kr. hver måned i 10 år, og får et gennemsnitligt årligt afkast på 13%, så kan du have omkring 1,7 million kr. om 10 år.

Eller du kan blæse dem af på ligegyldigt forbrug.

Valget er dit.

Du kan MEGET mere med dine penge, end du tror. Det er så nemt at lade dem smuldre mellem fingrene, men hvad vil du egentlig med dine penge? Det må aldrig være surt. Du skal selvfølgelig ikke leve på en sten, for det er der da ingen, der kan holde ud.

Det kræver selvfølgelig, at du er klar til at gøre noget andet, end du plejer. Der kommer ikke nogen, og gør det for dig.

Du er nødt til at gøre op med dit gamle penge mindset og den måde, du bruger dine penge på. Det er nærmest umuligt at gøre alene, fordi du ikke kan se dine egne blinde vinkler.

Hvis du overvejer at få min hjælp til at skabe fundamentet for din fremtidige økonomiske frihed, hvor du sætter en prop i forbruget på 21 dage, og lærer at få pengene til at arbejde for dig i stedet, så er du velkommen til at sende mig en mail på info@birgitte-hansen.dk med et JA TAK, så vender jeg tilbage til dig omkring mit individuelle VIP forløb.

For din økonomiske frihed
Kh Birgitte

PS: Billedet er fra min strand på syd spidsen af Danmark, hvor jeg sad lunt i læ og sol og nød min morgen i går. Det enkle liv ved vandet er en del af min økonomiske frihed. Hvordan ser din ud?

Kloge Åges Klogebutik er lukket

”Man skal høre meget, før ørene falder af”, sagde vi, da jeg var ung for 30-40 år siden.

Nu er jeg 54, og Gud fri mig vel hvor jeg har lagt ører til meget ævl fra især mænd, der følte sig kaldet til – fuldstændig uden situationsfornemmelse eller almindelig samtale-pli – at ventilere deres tanker fra Kloge Åges Klogebutik blot fordi der var feminint publikum til stede, der kunne tales på.

Nu er jeg jo godt opdraget, og i mange år var mine grænser helt åbne for alverdens ævl, negativ energi og dårlig behandling fordi jeg troede, at det var min opgave at være Sød&Flink + forstående + overbærende.

Well. Not anymore.

Nu er Kloge Åges Klogebutik lukket, og vablerne i mine øregang er helet op.

Engang imellem kan jeg stadig falde i og blive Birgitte Sød&Flink, når jeg bliver grebet på det forkerte ben.

Hvis den lokale toldbetjent har haft for travlt med at spise citronmåne i stedet for at bevogte grænsen, sørger jeg altid for at få grænserne trukket op igen med det samme.

Og hvad har det så med penge at gøre, tænker du måske?

Mere end du tror.

”How you do anything is how you do everything”

Hvis du har gået for mange år i Flinkeskole og er blevet en PænPige

(Og don’t get me startet omkring brug af ordet ”Pige” overfor voksne kvinder. Gud fri mig vel!!!)

er penge tit et betændt emne, som kan give dig ondt i maven, fordi det handler om værdi, og PænePiger vil ikke fylde eller virke krævende. Så hellere lade alle andre få pengene / beholde den løn, som du i virkeligheden fortjener.

Hvis du mærker en snert af, at det kunne være dig… ja, så ligner du mig, som jeg var engang. Det er der faktisk kommet en hel pengetype ud af. Prøv lige at tjekke den her:

Pengetypen den pæne pige

Penge giver ondt i maven.

Den pæne pige har gået i flinkeskole. Det ligger dybt i dig, at du skal være sød, hjælpsom, dygtig og nem. Du må ikke fylde og være til besvær, og du må slet ikke sige nej. Du har svært ved at tage imod.

Du holder pengene ude for at være et sødt menneske, som alle kan lide, og ingen føler sig støt af. Du lader dig nøje med lav løn/priser. Typisk tiltrækker du mennesker, der overskrider dine grænser og dræner dig. Du får hovedpine og skam over netbank, tal og økonomi.

Du snyder verden for dit bidrag, hvis du ikke tager din plads. Du skal forstå, at det du kan, er værdifuldt for andre mennesker. Du skal give dig selv tilladelse til, at tage den pris du er værd. Du skal lære dine egne ønsker og behov at kende, og den ædle kunst, at kunne sige ”nej”. Den historie du har fortalt dig selv om, at du ikke kan finde ud af penge og økonomi – det er en løgnehistorie!

Det kan du lave om på, og det er jo lige præcis DERFOR jeg brænder så meget for at forandre kvinders forhold til penge, fordi jeg VED, at vi alle sammen har et ressource center af power indeni os, og når de dårlige vaner fra Flinkeskolen bliver udryddet, så er vejen banet for mange flere penge til drømmelivet, hvor det er DIG, der styrer slagets gang og ikke en eller anden Kloge Åges Klogebutik.

Hvis du er klar til at tage styringen over dine penge, så du kan få penge nok til at leve drømmelivet, så hop med på mit webinar og lær hvordan.

I webinaret får du:

 De 3 afgørende årsager til, at du ikke har penge nok til dine drømme, og hvordan du overvinder dem

 Mit 5 trins koncept til at gå fra at mangle penge, og til at have alle dem, du har brug for, til at leve det liv, du drømmer om

 De 4 ting, der adskiller dem, der altid har penge fra dem, der aldrig har det

Hør webinaret her.

For din økonomiske frihed
Kh Birgitte

PS: Kan du ikke på de foreslåede tidspunkter, kan du høre genudsendelsen.

PPS: Webinaret er pakket med konkret indhold og viden. Hvis du så vil mere, kan du komme med på Pengeskolen, som jeg også fortæller kort om i webinaret. Kom med her.

Fra pengeblokeringer til fremtidig økonomisk frihed

Forestil dig denne her virkelighed:

Du vågner kl. 4.47 natten til onsdag, og kan ikke sove mere. Du mærker uro i kroppen og maven. Tankerne kører rundt. Du har gjort det igen.

Du har igen brugt alle dine penge, og kalenderen siger kun den 25. i måneden. Suk.

Du er gal på dig selv.

Du har et godt job (eller egen virksomhed), og tjener godt – alligevel lykkes det dig gang på gang, at få brugt dine penge på en måde, som giver dig dårlig samvittighed og ondt i maven.

Når du tænker tilbage, ved du godt, at det har været sådan i mange år. Hvis du så endda blev glad af at bruge pengene…

Men sådan er det ikke. De smuldrer bare mellem fingrene på dig.

Du ser ferien på den lækre hvide sandstrand forsvinde i disen sammen med billedet af dig med sol i ansigtet og en blid sommervind i håret.

Hvor føles det dog idiotisk at vide, at tusindvis af kroner forsvinder hver måned, så det er andre, der kommer på ferie for dine penge.

Forestil dig så denne her virkelighed:

Du sætter dig godt tilrette, med din yndlingsdrik i koppen. Du tænder computeren, og logger ind på din netbank med et lille smil om munden.

Det er den 26. i måneden, og du konstaterer med glæde, at der er plus på alle konti. Du sikrer dig, at den faste overførsel til budgetkontoen stemmer med de regninger, der bliver betalt via betalingsservice om få dage.

Du mærker en dyb ro og glæde indeni. Du er stolt af dig selv. Tænk, at penge og økonomi kan føles så let.

Du tænker over, hvad du skal bruge dit rådighedsbeløb til i næste måned. Du ved nemlig præcis, hvor mange penge der er sat af til at forkæle dig selv. Måske er det tid til at købe de lækre sko, du har kredset om et stykke tid?

Du ved også, at du skal til din søsters runde fødselsdag om 2 måneder, og at der er penge sat af til en fin gave. Du glæder dig til festen. Du har bestemt dig for, at genbruge den blå kjole du købte sidste år, og det føles dejligt at tage et bevidst valg.

Du ringer til din gode veninde. I har en lille klub sammen. En klub, hvor I hver måned sætter penge til side til en tur til en storby. Næste gang skal I til Rom – bare jer to, uden mænd og børn.

Det giver dig en vidunderlig følelse af frihed.

Hvordan ville det være?

Hvilket af de 2 scenarier, vil du egentlig helst se dig selv i?

Og hvor befinder du dig nu?

Hvis du allerede lever i scenarie nr. 2, behøver du ikke at læse videre. Så vil jeg bare sige tillykke med det flotte resultat! Godt gået.

Hvis du genkender dig selv i det første scenarie så er der gode nyheder: Du KAN lave fuldstændig om på det – hvis du vil.

Det kan være DIG, der sætter en prop i forbruget på bare 21 dage, så du hurtigst muligt kommer i gang med at opbygge en solid bankkonto i stedet for at sjatte pengene væk.

Når først du har sat en prop i forbruget, og ser pengene vokse på kontoen kan du gå til næste step, hvor du sætter dine penge til at arbejde for dig i seriøse investeringer, så du kan skabe økonomisk frihed med formue på den lange bane.

Sætter du bare 5.000 kr. til at arbejde for dig om måneden til 13% i afkast kan du skabe en formue på 1,2 million kr. på 10 år.

Om 20 år kan de være blevet til 5,4 millioner kr.

Sætter du 7.000 kr. på overarbejde om måneden efter samme model kan du have 1,7 million kr. om 10 år.

Om 20 år kan de være blevet til over 7,5 millioner kr.

Hvordan ville det egentlig være?

Du kan MEGET mere med dine penge, end du tror. Det er så nemt at lade dem smuldre mellem fingrene, men hvad vil du egentlig med dine penge? Det må aldrig være surt. Du skal ikke leve på en sten, for det er der da ingen, der kan holde ud.

Det kræver selvfølgelig, at du er klar til at gøre noget andet  end du plejer. Der kommer ikke nogen, og gør det for dig.

Du er nødt til at gøre op med dit gamle penge mindset og den måde, du bruger dine penge på. Det er nærmest umuligt at gøre alene, fordi vi ikke kan se vores egne blinde vinkler. Al forandring er meget nemmere, når vi får hjælp på vejen.

Hvis du overvejer at få min hjælp til at skabe fundamentet for din fremtidige økonomiske frihed, hvor du i første omgang sætter en prop i forbruget på under 21 dage, så du får mange flere penge i banken, så er du velkommen til at skrive til mig på info@birgitte-hansen.dk – så tager vi en dialog om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

En cykel og en lang næse

I Danmark ender 50% af alle ægteskaber i skilsmisse. Dertil kommer alle de papirløse forhold, som går i opløsning. Det betyder, at der hver eneste dag er kvinder, der vågner op til den barske realitet, at de kommer ud af bodelingen med en trist damecykel og en lang næse.

Racercyklen flytter sjovt nok et andet sted hen.

Det sker fordi huset og bilen står i mandens navn.

Av.

Og nu er det jo så nemt, at sidde på sin høje hest og sige:

“Ja, ja, men det skulle de jo have tænkt på noget før! Det er da deres egen skyld!”

Men ved du hvad?

Det er noget helt andet, der er på spil.

Der er stadig mange af os som synes, at pengesnak er:

1) Uromantisk (lad os nu ikke ødelægge den gode stemning, når vi endelig hygger os og har tid sammen)

2) Unødvendig (for vi skal jo være sammen altid, og min mand er selvfølgelig på min side)

3) Krævende (bare vi har det godt, så er penge ikke så vigtige. Jeg stoler på ham)

Og så det desværre, at cyklen og den lange næse kan blive den barske virkelighed.

Det vil jeg gøre op med. Derfor er det min mission at forandre kvinders forhold til penge, så vi holder op med at gøre os mindre, end vi er. Det er på høje tid, og vi har alle muligheder for at gøre det! Langt flere muligheder end vores mødre og bedstemødre havde.

Vi skal også tage ansvar for økonomien hele vejen rundt, så det ikke bare kommer til at handle om, hvor der er tilbud på flyverdragter, hakket oksekød og Bundgaard vinterstøvler.

Penge er i virkeligheden en fantastisk ressource, som du kan bruge til at leve det liv, du drømmer om. Det starter med, at du sætter dig på førersædet bag rattet i din økonomi. Jeg har hjulpet mere end 500 kvinder med at steppe op i deres økonomi, og jeg ved, at alt for mange stadig synes, at økonomi er kedeligt, svært eller uoverskueligt.

Så er det, at det går det op i hat & briller, leverpostej og ligegyldigt forbrug. Men jeg ved også, at alle kan lære det, og jeg elsker den begejstring der opstår hos dem jeg hjælper, når de kommer i gang uden løftede pegefingre, men på en sjov og overskuelig måde.

Du kan også skabe en langsigtet strategi, der giver både sjov, selvforkælelse og overskud på kontoen. Og rank ryg.

Det er også både selvkærligt og ansvarligt, at tage sig godt af dine børns mor.

Det må aldrig være kedeligt at tage ansvar for pengene og aftalerne. Det er i virkeligheden det første sjove step mod økonomisk frihed med formue.

Hvad er så muligt?

Hvad ville du gøre, hvis pengene ikke stoppede dig?

Hvad drømmer du i virkeligheden om?

Du kan meget mere med dine penge, end du tror!

For din økonomiske frihed

Kh Birgitte

PS: Hvis det er tid for dig, at gøre noget effektivt ved dit forhold til penge, så du både kan få overskud på kontoen og steppe op, så er det dig, jeg har skabt Pengeskolen til.

Du kan starte med at høre webinaret til 0 kr. på 1 time og 10 minutter, hvor jeg også fortæller om forløbet. Det er der 10.000 andre, der har gjort. Det kan også tages med på en tur ud i solen 🙂 Kom glad her.

 

Må du gerne have penge?

❓Jeg har et spørgsmål til dig: Må du gerne have penge?

Ja, det er måske et underligt spørgsmål, men jeg ved fra mit arbejde med mere end 500 kvinder, at rigtig mange af os har fået fortalt os selv løgnehistorier om, at penge ikke er for os, at vi ikke kan finde ud af penge, at de er roden til alt ondt og at dem med penge er egoistiske og grådige. Det her foregår selvfølgelig i det ubevidste.

Så hvordan ved du, om det er på spil i dit pengemindset?

Det fortæller jeg om i ugens pengesnak. Hvis du vil have mere inspiration til at slippe dine pengeblokeringer så kom med i min gratis Facebook gruppe, hvor du kan høre en ny pengesnak hver uge.

Pulsen steg, når jeg åbnede netbank

Så du din mor bede om penge, da du var lille?

Var det din far, der tjente pengene, og bestemte hvordan de skulle bruges?

Jeg voksede op i 60’erne og 70’erne. Dengang kvinder for alvor begyndte at tjene deres egne penge og få selvbestemmelse, ikk’?

Tjooo…

Men i rigtig mange af de små hjem, var det stadig Fatter, der styrede økonomien. Mor havde deltidsarbejde, var medhjælpende, havde småjobs osv. Det gav et tilskud til familiens økonomi, men det var stadig FAR, der tjente hovedparten, og bestemte hvad de skulle bruges til.

Jeg har ikke tal på, hvor mange kvinder jeg har talt med, som oplevdede at deres mor måtte bede om penge, og som husker den knugende følelse af ydmygelse, mindreværd og uretfærdighed som de instinktivt oplevede i deres små pige-maver mens de så på skuespillet.

Var du en af dem?

Konkluderede du også en eller flere af de her ting:

Kvinder kan ikke finde ud af penge
Min mor bruger alle min fars penge
Penge er noget mænd klarer
Drenge er bedre til penge end piger
Jeg skal ydmyge mig selv for at få penge
Kvinder er for dumme og uansvarlige til, at man(d) kan tiltro dem penge
???

Hvis du har negative oplevelser og følelser omkring penge, så vil du ubevidst gøre hvad du kan, for at holde pengene ude af dit liv. Det kan du gøre på flere måder:

Enten ved at bruge for meget.

Eller tjene for lidt.

Eller begge dele (for en sikkerheds skyld).

Det kan også være, at du mangler en plan for dine penge, så det er tilfældigt hvad du har, og hvor meget du bruger.

Som en af mine kunder sagde: Pulsen steg, hver gang jeg skulle åbne netbank, for jeg anede ikke hvordan det stod til, og jeg frygtede altid det værste.

Så er din økonomi som et skib, hvor kaptajnen har låst sig inde i kahytten med en flaske rom. Bøvs.

Sikke et tabbernakkel!

På den måde slipper du for det ansvar, som penge også er. Du slipper for at komme i kontakt med de negative følelser, der er omkring penge.

Men er det ikke lidt lige meget? Kan du ikke bare være ligeglad?

Penge er jo ikke så vigtige, når bare vi har det godt og hygger os.

Hvorfor skal du blive ved med at høre mig prikke til din dårlige samvittighed – kan jeg ikke bare tie stille og gå en tur med den hund?

Jo. Det kan jeg da godt. Du kan også godt være ligeglad med penge.

Hvis altså du er ligeglad med frihed og muligheder, så er det da fint.

Men er du det?

Tit er argumentet også, at vi ikke bliver lykkelige af penge. Det er jeg enig i. Men…

Penge gør det muligt for os,
at ankomme til vores problemer med stil.

(citat Tony Robbins – er det ikke genialt sagt? Elsker det).

Penge gør det muligt for os, at træffe selvstændige valg, gøre ting vi ønsker os, kunne sige farvel til et job som vi ikke trives i, rejse, holde pause, hjælpe vores store børn og give os selv VIP behandling.

Penge er vigtige, fordi de er et middel til frihed.

Hvor mange penge der skal til, og hvordan friheden ser ud er helt individuelt. Kun DU ved, hvad der skal til for dig.

JEG ved, at hvis du dybt inde ikke tror, at du kan finde ud af at håndtere penge, så vil du enten holde dem ude af dit liv, eller have det rædselsfuldt med dem.

Jeg ved også, at det kan du altså lave om på, så det er DIG, der står ved roret med klar hjerne, et øje på kompasset og styr på søkortet.

Der findes ingen håbløse tilfælde.

Alle der er villige til at arbejde med deres forhold til penge, kan lave det om. Det arbejde kan aflæses på kontoen. Og i bredden af dit smil.

Personligt elsker jeg smil, der kan knappes i nakken.

Skal dit smil også kunne knappes i nakken, når du besøger netbank i 2020? Sidder du og tænker, at det er helt umuligt, og at det da dælme aldrig kommer til at lykkes? Well, så er jeg ikke enig  I mit gratis webinar fortæller jeg præcis hvad du skal gøre i 5 enkle trin. Det tager dig kun 1 time og 10 minutter at lære.

Hvis du så vil helt i mål, er mit online forløb Pengeskolen stedet for dig. Det fortæller jeg også om i webinaret, hvor der også er en heftig bonus til dig, når du træffer en hurtig beslutning.

Hvis du ikke kan høre webinaret på de foreslåede tidspunkter, kan du høre genudsendelsen. Den kommer automatisk når du er tilmeldt. Hør webinaret her.