3 ting din bankrådgiver ikke fortæller dig

Der er (mindst) 3 ting omkring penge, som din bankrådgiver ikke fortæller dig:

1) At du er marineret i din pengehistorie fra din opvækst, hvor dine forældre lærte dig om penge.

For mange betyder det, at ”det eneste jeg lærte om penge som barn var, at der aldrig var nok”.

Når det er din historie, vil din hjerne lede efter beviser på at det er sandt. Hvis den ikke finder nogen – ja, så skaber den dem selv. Også selvom du tjener godt.

Så bliver penge “roden til alt ondt.”

2) Når din konto der tom i slutningen af måneden (og måske før) så handler det aldrig om, at du bare skal tage dig sammen, og det kan ikke løses med Excel & Budget alene.

Det samme gælder for dig, der har stor modstand på at få styr på din økonomi og som tror, at du er talblind. Det er en løgnehistorie.

Din bankrådgiver ved bare ikke, hvordan han/hun skal hjælpe dig med det, for det lærer de ikke i banken.

3) At der er et alternativ til bankrådgivning, og at den på bare 3-4 uger, kan skabe ro i maven, overblik, god samvittighed og mange flere penge på kontoen.

NÅR du så har fået styr på din pengehistorie, dit pengemindset, din pengetype og har forstået, hvorfor det var så svært for dig – ja, SÅ skal du en tur i banken og snakke med dem om dine aftaler, så du kan få forhandlet de bedste vilkår for dig.

Men du er nødt til at gøre tingene i den rigtige rækkefølge, hvis du vil have succes med dine penge.

Overvejer du at få hjælp til det, din bankrådgiver intet aner om, så du kan få plus på kontoen og penge nok til drømmene? Så send mig en mail på info@birgitte-hansen.dk, så vender jeg tilbage med detaljerne.

For din økonomiske frihed !

Kh Birgitte

– som har hjulpet mere end 500 kvinder med at få plus på kontoen

“Jeg har plus på alle konti for første gang i lang tid. Jeg sparer op, og føler jeg har fået mere kontrol over vores fælles økonomi (som det tidligere var min mand der styrede, hvilket betød min økonomiske frihed var meget lille). Jeg indfrier mine drømme en efter en, fuldstændig som kurset lovede. Tusind tak!”    Dorte  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *